Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eger oylamada tek oflaz olsaydi serenay anili kesin söylemezdi cunku Anilin bir önceki oylamada birinciydi diye.
Anil yada Merve A. birinci olursa normalde Hakan derler ama belki erkek sayisi az oldugu icin Berna söylenebilir.
Serenay birinci olursa oda normalde Pascali dusunur fakat yine erkek sayisinin az olmasindan dolayi Bernayi söyleyebilir. Guclu rakip eleme mantigi. Egerki merve A. dokunmulmaz olmasina ragmen birinci cikarsa artik kimse onu tutamaz. Serenayda Mervede dusuk sms alirlarsa bu dokunulmaz olduklari icin.

yeni bölüm başladı :D

oflaz yine boş konuşmaya başladı susturun şunu ya :D

Merve Oflaz'in hem bir sey yaptigi yok.Hem de onu yazanlara surat yapiyor.

yuh be merve açıkça bernayi kullanmak istiyor kız beni kullanamazsın diyor ve Merve duygu sömürüsü yapıyor kıza)) merve birinci olduğu survivora da milleti birbirine düşürüp birinci olmuş)) ama yolun sonu merve, tiliklerini alıp bi zahmet git hakanın tilkikerine bile dar bu ada senninkileeini kaldirimaz)) (

Merve Oflaz cok rahat Serenay'i kandiriyor ya.Bu kadar safliga da guluyorum yani.

Şu Oflaz ne diyor ya? Herkesi yanına çekip gitmeyecek aklı sıra. Akıllısın ya sen. :F

Hakan Merve Aydin'in kanina girecekmis asdfghjklsdfghjkls. :F:F:F

Hakan dün de söz veriyordu ödülü kazanacam diye. :D

oflaz yine şampiyon olacakmış hakan öyle diyor :D

oyun başlıyor :D

iyi bari ödülde yemekte var yoksa ödül kötüydü yani :D

oyun güzelmiş beğendim :D

oyun başladı :D

nadya bıraktı :D

puan gelmedi ünlülere :D

ne alaka ya oyun basladi sonucta.1 puani vermelilerdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...