Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu turabi grubu ve bozok kadar mal adamlar görmedim. kızlar nadyayı desteklememiş vay efendim nasıl olur terbiyesizlik.kendileri full bozok' u destekleyip hasan'a bişey demeyince herşey normal zaten. olabilir de bari kendi yaptığını görmeyip başkalarına mok atmada bir numaralar.:)))))

birde hilmicem kişisel dokunulmazlık oyunu sonrası bozuk' a biz gençler oturduk bugün siz büyükbaşlar yarıştınız dedi. kısmen katılıyorum zira bozuk un çıkardığı sesler ancak bir büyük baştan çıkar.:))))))))))

bu turabi grubu ve bozok kadar mal adamlar görmedim. kızlar nadyayı desteklememiş vay efendim nasıl olur terbiyesizlik.kendileri full bozok' u destekleyip hasan'a bişey demeyince herşey normal zaten. olabilir de bari kendi yaptığını görmeyip başkalarına mok atmada bir numaralar.:)))))

birde hilmicem kişisel dokunulmazlık oyunu sonrası bozuk' a biz gençler oturduk bugün siz büyükbaşlar yarıştınız dedi. kısmen katılıyorum zira bozuk un çıkardığı sesler ancak bir büyük baştan çıkar.:))))))))))
Valla bunlar ne biçim insanlar anlamıyorum
Hele turabi
Turabi : ben oyun kaybetmişim önümde gülen bir surat bana top atıyor

Turabi sen 2 yıl boyunca aynı hareketi defalarca yaptın !!! Biraz empati yap
Acun yeter artık diğer yarışmacılarida ayrıcalık tanı yahu :))))))))

türkiyede elektrik kesildi forum durdu yahuu modemler çalışmayınca burası issiz adaya döndü))) survivora gidenlerle aynı sartayiz)))

akşamki bölümü hiç beğenmedim.Ünlülerin oyun kaybetmesi,mervemin önde gelip topları sokamaması,oflazın konuşmaları,bozok ve serenayın sembol alması 😡 Umarım bu akşam oflaz elenir var ya ne sevinirim yarışmanın başında favorilerimdendi ama öyle kötü karakteri varmış ki yazık

akşamki bölümü hiç beğenmedim.Ünlülerin oyun kaybetmesi,mervemin önde gelip topları sokamaması,oflazın konuşmaları,bozok ve serenayın sembol alması 😡 Umarım bu akşam oflaz elenir var ya ne sevinirim yarışmanın başında favorilerimdendi ama öyle kötü karakteri varmış ki yazık
Oflaz'a karışan karşısında beni bulur. :F

türkiyede elektrik kesildi forum durdu yahuu modemler çalışmayınca burası issiz adaya döndü))) survivora gidenlerle aynı sartayiz)))
Vallaha ya Allah'tan karşımda hastane var. :D

survivora izlemezseniz elektrik kesilince böyle ortada kalirdiniz işte iyi oldu size))))

@takas aga striptiz mitriptiz işlerini gececen striptizi bırakmış 3 dk lık video için adamı keselim mi

@beyazsoy Begume yine kotu birşey demedi izin ver o kadarını desin ))))
desin ama bayan diye ağzımi açmadım diye hava basmasın diyorum. herkes dedikodu yapar ama biri Anadolu çocuğum ben yapmam derse sorun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...