Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güle güle Merve Oflaz...

Haftaya Gönüllüler'den 4 - 4'lük performans bekliyoruz. :Z
Ünlüler birleşmeye az girsin. :Z

bu ünlülerde de birinci olacak kimse yok ki anılın olmasına sasirıyoruz ama kim olabilir ki serenay hic haketmiyor hakan ve dogukanında performansları da cok iyi degil bir hakeden merve aydın var o da dokunulmaz ama berna da gakediyor o olabilirdi :D

smslerde iyi gelmiş bernanın 2.olmasına sevindim,sıra hakanda artık bence

Hahahahahaha :F

Acun: Survivor'a Veda Eden Isim Merve Oflaz [HASHTAG]#SurvivorAllStar[/HASHTAG]

CCpIVrkUwAEKHW0.jpg:large

Camoka hasan yine dokturmus adam en kötü final oynuyor yok böyle bişey :D teke tekte şovvvvv
Hakanda süper yarışıyor

hakan ne komik herif ya. adam berna'yı yazıyor o puan getirmiyor sanki. sinsi çok sinsi..

3 kişi Anıl'ı yazıp ne yapacaklar? :D Gelecek konsey Hakan'ın ismi yazılır, Serenay ve Hakan kafa kafaya getirilir. Bye Bye Hakan. :A
Haklisin orasini dusunmemistim :) Hakan ilk aday olur ve Serenay birinci olmazsa bence Hakana da elenebilir. Serenay gecen seneki gibi baslarda iyiydi ve dususlerde.

@Yiğitt cok beklersin acun ona hayatta izin vermez 9 da 9 yaptırmaz gönüllülere :D

Hakanda süper yarışıyor yuzdeler sallama ona bakmayın hakan da müthiş semboldede hep sonlara kalıyor atışları yapabilse çoğu oyunu alacak

Sms sistemi bana çok saçma geliyor. Adamlar orda çok iyi yarışıyor lakin fanı yok diye sms de eleniyor bu nasıl bir mantık. Anıl kaç haftadır yok lakin smsler de birinci bu nasıl adalet madem perfonmansa bakılacaksa acun en çok yarış kazanan iki veya üç kişiyi birinci seçmek için smse çıkarsın onun dışındaki her türlü sistem hatalı, sms adaletsizliğin şekle bürünmüş halidir. Yoksa anıl nasıl birinci olur saçma sapan bir şey. Üstelik kalkıp hakan benim sakatlığım hakkında ığneleme yapıyor diyor adama sormazlar mı hakanın senin hakkında söylediği ne yanlış. Zaten mantıklı düşünse o kadar arkadaşının yaptıkları emeği görüp elinden geleni yapıp hatta onlar demeden kendisi mahçup olmalı ama nerde.

bölümü az önce izledim hasan yine süper yarışmış sembolü almış son 5 haftada tüm sembol oyunlarında finalde kral adam
konseye gelince hakan ne diyorsa altına imzamı atarım adam kendini yırttı oyunlarda mütihş yarıştı anıl efendi yatıyor orda 1.oluyor hakanı elemeye çıkarıyor sisteminizin varya rezillik resmen
anıl boş boş konuşan ve ergenlerden başka destekçisinin olmadığı yarışlarda da vasat bi isimdi 1 aydır yok takıma katkısı yok bişeyi yok yollamıyolarda
hakanı sonuna kadar detekliyorum finale kalmayı hakeden bi isim geçen survivorda da büyük haksızlıkla elenmişti umarım bu sefer adelet yerini bulurda haksızlığa uğrayanlar finale kalırlar
hakan ordaki erkeklerin hepsini yenecek güçte hasan dışında da hepsini yener hasanı da bazı oyunlarda yener hızlı ve güçlüdür çabuktur

önce camoka hasan sonra hakan bu ikiliyi destekliyorum

merve oflaz elenmeyi hak etti mi? sonuna kadar hak etti! yarışma anlamında ünlüler grubuna hiç bir katkısı yoktu.

berna, sahra'dan sonra doğukan'a galiz bir şekilde küfür etti! diskalifiye olmayı bırak, 2. yapılarak ödüllendirildi. traji komik:)))))))

anıl efendi tam ben ne oldum delisi olmuş ve ahmet dursun ağanın yerine ağalık görevini devir almış! haftalardır yarışmıyor. sözde 2 gün sonra alçı çıkacak ve fizik tedavi görüp yarışacakmış! külahıma anlatsın... ne zaman yarışacağını göreceğiz ve ilk yarışlarda neler yapacağını! ilk yarışta olmazsa, sonraki yarışta büyük ihtimalle ayağı tekrar nüks edip, sakatım deyip yarışamayacak!
adam her dokunulmazlık kaybedildiğinde yata yata 1. olacak, istediğini seçecek ve kıbrıs'a gidecek. ondan sonra da neymiş, neredeyse hiç yarışmadan ilk 4'e kalmış olacak, belki de kazanacak...:))))))

yarışmanın adı neydi? survivor all star! bence yarışmanın adı survivor all time yatma olarak değişsin..:)))))).

ayrıca reyting iyi olunca beş güne uzaması da ayrı bir absürtlük olmuş:)))). tamam biz bir eşeklik ettik başladık da, bari seyircinizi bu kadar da salak yerine koymasaydınız be kardeşim.:)))

En Sevdiğim yarışma programı Survivor. @Çiğdem-

B-pGuwQWwAAd50q.jpg:large
herşeyi tadında brakıcaksın cnm ben sadece ilk survivor izlemiştim yunanistan türkiye olan bir adamla yunan kızının aşkı vardı şuankı survivordaa o kız yarışıyormuş galiba o survivor bitince hiçbirine bakmadım cnm diğerlerini kesinlikle yapmacık buluyorum bana göre yunan türkiye olan survivor samimi gerçekciydi acunun diğer yaptıkları survivorlar tiyatro gösterisinden farkı yok 🙂🙂🙂

herşeyi tadında brakıcaksın cnm ben sadece ilk survivor izlemiştim yunanistan türkiye olan bir adamla yunan kızının aşkı vardı şuankı survivordaa o kız yarışıyormuş galiba o survivor bitince hiçbirine bakmadım cnm diğerlerini kesinlikle yapmacık buluyorum bana göre yunan türkiye olan survivor samimi gerçekciydi acunun diğer yaptıkları survivorlar tiyatro gösterisinden farkı yok 🙂🙂🙂
İnsanın yaptığı göndermenin anlaşılmaması ne kötü. (Giresun Adası :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...