2 aday çıkabilirserenay anıl'ı söyler bence.![]()
Sabah sabah turabi beni sinirlendirdi zaten
2 aday çıkabilirserenay anıl'ı söyler bence.![]()
anıl 1. olmazsa sero anıl'ı söyler. anıl 1. olursa berna'yı söyler. sero'da pascal'ı.2 aday çıkabilirbende öyle düşündüm
Sabah sabah turabi beni sinirlendirdi zaten![]()
Valla bilmiyorum umarım en zayıf kişi elenirde ünlüler haftaya toparlaranıl 1. olmazsa sero anıl'ı söyler. anıl 1. olursa berna'yı söyler. sero'da pascal'ı.
ilgilenme şunlarla sende.![]()
ben hiç ilgilenmiyorum valla kafam rahat.Valla bilmiyorum umarım en zayıf kişi elenirde ünlüler haftaya toparlar
Ilgilenmemk elde değil![]()
Yok Burada değilben hiç ilgilenmiyorum valla kafam rahat.![]()
Valla bunlar ne biçim insanlar anlamıyorumbu turabi grubu ve bozok kadar mal adamlar görmedim. kızlar nadyayı desteklememiş vay efendim nasıl olur terbiyesizlik.kendileri full bozok' u destekleyip hasan'a bişey demeyince herşey normal zaten. olabilir de bari kendi yaptığını görmeyip başkalarına mok atmada bir numaralar.))))
birde hilmicem kişisel dokunulmazlık oyunu sonrası bozuk' a biz gençler oturduk bugün siz büyükbaşlar yarıştınız dedi. kısmen katılıyorum zira bozuk un çıkardığı sesler ancak bir büyük baştan çıkar.)))))))))
Oflaz'a karışan karşısında beni bulur.akşamki bölümü hiç beğenmedim.Ünlülerin oyun kaybetmesi,mervemin önde gelip topları sokamaması,oflazın konuşmaları,bozok ve serenayın sembol alması 😡 Umarım bu akşam oflaz elenir var ya ne sevinirim yarışmanın başında favorilerimdendi ama öyle kötü karakteri varmış ki yazık
Vallaha ya Allah'tan karşımda hastane var.türkiyede elektrik kesildi forum durdu yahuu modemler çalışmayınca burası issiz adaya döndü))) survivora gidenlerle aynı sartayiz)))
Bence Berna'yi.Hakan grubunu Berna'ya karsi dolduruyor.serenay anıl'ı söyler bence.![]()
desin ama bayan diye ağzımi açmadım diye hava basmasın diyorum. herkes dedikodu yapar ama biri Anadolu çocuğum ben yapmam derse sorun
Bu iş sms bakarberna bence kolay kolay elenmez