Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Helalll. Dünün sonunda bu olmalıydı zaten. :Z

Son tura çöp begüm'ü çıkartırken düşünüceklerdi. :(

Sahra ve Özlem açık ara iyidi ondan. Diyorlar ki o hızlı o yarışsın. Fail.

oyunu ünlüler kazandı mervem 3te 2 yaparak iyi performans gösterdi aldığı sayı da efsaneydi ama

Nadia oyunu birakinca serenaya puan verilmesi gerekiyordu.ancak olmadi.madem biri birakinca puan olmuyor o zaman berna birakinca neden sahrays puan gidiyor????:))))))

Merveye iki topu birden alma hakki verilmesi de haksizlik.ama en azindan serenayin hakki olan puani geri almis oldu :)))))

Bozok - ben 45 yasinfa deilim 41 yasindayim arada 3 sene var :))))))))

Merve oflaz -4 !!!!!!777:)))😉)):)))😉))):)))😉))):)))😉))

Turabinin kör cahilden korkarim diyerek kendinden korktugunu itiraf etmesi oldukca komik olmus :)))))))) oyle deil mi @Maskeli Fedai

Son düzenleme:
turabi duygu gitti diye üzüldüm diyor :D

off benimde canım çekti be :D

Nadia oyunu birakinca serenaya puan verilmesi gerekiyordu.ancak olmadi.madem biri birakinca puan olmuyor o zaman berna birakinca neden sahrays puan gidiyor????:))))))

Merveye iki topu birden alma hakki verilmesi de haksizlik.ama en azindan serenayin hakki olan puani geri almis oldu :)))))

Turabinin kör cahilden korkarim diyerek kendinden korktugunu itiraf etmesi oldukca komik olmus :)))))))) oyle deil mi @Maskeli Fedai
Herkes kıramazdı o topu ama. :)

hakkını verelim en sahici duygulu okuyan hakandi merve aydın ahmet duesunun çeyreği kadar duygulanmadi)))

Herkes kıramazdı o topu ama. :)
Orasi oyle :) sadece serenaya yapilan haksizligi mdrvenin iki topu kirmasiyla telafi yoluna gitti acun efendi :)))

sahra ne yapacaksın köpeğim kimle kalıyor onu merak ediyorum diyor))

Offfflazzzzzzz go homeeeeeeee:))))) ,turn backkkkkkkkkk😉))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...