küfüre karşıyız hacı)))Berna daha ne kadar küfür edecek yeter ))))
küfüre karşıyız hacı)))Berna daha ne kadar küfür edecek yeter ))))
Merve Aydının her hareketini tasnif etmiyorum. Yanlışı olunca söylüyorum ama şu an yüzde yüz haklı. Ortada bir kışkırtma var.
Ayrıca Merve hiç olmazsa oyun kazanıyor da dili var konuşmaya, şu Oflaz konuşunca deli oluyorum ya.
cumartesi oyununa dedim. orda hasan hiç bir şey yapmadı kızlardan bile full gol yedi.)) sonra ödüle yamuldu o zman bir teşekür edecen en azından turabi ve hilmi oyunu 9-6 tek başlarına çevirdi.. bu oyunu izlemedim. Tam hakim değilim. ödül oyununa hiç katkın yoksa birine kötü diyorsan onun ödülünü yeneyeceksin adamlık budur.Orda onu demove ettiler tamam bu bahane değil de Turabi de adamsa Hilmicem de adamsa Hasanın kazandığı dokunulmazlığı kabul etmesinler gitsinler adadan?
not :sen yüzde elli haksızsın))))Orda herkesin emeği var. Oyun da 9-6'dan çevirilmedi bu arada. Nasıl izliyorsun anlamadım.
Merva Aydin suan ne yapiyorki? yine söyluyor berna cok kötu laflar konusuyor diye ve Dogukanla olan konusmasindada görduklerini aktariyor.
bunda ne var. kız bernayi çözemiyorum diyor zaten. şimdi çözdü kızın kalbini gördü o da kalbini açtı.
bu oyunu izlemedim burda da mı yattı))) hasan iyi çocuk turabigile tanerin özlemi girmeye çalışıyor olabilirHasan Tanerin rekorunu geçebilir mi@beyazsoy
Ben survivor tarihinde boyle her adimi strateji olan bi kisi gormedim.Bu nedir yaHakan'ı kirpiye benzeten kaç kişiyiz?
Burdan çıkınca da Gizemi boşayıp kankası Merve Oflazla evlenir. Adam her Survivorda karısının kankası ile aşk yaşıyor.
merveye full gider yapan biri olarak yazdım. . merve berna hakkında yanlış düşünüyormuş çözemedim demiş zaten. cozemeyince bazı hareketlerine senaryo yazmış. berna o zamanlar iki gururla iyi anlaşmaya çıkıyordu sebebini de açıkladı o zaman kavga etmemek için guruba girmiyorum dedi. bernayi çözünce zaten merve orda gurubunu seçmiyor diye eleştirmiş şimdi berna gurubunu da seçti arasının düzelmesi normal.Beyazsoy biraz objektif ol lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?