Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CBQR7Q3UQAABM6B.png

Spoilerları okumadım ama benim ilgimi çekti.Bireysel dok oynanmadan önce hep bu alanda duruyorlar ve Bernalar şu an orada.Ünlüler almış olabilir mi?

@Harunnn60 @Yiğitt @hayret bi şey

@Yiğitt ben öyle umuyorum.Yoksa bizim üçlüyü yollamak için her şeyi yapacaklar.Sms'te keşke şöyle olsa (Begüm sembolü alsın) Hasan 1.olsun Sahra da 3 ya da 4. olsun :D

Aynen bende gördüm bu resmi. :D
Burası dokunulmazlık oyunu sonrası sohbet ettikleri yer. Oyunu inşallah gönüllüler kazandı. :Z
Öncesinde de sohbet ediyorlar ama :F

Sonradan Duygu ile beraber dönecekler sanırım. Ama bu dediklerimiz olmayabilir. Sadece gördüğüm bir haberi sizlerle paylaşıyorum. Bende Anılı severim ama Merve Aydın'ın kimi zaman dolduruşlarına geliyor. O zaman ona çok kızıyorum.
bence gider besin yemesi lazım orda iyileşmesi çok zor.

merve aydın konusunda haklısın çabuk gaza geliyor.

@Yiğitt ben öyle umuyorum.Yoksa bizim üçlüyü yollamak için her şeyi yapacaklar.Sms'te keşke şöyle olsa (Begüm sembolü alsın) Hasan 1.olsun Sahra da 3 ya da 4. olsun :D

Öncesinde de sohbet ediyorlar ama :F
Hayır öncesinde orada hiç sohbet etmiyorlar. :X

Aynen bizim üçlüye kötü birşey olmasında. :(

Gunlerdir bizlerde yaziyoruz zaten Hasan unlulere gecer diye. Denge ancak ozaman olunur. Dogukanin gucu Turabiyle Hilmiceme esit. Hakan onlara göre biraz dusuk. Hasanla Bozokda birbirine rakip olur ve Hasan daha guclu. Tanerlede Pascal ilk eslesmelerde olur. Merve Oflaz elenmeden Berna yada Merve Aydin genelde oyun disi kalmak zorunda kalabilir ilk hetaplarda.
Dokunulmazligi unluler kaybetse bile Anil elenmez. Acun ahmet gibi onu direk öyle yollamaz cunku ozaman Hasan karsi tarafa gecemez.
.

Dikkat edersen fazla ekşi Sözlükte takılma Dedim ))))))
tamam da ekside cogu kisi ozlem'i savunuyor.fazla takilsam ozlem'e karsi yorum yapmam.
sen durumu anlamadin galiba.ekside entryi yazinca yorulmamak icin buraya da KENDI YORUMUMU kopyaladim.

tamam da ekside cogu kisi ozlem'i savunuyor.fazla takilsam ozlem'e karsi yorum yapmam.
sen durumu anlamadin galiba.ekside entryi yazinca yorulmamak icin buraya da KENDI YORUMUMU kopyaladim.
Tmm dün gece anladım zaten o yüzden dedim fazla takılma ekşi de diye ( ekşi herseyi begenmiyor ya orada gönderme yaptım ) ))))))

Ayrıca ekşi da daha önce oy kullanmayan üyeler özlem için oy kullanacakmis özlem 1.olur sms te yada en kötü 3.olur :))

İnstagram hesabı üzerinden takip ettiğim bir sayfa var.
Bu sayfa gerek İşte Beni Stilim olsun gerekse Survivor olsun önceden neler olacağı hakkında tüyo veriyor. Çekimleri erken yapıldığı için bu kişiye az çok bilgi geliyor. Hatta bu bilgiler yüzünden Acun Ilıcalı'nın avukatları bu adama dava falan açtı. Mesela İşte Benim Stilim'de elenen yarışmacıyı ben 4-5 gün önce öğrenebiliyorum , yada taçlı prensesleri. Aynı şeyi Survivor içinde paylaşmaya başladı. Bende bu bomba haberi sizlerle paylaşmazsam içim rahat etmeyecek. Adaya belli bir süre sonra 1 ile 3 arasında elenen yarışmacı geri dönecek. Sanırsam bu dönme adaylarını halk belirleyecekmiş. Bu yüzden Duygu Çetinkaya'nın dönüşü garanti olarak görülüyor. Diğer haberden ise bu adamda çok emin değil ama bana göre asıl bomba o. Bu akşamki dokunulmazlığı ünlüler kazanıyor. Ancak Anıl bu şekilde yarışmaya devam edemeyeceği için adadan ayrılıyor. Bunun yerini gönüllülerden bir kişi ünlüler takımına geçiyor ve bu kişi Hasan. Eğer bu yazdıkları da doğru çıkarsa bu adamın kaynakları gerçekten çok iyi diyebileceğim. Şimdiye kadar yanıldığını görmedim.:) Umarım sizleri etiketlememe değmiştir :)

Bubilgiler doğru çıkmazsa zan altında kalmak istemiyorum. Sadece sizlerle de paylaşmak istedim.

@Yakamoz-Asi , @Maskeli Fedai , , @HachiKo , @china_shangai , @Yiğitt , @Cengo , @sokak sanati , @Billy Kane , @RevaN , @Bully , @KayıpSehir , @mrt-06 , @beyazsoy , @xemrexxx ,@sürgünüm , @Harunnn60 , @aserat54 , @xdragxx , @Ahmad , @BesaleT
Aynı sayfayı ben de takip ediyorum uzun süredir. :D

Çoğu doğru çıkıyor, özellikle İşte Benim Stilim ile ilgili herşey. :D

Umarım doğrudur, Hasan ünlülere geçsin. :)

@Harunnn60 diskalifiye olmayacağı belli zaten sahra berna onu dövdü diye ağlayacak değil heralde başka bir şeye ağlıyor :D

@hayret bi şey doğruysa fena olaylar olur :D

Son düzenleme:
TEK TEK YARIŞMALARDAPUAN DURUMU

1- HİLMİ33258%75
2- MERVE A.32248%75
3- HASAN26197%73
4- BERNA32239%71
5- TURABİ27198%70
6- SERENAY27189%66
7- BOZOK271710%62
8- SAHRA221210%54
9- ALMEDA1798%52
10- DOĞUKAN321220%37
11- NADYA281018%35
12- BEGÜM26917%34
13- ÖZLEM26917%34
14- MERVE O.1248%33
15- TANER624%33
16- ANIL26818%30
17- HAKAN23716%30
18- PASCAL27819%29

{thead}

{th} {/th}
{th}O{/th}
{th}G{/th}
{th}M{/th}
{th}%{/th}

{/thead}

almeda yükselişe geçti umarım bu devam eder :Z

yalnız arkadaşlar eğer anıl elenecekse dokunulmazlık neden oynuyolar ve bireysel dokunulmazlık?

İnstagram hesabı üzerinden takip ettiğim bir sayfa var.
Bu sayfa gerek İşte Beni Stilim olsun gerekse Survivor olsun önceden neler olacağı hakkında tüyo veriyor. Çekimleri erken yapıldığı için bu kişiye az çok bilgi geliyor. Hatta bu bilgiler yüzünden Acun Ilıcalı'nın avukatları bu adama dava falan açtı. Mesela İşte Benim Stilim'de elenen yarışmacıyı ben 4-5 gün önce öğrenebiliyorum , yada taçlı prensesleri. Aynı şeyi Survivor içinde paylaşmaya başladı. Bende bu bomba haberi sizlerle paylaşmazsam içim rahat etmeyecek. Adaya belli bir süre sonra 1 ile 3 arasında elenen yarışmacı geri dönecek. Sanırsam bu dönme adaylarını halk belirleyecekmiş. Bu yüzden Duygu Çetinkaya'nın dönüşü garanti olarak görülüyor. Diğer haberden ise bu adamda çok emin değil ama bana göre asıl bomba o. Bu akşamki dokunulmazlığı ünlüler kazanıyor. Ancak Anıl bu şekilde yarışmaya devam edemeyeceği için adadan ayrılıyor. Bunun yerini gönüllülerden bir kişi ünlüler takımına geçiyor ve bu kişi Hasan. Eğer bu yazdıkları da doğru çıkarsa bu adamın kaynakları gerçekten çok iyi diyebileceğim. Şimdiye kadar yanıldığını görmedim.:) Umarım sizleri etiketlememe değmiştir :)

Bubilgiler doğru çıkmazsa zan altında kalmak istemiyorum. Sadece sizlerle de paylaşmak istedim.

@Yakamoz-Asi , @Maskeli Fedai , , @HachiKo , @china_shangai , @Yiğitt , @Cengo , @sokak sanati , @Billy Kane , @RevaN , @Bully , @KayıpSehir , @mrt-06 , @beyazsoy , @xemrexxx ,@sürgünüm , @Harunnn60 , @aserat54 , @xdragxx , @Ahmad , @BesaleT
Hasan, Ünlüler adasına gelirse haftada 4 gün izlemeye başlarım programı. Dün akşam bundan böyle Hasan'ı destekleyeceğimi söylemiştim. Desteklediğim takım da Ünlüler olunca bu haber 10 numara 5 yıldız oldu. :)

yeni bölüm başladı :D

merve hakan kavgası başladı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...