Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[HASHTAG]#hakanpatatesisebozokhiyardir[/HASHTAG]

Hakan şuna gösterse patatesi. Ayrıca Hakan Bozok'u 4 kez yenmiş bir de abartmaz mı benden oyun alamıyor diye valla uyuz oldum arkadaş şu hanzoya.
bi de ingilizce falan konuşuyor kendini okumuş etmiş gösteriyor okumuş olabilirsin ama önemli olan adam olmaktır
ben okumuş adamlardan daha çok korkarım karakter anlamında yanlış anlamayın
zaten hasana yürü lan dediğinde ne mal olduğunu anlamıştım

Tamam Survivor efendilik yarışması değil anladık da. Yahu bu Hasanda hepsi var ya.

1. Efendilik var mı? Tillahı var. O adada herkesin bileğini büküp, boynunu kırar. Ama yine de bazıları gibi havası 1500 basıp ona buna saldırmıyor. Takımı düşünüyor, efendiliğini bozmadan yapıyor bunların hepsini. İstese var ya, ordaki hepsi, Turabi ve Hilmcem dahil kölesi yapar kendine. Ama adamın seviyyesi o kadar yüksek ki, umurunda değil böyle şeyler.

2. Oyun mu? Listede ilk sırayı çekiyor. Bana göre Turabi ve Hilmicemden de güçlü.

3. Adada sürekli çalışıp yeni şeyler üretiyor takım için. O kadar baraka yaptı dost evi diye ama adamlar hemen kendine mekan yaptı dediler. Kadir kitmet bilmezler.

4. Turabi gibi duygu sömrüsü yapıp halka da oynamıyor.

e hadi bu adamı SMS'de 1. Yapın ya insaf.

turabi yine salladı. begüm herşeyi söyledi ağzımı açmadım bayan olduğu için dedi)))) la turabi kıza arkasından demediğini bırakmadın fragmanlar bile düştün)))

anadolu çocukluğu ne hale düştü be. kültürümüzden koştuğumuzun göstergesi sanırım))
aga bu maskeli bi de diyarbakırlı olacak la olm diyarbakırda bu işleri yapan adamı sınırdan içeri almazlar sana kendi geleneğini biz mi öğretecez anadolu çocuğu öyle olunmaz

Hakan dönüp ona hıyar dese yeridir gerçekten. Acun hiçbir şey diyemez. @Bully

Ama işte onun seviyesine düşmemek de önemli.

Gicik bir bolum sona erdi.Unlulerin onde gelip yenilmelerine,Oflaz'in sacma sapan konusmalarina asiri sinirim bozuldu.Umarim yarin guzel bir gun olur.

yarın güzel bir bölüm olacak gibi umarımda öyle olur ve inşallah oflaz elenir

adamın sesi çıkmıyor ya adam yerine koymuyolar galiba illa ona buna sataşacak
bozok hasana yürü lan bırak kibarlığı oyun oynama falan dedi adam işte sen busun deyip çekip gitti
ömrü hayatımda bu kadar efendi insan çok az görmüşümdür
arkadaşlar bu adam gerçekte de böyle youtube da bikaç videosunu izledim inanılmaz saygılı inanılmaz
dediğin gibi oyunlarda feriştahı gelse önünde titrer her oyunda çok başarılı kaybettiği hiçbi oyunda fark yemez kıl payı kaybeder o da kendi şanssızlığından
2012 de oyunlarda rakiplerini eze eze finale geldi sms te kaybetti

sms tamamen adaletsizlik şaklabanlık yapmayana oy vermiyor ergenler
koyun oyunu kazanan şampiyon olsun hadi hasanı yensinler bakalım güçleri ve bilekleri yeterse

aga bu maskeli bi de diyarbakırlı olacak la olm diyarbakırda bu işleri yapan adamı sınırdan içeri almazlar sana kendi geleneğini biz mi öğretecez anadolu çocuğu öyle olunmaz
turabi tövbe etmiş ondan destekliyormus)))

adamın sesi çıkmıyor ya adam yerine koymuyolar galiba illa ona buna sataşacak
bozok hasana yürü lan bırak kibarlığı oyun oynama falan dedi adam işte sen busun deyip çekip gitti
ömrü hayatımda bu kadar efendi insan çok az görmüşümdür
arkadaşlar bu adam gerçekte de böyle youtube da bikaç videosunu izledim inanılmaz saygılı inanılmaz
dediğin gibi oyunlarda feriştahı gelse önünde titrer her oyunda çok başarılı kaybettiği hiçbi oyunda fark yemez kıl payı kaybeder o da kendi şanssızlığından
2012 de oyunlarda rakiplerini eze eze finale geldi sms te kaybetti

sms tamamen adaletsizlik şaklabanlık yapmayana oy vermiyor ergenler
koyun oyunu kazanan şampiyon olsun hadi hasanı yensinler bakalım güçleri ve bilekleri yeterse

Sms zaten halkı yansıtmıyor ki. Sms atanlar ergen kesim ve yakınlardır. 30-40 yaşında bir adam bir yarışma için para harcamaz. Ee Hasan gibi beyefendi bir kişilikte ergenlere hitap etmez.

Turabinin oyun stratejisi bu.

Ben ana kuzusuyum abi (görüldü 23.24) Annelere oynadı. Ah ne hayırlı evlat, hadi oğlum 2 SMS at şu oğlana.Konseyde olmazsa olmazlar diyip Annelerin elini öptü. Halbuki orda saldırdığı herkesin de bir annesi var. Annelere böyle oynadı.

Merve Aydın olmasa da olur diyip kağıtı bükmek. (Görüldü 23.30) Serenay fanlarına oynadı. Ah Evet Serenayistler, hadi Serenayın kalbi, dalağı, böbreği ve saçı herkesi organize edin, Turabistlere haber verin Serenayistler size oy atacak diye.

Şimdi de babalara oynuyor. Babama keman yapıyorum. Ne hayırlı evlat bu ya. Helal.

Hasan sen de yapsana annene babana bir şeyler. Neden takım için uğraşıyorsun ki? İnsan olsalar, adam olsalar teşekkür ederler, ne yardımları var ne teşekkürleri. Yatay pozisyonda heykel gibi takılıyorlar ama Hasanın yaptıklarını da beğenmiyorlar.

bu kendini insan sananlara yaranamazsın sen. Kendi anne babana yap bir şeyler. Ne uğraşacaksın bunlarla. Defolsunlar kendileri yapsınlar biraz da takım için.

Sms zaten halkı yansıtmıyor ki. Sms atanlar ergen kesim ve yakınlardır. 30-40 yaşında bir adam bir yarışma için para harcamaz. Ee Hasan gibi beyefendi bir kişilikte ergenlere hitap etmez.​
Bu yüzden 50%-50% yapmalı Acun.

Geçen sene Merve kendini paraladı Turabiyi gömdü de ne oldu? SMS yüzünden kaybetti. Kızın bileğinin hakkıydı.

Sms zaten halkı yansıtmıyor ki. Sms atanlar ergen kesim ve yakınlardır. 30-40 yaşında bir adam bir yarışma için para harcamaz. Ee Hasan gibi beyefendi bir kişilikte ergenlere hitap etmez.
malesef durum bu aga
sonrada acun efendi halkın görüşü diyor hangi halk be kardeşim millet dediğin gibi bi yarışmaya hayatta para harcayıp oy yollamaz
sonrada adaletten bahsediyolar
aslında hasanın yerinde olsam katılmazdım ne gerek var hakkını alamıyor ki ilk survivorda da öyle oldu oyunlar süperdi itiraf edeyim o zaman nihat altınkayayı tutuyordum ama hasana imreniyordum çünkü adam her oyunda süperdi nihatı da çoğu zaman yeniyordu ama 2 oldu kesinlikle şampiyonluğu en çok hakeden oydu burda da öyle olacak ama kazanması sms le mucize

neyse arkadaşlar iyi geceler herkese bende bu hafta ve haftaya izleyemem sınavlarımdam ötürü ama sonra internetten telafi edecem Camoka Hasan'a sonuna kadar destek tam destek veriyoruz adam gibi adam camoka hasan

@RevaN ama sadexe perfrmansa göre sıralamada yanlış olur.​
Tek SMS olmasından iyidir en azından. Bence daha mantıklı olur sonuçlar. Mesela Serenay 1. Ama performansta 1. Değil o zaman biraz aşağıya kaysın.

zaten hafta için atıyorum 10 oyun falan kazananlar dokunulmaz olmalı. Limit koymalı Acun.

sembol kadar da saçma bir şey görmedim. Hep aynı oyunlar aynı kişiler alıyor. Bi elenseler hepsi çöpe gidecek.

@GreatOttoman elenmesi lazım ya bir şeye yarmıyor sırf zarar takım bir de boş boş konuşmuyor mu deli ediyor beni ya

@RevaN O zaman reyting olmaz,kulis olmaz hep güçlüler kazanır.

@GreatOttoman elenmesi lazım ya bir şeye yarmıyor sırf zarar takım bir de boş boş konuşmuyor mu deli ediyor beni ya
Çok sinsi ya Hakan'ın Berna'yı yazacağını düşündüğünden hemen arkasından filan konuşmaya başladı aslında şu hareketlerini sevmiyorum demeye başladı. Berna'yı yazdığını görünce hemen yine canım cicim.

Acun ilk hafta ilerde 1.lik sistemi degisecek dedi.Bence performansla sms %50-50 yapacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...