Aynen ya@Harunnn60 bende canlı izledim olabilir teklif gitmemişte olabilir acunun ne yapacağı belli olmuyor hakeden adamları almıyor haketmeyen adamlar all starda yatıyor bu nasıl iş anlamadım![]()
Aynen ya@Harunnn60 bende canlı izledim olabilir teklif gitmemişte olabilir acunun ne yapacağı belli olmuyor hakeden adamları almıyor haketmeyen adamlar all starda yatıyor bu nasıl iş anlamadım![]()
Turabi de sampiyon oldu.Muthis karakterli mi?Cok alakasiz bir ornek bence.Özlem 2007 de yarı finale gelmiştir
Bir insanin karakteri 7 sinde neyse 70 de odur yani hatirlatma yapayım sanakızın 8 sene sonra huy değiştirecegini düşünmüyorum
Senin bu aklının Karışması ekşi sözlük yüzünden , bende gördüm o yorumun senin yorumunla aynıydı resmenTurabi de sampiyon oldu.Muthis karakterli mi?Cok alakasiz bir ornek bence.
Hürriyet Röportajında da söylemişti bunu.Gökhan Keser'e All Star dan teklif gelmemiş !! [emoji33]
3 adamda kendi ağzıyla dedi.
Of acun offf [emoji35]
Gökhan gönlü varmış yani , acun ne işler karıştıriyorsun !!
@Bully @china_shangai @Yakamoz-Asi @sürgünüm @eskici @Yiğitt @HachiKo @Billy Kane @cookies @beyazsoy @Cengo @takas @RevaN
gerçekten size yazık, barış manço gibi birisinin oğluna son derece terbiyeli,düzgün bir insana böyle laflar etmek hemde bir haddini bilmez yüzünden!!!Abi Doğunun üstüne gidince korkudan oldu yalan mi@china_shangai
Ben şunu anladım bu survivor konusunda bizim sinirlerimiz sınanıyorgerçekten size yazık, barış manço gibi birisinin oğluna son derece terbiyeli,düzgün bir insana böyle laflar etmek hemde bir haddini bilmez yüzünden!!!
Alp birde Doğukana sevincimizi başka yerlerde yaparsak iyi olur diyor gerçekten şaka gibi :/ geçen sezon turabi ne sevinçler yaptı kimse uyarmadiHerkes istediği pencereden bakıyor.
Turabi ile olan olay hafta arasında çok şişirilmişti. Doğukan'ın başarısına dikkat çekileceği yere başka şeyler daha dikkat çekti. Ki birde üstüne yine efendi gibi büyüklük bende kalsın bende hatalıydım dedi ve özür diledi. Ki ortada özür dilenecek bir şey yok.
Şimdi kalkıp Turabi Doğukan'ın üzerine yürüyünce Doğukan nasıl korktu demek biraz abes. Doğukan dün cevabı verdi, ben korkmuyorum daha adrenalin veriyor beni gaza getiriyor gibi bir şey dedi. Hem üstüne yürüse ne olur Turabi, dün fanlarında tırnak kalmadı acaba diskalifiye olacak mı diye. Ki o da Acun'un oyunları işte, milleti galeyana getirmeyi iyi biliyor adam bir fragman ile.
Bu sevinçler normal bence yani ama kişiye yönelik olmaması gerek. Mesela Sahra'nın Serenayı taklit etmesi "yes be" ile çok abes. Taklitler, orijinalleri yüceltir daha.Alp birde Doğukana sevincimizi başka yerlerde yaparsak iyi olur diyor gerçekten şaka gibi :/ geçen sezon turabi ne sevinçler yaptı kimse uyarmadi![]()
Sahra böyle yaparak diğer yarışmacıların sms te oylarını yükselttiginin farkında değilBu sevinçler normal bence yani ama kişiye yönelik olmaması gerek. Mesela Sahra'nın Serenayı taklit etmesi "yes be" ile çok abes. Taklitler, orijinalleri yüceltir daha.![]()
Ada'da topun değip değmediğini bilmediği için teklifi sundu.Doğukan dün geçip Turabi'ye barış teklifi sunup, adaya gidince arkasında sallıyor?
Ne iş?
Özlem'i pek sevmem bende ama Sahra yüzünden yanlışları göze batmıyor gibime geliyor.Sahra böyle yaparak diğer yarışmacıların sms te oylarını yükselttiginin farkında değilÖrn: Özlem
İste dediğim gibi sahra az sussa diğer yarışmacılarin yanlışlari açığa çıkacak ama kızda bir çene var maşallahAda'da topun değip değmediğini bilmediği için teklifi sundu.
Ada'da arkadaşları gerçeği anlattı. Sallamadı ki pek öyle.
Özlem'i pek sevmem bende ama Sahra yüzünden yanlışları göze batmıyor gibime geliyor.![]()
Klasik Acun. İlla bir dikkat çekecek yani.
Sahra'nın çenesi durar mı.İste dediğim gibi sahra az sussa diğer yarışmacılarin yanlışlari açığa çıkacak ama kızda bir çene var maşallah![]()
Üzücü bir durumKlasik Acun. İlla bir dikkat çekecek yani.
Sahra'nın çenesi durar mı.
Birde aynı soyadını taşıyorum onunla.![]()