Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keşke biraz daha kalabilseydi. Hayırlısı artık :(

Yes be! YESSSSSSS!

Dediğin gibi Allah büyük Serenay. Daha geçen konseyde demiştin. Gerçekten büyük. :)

Inanamiyorum su kufurbaz bernayi ikinci yapiuorlar :)))))) traji komik vakaa😉)))

geçen senelerde böylemiydi moda oldu ağlamak; ağlayan insanlara çok pis ayar oluyorum

Anıl efendi daha önce arkasından kötü konuştuğu Berna'yı teselli ediyor ilginç. :))))))))))))

Duygu gidince çok sevinmişti. Ona rağmen ben yine üzüldüm kendisine, Allah yolunu açık etsin.

Finalde görüşüyoruz Merve Oflaz. :F

Bu Muhteşem Yüzyıl'cılar tek tek dökülüyor. :)

Benim Adım Gültepe yayından kaldırıldı. Merve Oflaz adadan elendi. Gürbey İleri daha bugün Kaderimin Yazıldığı Gün'den ayrıldı. Sırada Meryem Uzerli var. :A @Forumdash @beyazsoy

merve güzel konuştu ; performansı çok düşüktü gitmesiyle takımına yararı olacak

Acun kendi ağzınla söylüyorsun Merve'nin zamanında bu şekilde oyunlar yoktu diye. Neden herkesin zamanından oyunlar yapmadın o zaman?

Bu sene her ne kadar başarısız olsa da Survivor denilince akla gelen efsane isimlerden birisi olarak kalmaya devam edecek. :)

Merve Aydın'ın oyları Anıl ve Berna'ya kaymış. Yeter artık dokunulmaz olma Merve, seni 1. görmek istiyoruz. :D

Güle güle Merve Oflaz. :(

Ünlüler artık daha güçlü ama Hakan'ların grup zayıf düştü bu sefer de. :(

Bernanin ikinci olmasi gayet normal cunku konsey öncesi hakanin grubu acik acik belli etmislerdi bernayi yazacaklarini ve buyuzden smslere yuklendi.
Hakan sözunun eri ol ve bir dahaki konseyde Anili yaz. Onlarin dusuncesi Serenay birinci olursa Anil ile Merveyi karsi karsiya getirmek. Haftaya dokunulmazlik unlulerin olur artik.

Merve Aydın'ın oyları Anıl ve Berna'ya kaymış. Yeter artık dokunulmaz olma Merve, seni 1. görmek istiyoruz. :D
bende öyle dusunuyorum ama anil ile merveyi smsde karsi karsiya gelme ihtimalinin sifir olmasi icin o hep dokunulmaz olsun.

Bernanin ikinci olmasi gayet normal cunku konsey öncesi hakanin grubu acik acik belli etmislerdi bernayi yazacaklarini ve buyuzden smslere yuklendi.
Hakan sözunun eri ol ve bir dahaki konseyde Anili yaz. Onlarin dusuncesi Serenay birinci olursa Anil ile Merveyi karsi karsiya getirmek. Haftaya dokunulmazlik unlulerin olur artik.
3 kişi Anıl'ı yazıp ne yapacaklar? :D Gelecek konsey Hakan'ın ismi yazılır, Serenay ve Hakan kafa kafaya getirilir. Bye Bye Hakan. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...