Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Yiğitt ben öyle umuyorum.Yoksa bizim üçlüyü yollamak için her şeyi yapacaklar.Sms'te keşke şöyle olsa (Begüm sembolü alsın) Hasan 1.olsun Sahra da 3 ya da 4. olsun

Aynen bende gördüm bu resmi.

Burası dokunulmazlık oyunu sonrası sohbet ettikleri yer. Oyunu inşallah gönüllüler kazandı.
Öncesinde de sohbet ediyorlar ama

bence gider besin yemesi lazım orda iyileşmesi çok zor.

merve aydın konusunda haklısın çabuk gaza geliyor.

@Yiğitt ben öyle umuyorum.Yoksa bizim üçlüyü yollamak için her şeyi yapacaklar.Sms'te keşke şöyle olsa (Begüm sembolü alsın) Hasan 1.olsun Sahra da 3 ya da 4. olsun

Öncesinde de sohbet ediyorlar ama
Hayır öncesinde orada hiç sohbet etmiyorlar.

Aynen bizim üçlüye kötü birşey olmasında.

Gunlerdir bizlerde yaziyoruz zaten Hasan unlulere gecer diye. Denge ancak ozaman olunur. Dogukanin gucu Turabiyle Hilmiceme esit. Hakan onlara göre biraz dusuk. Hasanla Bozokda birbirine rakip olur ve Hasan daha guclu. Tanerlede Pascal ilk eslesmelerde olur. Merve Oflaz elenmeden Berna yada Merve Aydin genelde oyun disi kalmak zorunda kalabilir ilk hetaplarda.
Dokunulmazligi unluler kaybetse bile Anil elenmez. Acun ahmet gibi onu direk öyle yollamaz cunku ozaman Hasan karsi tarafa gecemez.
.

Dikkat edersen fazla ekşi Sözlükte takılma Dedim ))))))
tamam da ekside cogu kisi ozlem'i savunuyor.fazla takilsam ozlem'e karsi yorum yapmam.
sen durumu anlamadin galiba.ekside entryi yazinca yorulmamak icin buraya da KENDI YORUMUMU kopyaladim.

tamam da ekside cogu kisi ozlem'i savunuyor.fazla takilsam ozlem'e karsi yorum yapmam.
sen durumu anlamadin galiba.ekside entryi yazinca yorulmamak icin buraya da KENDI YORUMUMU kopyaladim.
Tmm dün gece anladım zaten o yüzden dedim fazla takılma ekşi de diye ( ekşi herseyi begenmiyor ya orada gönderme yaptım ) ))))))

Ayrıca ekşi da daha önce oy kullanmayan üyeler özlem için oy kullanacakmis özlem 1.olur sms te yada en kötü 3.olur
)

Aynı sayfayı ben de takip ediyorum uzun süredir.

Çoğu doğru çıkıyor, özellikle İşte Benim Stilim ile ilgili herşey.

Umarım doğrudur, Hasan ünlülere geçsin.

@Harunnn60 diskalifiye olmayacağı belli zaten sahra berna onu dövdü diye ağlayacak değil heralde başka bir şeye ağlıyor

@hayret bi şey doğruysa fena olaylar olur

Son düzenleme:
TEK TEK YARIŞMALARDAPUAN DURUMU

1- HİLMİ33258%75
2- MERVE A.32248%75
3- HASAN26197%73
4- BERNA32239%71
5- TURABİ27198%70
6- SERENAY27189%66
7- BOZOK271710%62
8- SAHRA221210%54
9- ALMEDA1798%52
10- DOĞUKAN321220%37
11- NADYA281018%35
12- BEGÜM26917%34
13- ÖZLEM26917%34
14- MERVE O.1248%33
15- TANER624%33
16- ANIL26818%30
17- HAKAN23716%30
18- PASCAL27819%29

{thead}

{th} {/th}
{th}O{/th}
{th}G{/th}
{th}M{/th}
{th}%{/th}

{/thead}

almeda yükselişe geçti umarım bu devam eder

yalnız arkadaşlar eğer anıl elenecekse dokunulmazlık neden oynuyolar ve bireysel dokunulmazlık?

Hasan, Ünlüler adasına gelirse haftada 4 gün izlemeye başlarım programı. Dün akşam bundan böyle Hasan'ı destekleyeceğimi söylemiştim. Desteklediğim takım da Ünlüler olunca bu haber 10 numara 5 yıldız oldu.

yeni bölüm başladı

merve hakan kavgası başladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...