Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi millet küfür atar birşey olmaz ana bacı düz gider birşey olmaz.Türabı birşey der tak ceza

Dun survivor ve oyun çok zevksizdi.Pek özlemedim zaten full oyun oynadım.Turbo giderse all star biter @china_shangai

turabi'nin bu sene işi çok zor, aldığı 3 ihtardan sonra, 4 yanlışın bir turabiyi götüreceğinin farkında ama şımarıklığı ve egoyu bir türlü elinden bırakamıyor. umarım ilk yarışmada adadan gönderirler, ama halkımız böyle kazmalara bayılıyor nedense. neden belli aslında.
))))) öyle deil mi @Maskeli Fedai .dünde baya bir izledin survıvoru ayak yapma şimdi
)))))

Abi göz ucuyla özledim.O kadar zevkte almadim.Türabı giderse survivor burada biter siz bile tad alamazsınız

Hem Hakanın sürekli Turabiye oynamasi mi Anıl bile söyledi @china_shangai

anıl oturduğu yerden. bi işe yaramıyor yatıyor bir de üstüne adamın tuttuğu balıklar hakkında konuşuyor. utanır insan bi teşekkür eder,
))) şimdi kalkmışsın bu insan üzerinden anılın turabi lehine şahitliğini söylüyorsun
)))) @Maskeli Fedai

Survivor All Star Başarı Sıralaması ( Tüm Oyunlar )

O G M %
1- HİLMİ 45 34 11 %75
2- BERNA 43 30 13 %69
3- HASAN 36 25 11 %69
4- MERVE A. 47 32 15 %68
5- SERENAY 42 27 15 %64
6- TURABİ 32 20 12 %62
7- BOZOK 36 21 15 %58
8- SAHRA 38 19 19 %50
9- NADYA 42 20 22 %47
10- DOĞUKAN 48 22 26 %45
11- HAKAN 39 16 23 %41
12- ÖZLEM 41 16 25 %39
13- ANIL 26 9 17 %34
14- BEGÜM 41 14 27 %34
15- TANER 15 5 10 %33
16- PASCAL 40 11 29 %27
17- MERVE O. 24 6 18 %25

@Billy Kane @Bully @takas @ABAY_06 @Yakamoz-Asi @RevaN @Yiğitt @eskici @HachiKo @china_shangai @olizvel @kaan955

Adama sus balığı vermiş abi papağan balığını kendi adamına vermiş @china_shangai
))
ulan daha ne istiyor arkasından atıp tuttuğu adamın balığını afiyetle midesine indiriyor işte
))) şükredip otursun yerine
))) hiçbiri duygu kadar delikanlı deillermiş
))) bozğun tuttuğu getirdiği hiçbir şeyi yememişti
)) ama anıl efendi gelsin ne olursa olsun gelsin diyor
)) bunu kime diyor gün aşırı arkasından atıp tuttuğu adama
))) edep yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
))))))))

Hakan daha da yükselecek inşallah.

Pascal ve Oflaz takımın yüz karası.
Anıl zaten bitti artık.

Turabi'yi gerilerde gördüm gibi daha da düşecek hayırlısıyla.
)))))

anıl iki yıl önce kızların çikolatasını hupletip yemedim demişti))) yemek konusunda "adam" gibi davranmıyor

Hakan daha da yükselecek inşallah.

Pascal ve Oflaz takımın yüz karası.
Anıl zaten bitti artık.

Turabi'yi gerilerde gördüm gibi daha da düşecek hayırlısıyla.
)))))
hakan yükselişte , acunda dedi hatta

yalnız sende dikkat etmişsin pascala , herkes merve o. kötü diyor ama pascal da çok kötü , anıl durumu umutsuz vaka bence , acunda pek bir şey diyemiyor anıl için

hakan yükselişte , acunda dedi hatta

yalnız sende dikkat etmişsin pascala , herkes merve o. kötü diyor ama pascal da çok kötü , anıl durumu umutsuz vaka bence , acunda pek bir şey diyemiyor anıl için
Pascal'ın kafası bence Survivor'da değil. Oyunlara kendini vermiyor. Yakında takım arkadaşlarına beni yazın da gideyim derse şaşırmam.

Bir yanım Merve Oflaz Hakan'ların grubunda diye kalsın diyor ama diğer yanım da takımın performansını düşürdüğü için gitsin diyor. O konuda kararsız kaldım.

Anıl'ın düzelmesi zor artık. Ama belki birleşmeden sonra falan bir ihtimal düzelir bilemiyorum. Çok iddialı laflar ediyordu.
))))))

Anıl Kıbrıs'a gidicem diyor bakalım ama çok zor , parkurlar filan ona göre değil
)

ben merve o. gitmesini istemiyorum en azından birleşmeye kalsın bari
pascal takımda aradığı ruhu bulamadı bence , o adam eğlenceli bir tip ( aç olmadıkça ) bu takımda hep kavga filan var ona göre değil bence

bu arada sence kim elenir , ali eyüpoğlu ağzından kaçırmış Begüm eleniyor diye , dün gece twitter karıştı

Merve dun atislarda kaybedince 2 yenilgi eklenmis oldu.Bosuna istatistigi dustu ya
Neyse bugun toparlar.

Merve dun atislarda kaybedince 2 yenilgi eklenmis oldu.Bosuna istatistigi dustu ya
Neyse bugun toparlar.
merve'nin atışları iyi değil ben dikkat ettim , hatta acun parkur oyunları sana göre dedi , mervede evet bana göre dedi , bence bu atış oyunları hiç olmasa merve 1.olurdu sıralamada
)

merve'nin atışları iyi değil ben dikkat ettim , hatta acun parkur oyunları sana göre dedi , mervede evet bana göre dedi , bence bu atış oyunları hiç olmasa merve 1.olurdu sıralamada
)
Atis olmasa ve Hilmi'nin yenildigi oyunlar kural ihlali diye ona verilmese 1. olurdu.

Yine de en cok oyun oynayan Merve.Bu yuzden arada sansi ters esecek tabi.Olur oyle.Zaten taktilar yakinda Berna'yi gonderecekler.Butun yuk Merve'ye binecek.

Hasan dokunulmazlığı almasa 1.olabilir derdim ama ergenler çalışıp Turabi'yi 1.yapmışlardır yine. Hasan'dan ilk 3 bekliyorum ama bugün Hilmicem yancısının da düşmesini bekliyorum.
))))))

Bilemiyorum. Sahra bu kadar erken gitmez sanki ya Duygu gitti zaten Sahra da giderse gönüllülerin işi zor olur. Begüm gidebilir.

Atis olmasa ve Hilmi'nin yenildigi oyunlar kural ihlali diye ona verilmese 1. olurdu.

Yine de en cok oyun oynayan Merve.Bu yuzden arada sansi ters esecek tabi.Olur oyle.Zaten taktilar yakinda Berna'yi gonderecekler.Butun yuk Merve'ye binecek.
Berna takıma katkı sağlıyor bence giderse çok kötü olur ama smste sıralaması artması iyiye işaret
o değilde bakalım gönüllülerin sms sıralaması ne olacak , ben özlemi merak ediyorum 2.olmuştu , bakalım yine 2.olabilecek mi ?

bence de begüm gider , buda o resim

Ozlem 3. olacak diye icime doguyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...