Spoilerları okumadım ama benim ilgimi çekti.Bireysel dok oynanmadan önce hep bu alanda duruyorlar ve Bernalar şu an orada.Ünlüler almış olabilir mi?
@Harunnn60 @Yiğitt @hayret bi şey
Özlem hala kilit isim bence her iki kesim içinHilmi, Nadya, Özlem, Turabi, Taner, Bozok ==) HASAN
Sahra, Begüm, Hasan ==) TANER
Aynen bende gördüm bu resmi.
Spoilerları okumadım ama benim ilgimi çekti.Bireysel dok oynanmadan önce hep bu alanda duruyorlar ve Bernalar şu an orada.Ünlüler almış olabilir mi?
O beni de düşündürdü.
Öncesinde de sohbet ediyorlar amaAynen bende gördüm bu resmi.
Burası dokunulmazlık oyunu sonrası sohbet ettikleri yer. Oyunu inşallah gönüllüler kazandı.
bence gider besin yemesi lazım orda iyileşmesi çok zor.Sonradan Duygu ile beraber dönecekler sanırım. Ama bu dediklerimiz olmayabilir. Sadece gördüğüm bir haberi sizlerle paylaşıyorum. Bende Anılı severim ama Merve Aydın'ın kimi zaman dolduruşlarına geliyor. O zaman ona çok kızıyorum.
Hayır öncesinde orada hiç sohbet etmiyorlar.@Yiğitt ben öyle umuyorum.Yoksa bizim üçlüyü yollamak için her şeyi yapacaklar.Sms'te keşke şöyle olsa (Begüm sembolü alsın) Hasan 1.olsun Sahra da 3 ya da 4. olsun
Öncesinde de sohbet ediyorlar ama
Nasıl izliyorsun senHayır öncesinde orada hiç sohbet etmiyorlar.
Aynen bizim üçlüye kötü birşey olmasında.
İnşallah.Nasıl izliyorsun sen
Olmayacak olmayacak birleşmeye kadar gidecekler inşallah
O yorumu yapan benimSenin bu aklının Karışması ekşi sözlük yüzünden , bende gördüm o yorumun senin yorumunla aynıydı resmen
Fazla ekşi sözlük takılma )))))
Dikkat edersen fazla ekşi Sözlükte takılma Dedim ))))))O yorumu yapan benim
ahahahhahhaha yazik ayar verecektin ama olmadi.
tamam da ekside cogu kisi ozlem'i savunuyor.fazla takilsam ozlem'e karsi yorum yapmam.Dikkat edersen fazla ekşi Sözlükte takılma Dedim ))))))
Tmm dün gece anladım zaten o yüzden dedim fazla takılma ekşi de diye ( ekşi herseyi begenmiyor ya orada gönderme yaptım ) ))))))tamam da ekside cogu kisi ozlem'i savunuyor.fazla takilsam ozlem'e karsi yorum yapmam.
sen durumu anlamadin galiba.ekside entryi yazinca yorulmamak icin buraya da KENDI YORUMUMU kopyaladim.
Aynı sayfayı ben de takip ediyorum uzun süredir.İnstagram hesabı üzerinden takip ettiğim bir sayfa var.
Bu sayfa gerek İşte Beni Stilim olsun gerekse Survivor olsun önceden neler olacağı hakkında tüyo veriyor. Çekimleri erken yapıldığı için bu kişiye az çok bilgi geliyor. Hatta bu bilgiler yüzünden Acun Ilıcalı'nın avukatları bu adama dava falan açtı. Mesela İşte Benim Stilim'de elenen yarışmacıyı ben 4-5 gün önce öğrenebiliyorum , yada taçlı prensesleri. Aynı şeyi Survivor içinde paylaşmaya başladı. Bende bu bomba haberi sizlerle paylaşmazsam içim rahat etmeyecek. Adaya belli bir süre sonra 1 ile 3 arasında elenen yarışmacı geri dönecek. Sanırsam bu dönme adaylarını halk belirleyecekmiş. Bu yüzden Duygu Çetinkaya'nın dönüşü garanti olarak görülüyor. Diğer haberden ise bu adamda çok emin değil ama bana göre asıl bomba o. Bu akşamki dokunulmazlığı ünlüler kazanıyor. Ancak Anıl bu şekilde yarışmaya devam edemeyeceği için adadan ayrılıyor. Bunun yerini gönüllülerden bir kişi ünlüler takımına geçiyor ve bu kişi Hasan. Eğer bu yazdıkları da doğru çıkarsa bu adamın kaynakları gerçekten çok iyi diyebileceğim. Şimdiye kadar yanıldığını görmedim.Umarım sizleri etiketlememe değmiştir
Bubilgiler doğru çıkmazsa zan altında kalmak istemiyorum. Sadece sizlerle de paylaşmak istedim.
@Yakamoz-Asi , @Maskeli Fedai , , @HachiKo , @china_shangai , @Yiğitt , @Cengo , @sokak sanati , @Billy Kane , @RevaN , @Bully , @KayıpSehir , @mrt-06 , @beyazsoy , @xemrexxx ,@sürgünüm , @Harunnn60 , @aserat54 , @xdragxx , @Ahmad , @BesaleT
1- HİLMİ | 33 | 25 | 8 | %75 |
2- MERVE A. | 32 | 24 | 8 | %75 |
3- HASAN | 26 | 19 | 7 | %73 |
4- BERNA | 32 | 23 | 9 | %71 |
5- TURABİ | 27 | 19 | 8 | %70 |
6- SERENAY | 27 | 18 | 9 | %66 |
7- BOZOK | 27 | 17 | 10 | %62 |
8- SAHRA | 22 | 12 | 10 | %54 |
9- ALMEDA | 17 | 9 | 8 | %52 |
10- DOĞUKAN | 32 | 12 | 20 | %37 |
11- NADYA | 28 | 10 | 18 | %35 |
12- BEGÜM | 26 | 9 | 17 | %34 |
13- ÖZLEM | 26 | 9 | 17 | %34 |
14- MERVE O. | 12 | 4 | 8 | %33 |
15- TANER | 6 | 2 | 4 | %33 |
16- ANIL | 26 | 8 | 18 | %30 |
17- HAKAN | 23 | 7 | 16 | %30 |
18- PASCAL | 27 | 8 | 19 | %29 |
Hasan, Ünlüler adasına gelirse haftada 4 gün izlemeye başlarım programı. Dün akşam bundan böyle Hasan'ı destekleyeceğimi söylemiştim. Desteklediğim takım da Ünlüler olunca bu haber 10 numara 5 yıldız oldu.İnstagram hesabı üzerinden takip ettiğim bir sayfa var.
Bu sayfa gerek İşte Beni Stilim olsun gerekse Survivor olsun önceden neler olacağı hakkında tüyo veriyor. Çekimleri erken yapıldığı için bu kişiye az çok bilgi geliyor. Hatta bu bilgiler yüzünden Acun Ilıcalı'nın avukatları bu adama dava falan açtı. Mesela İşte Benim Stilim'de elenen yarışmacıyı ben 4-5 gün önce öğrenebiliyorum , yada taçlı prensesleri. Aynı şeyi Survivor içinde paylaşmaya başladı. Bende bu bomba haberi sizlerle paylaşmazsam içim rahat etmeyecek. Adaya belli bir süre sonra 1 ile 3 arasında elenen yarışmacı geri dönecek. Sanırsam bu dönme adaylarını halk belirleyecekmiş. Bu yüzden Duygu Çetinkaya'nın dönüşü garanti olarak görülüyor. Diğer haberden ise bu adamda çok emin değil ama bana göre asıl bomba o. Bu akşamki dokunulmazlığı ünlüler kazanıyor. Ancak Anıl bu şekilde yarışmaya devam edemeyeceği için adadan ayrılıyor. Bunun yerini gönüllülerden bir kişi ünlüler takımına geçiyor ve bu kişi Hasan. Eğer bu yazdıkları da doğru çıkarsa bu adamın kaynakları gerçekten çok iyi diyebileceğim. Şimdiye kadar yanıldığını görmedim.Umarım sizleri etiketlememe değmiştir
Bubilgiler doğru çıkmazsa zan altında kalmak istemiyorum. Sadece sizlerle de paylaşmak istedim.
@Yakamoz-Asi , @Maskeli Fedai , , @HachiKo , @china_shangai , @Yiğitt , @Cengo , @sokak sanati , @Billy Kane , @RevaN , @Bully , @KayıpSehir , @mrt-06 , @beyazsoy , @xemrexxx ,@sürgünüm , @Harunnn60 , @aserat54 , @xdragxx , @Ahmad , @BesaleT
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?