Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğukan tıpış tıpış gelip Berna'dan özür dileyecek.

Merve Aydın konuştu, doğukan döndü.
Hakan balığı vermeyerek kekoluğunu gösterdi.
Düşmansan bile takımsın orada herşeye rağmen.

Dogukan özune dönecege benziyor.
Berna Serenaya iyi lafi yapistiriyor yarin.

bugunki bölume pek bakamadim ama kavga kismini izleyebildim. Kufur kismi haric diger konularda Berna hakliydi. Dogukan kizin konusmasina firsat vermedi.

Bozoka gelince, Hasanin yerinde ben olsaydim sahra yada Nadyayi yazacak degilim bende Taneri yazardim diyor. Iyide Bozok beyefendi en sonki konseyde Sahrayi yazan benmiydim ?

dokunulmazlığı kabul etmeme hakları varmış gibi konuşuyon))) bana boş diyorsun da bunun kadar boş cümle görmedim. turabi acuna gitsin beni gönüllere yazın mi diyecek)))
rakamlara takılma hacı imtihana mi göreceğiz)))

@RevaN buna ne diyorsun ?
Ben zaten Mervenin bu hareketini tasnif etmediğini söyledim. Ben herkes gibi bir kılıf uydurmuyorum bence de yanlış yaptı.

Şöyle bir şey var. İlk önce Berne ile iyiyken sonra Berna diğer grupa yöndeldi bozuldu araları, ama hiçbir zaman bir birileri ile kavga etmediler.

Şu an da Merve strateji uyguluyor. Burada Almeda gittiğine göre ona en yakın kız Berna. Tabii ki yakın duracak.

Ha Berna gidince ağlar mı? Hayır. Çünkü bir Almeda ve ya Ahmet değil onun için.

dokunmadığı kabul etmeme hakları varmış gibi konuşuyon))) bana boş diyorsun da bunun kadar boş cümle görmedim. turabi acuna gitsin beni gönüllere yazın mi diyecek)))
rakamlara takılma hacı imtihana mi göreceğiz)))​
Sen de bir oyuna takılma bakalım Turabi Hasanın kaç ekmeğini yiyecek.

diskalifiye durumunda hep Hasanın ekmeğini yedi. O zaman da yemeseydi ya?

Hakan'ı kirpiye benzeten kaç kişiyiz?

Burdan çıkınca da Gizemi boşayıp kankası Merve Oflazla evlenir. Adam her Survivorda karısının kankası ile aşk yaşıyor.
Ben survivor tarihinde boyle her adimi strateji olan bi kisi gormedim.Bu nedir ya

Son düzenleme:
Doğukanı beğenirdim lakin bu gün bernaya yaptığı çok yanlıştı o yetmez gibi kızı haksız gibi göstermeye çalışıp kızın üzerine oynadı hiç yakıştıramadım
adam resmen yağ gibi üste çıkmaya çalışıyor

Beyazsoy biraz objektif ol lütfen
merveye full gider yapan biri olarak yazdım. . merve berna hakkında yanlış düşünüyormuş çözemedim demiş zaten. cozemeyince bazı hareketlerine senaryo yazmış. berna o zamanlar iki gururla iyi anlaşmaya çıkıyordu sebebini de açıkladı o zaman kavga etmemek için guruba girmiyorum dedi. bernayi çözünce zaten merve orda gurubunu seçmiyor diye eleştirmiş şimdi berna gurubunu da seçti arasının düzelmesi normal.

sen anakrnozim yapıyorsun. o zamanın şartları ile şimdiyi açıklamaya çalışıyorsun. tarihçinin bilirsin bunu)))

merve aydın'ın tespitleri cuk oturdu. günün özetini geçti. hadi iyi geceler.

Yarın hakan'ın ne diyeceğini merak ediyorum.
Karşılarına geçip size balık yok mu dicek.

Ben açıkcası ne olursa olsun böyle bişi diyemem bu anca kana kancılar için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...