Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
işte o nihat doğanla kapışmak için geldi ama son dakka olayıyla tüm enerjisi düştü pascal bu kadar kötü değildi her oyunu kaybediyor
yok ya ahmet dursunda iş yok

bişey daha yapıyor alınan galibiyetlerden sonra kızlara sarılıp sevinç gösterisi yapıyor dikkat et
aynen aga bende fark ettim hele ki kişi nadya ise hiç kaçırmıyor niyeyse artık geçen de yazmıştım

Adalar birleşince tartınacaklar. Tek duam, Tanerin o zamana kadar kalması ki, bu yalaklıkla finale kadar gider. Nasılsa Turabi finalde onu elerim diye düşünür.

Neyse tartınınca Taner kilo almış olacak kesin, bakın buraya yazıyorum. Acun rekor kilolar bekliyorum diyor, Taner rekor şekilde kilo almış olacak.

Bütün günü yatay pozisyonda. Heykel ve ya büstten farkı arada yalakalık yapması. Ona da fazla kalori harcamaz. Yalakalığını bile yatay pozisyonda yapıyor.

işte o nihat doğanla kapışmak için geldi ama son dakka olayıyla tüm enerjisi düştü pascal bu kadar kötü değildi her oyunu kaybediyor
yok ya ahmet dursunda iş yok
Bilmem ilk oyunlara bak, Ahmet hep kazanıyor, sonra dışta kaldı diye öyle izlenim verdi bence.

Nihat da Turabinin modeli zaten, onu destekliyor.

Bilmem ilk oyunlara bak, Ahmet hep kazanıyor, sonra dışta kaldı diye öyle izlenim verdi bence.

Nihat da Turabinin modeli zaten, onu destekliyor.
bakma dışardan konuşmak kolay nihat orda olsa onunla çok kavga ederdi nihatın olduğu yerde kimse önüne geçsin istemez ah keşke olsa ya valla seyir zevkimiz tavan yapardı

gelmiş geçmiş en iyi survivor bence nihatlı survivordu

Turabinin kardeşi twitterda yazmış: "bu adami da böyle çıldırttınız ya". Sanırsın normalde melek, kanatları eksik bi, herkese gülücük yollayan, sevgi kelebeği. Terbiyeden nasibini almamış, ikisi de kardeşi de onun modeli.

Abimi taklit ediyorlar yazmış. Turabi kim ki taklit edilsin ya? Sanki aduketi bu yarattı.

Helal Merve Aydın, bu yüzden seviyorum seni:

Merve: Turabi kim ya? Sinek, ez ve at.

Taner herkese akıl veriyor da, birisi dönüp demiyor, sen git daha iyisini yap.

Kardeşi Turabiye: Asaletin yeter abim. 😱😱😱

Bizim görmediğimiz hangi asaleti görüyorlar bunlar?
Ya kardeşi şizofren, ya Sahranın dediği gibi İQ`sü düşük, ya da ironi yapıyor abisine, kafaya alıyor.

İnşallah elenmez ki hiç haketmiyor elenmeyi, Gönüllülerdeki favorim Hasan, olur da bir gün erken giderse ya da Finalde kazanırsa ya da kaybederse, ne olursa olsun o Turabiye dayak atmadan ayrılmasın o adadan lütfen.

adam hiç rahatsız da olmuyor paso yatıp yarışları canlı izliyor
birde turbo ile hilmicem in yancılığını yapıyor adamın olayı bu kadar
yarışları canlı canlı izliyor biz tv den aramızdaki fark bu
harbiden komedi gibi ya adam hiçbişey yapmıyor

İnşallah elenmez ki hiç haketmiyor elenmeyi, Gönüllülerdeki favorim Hasan, olur da bir gün erken giderse ya da Finalde kazanırsa ya da kaybederse, ne olursa olsun o Turabiye dayak atmadan ayrılmasın o adadan lütfen.
kumpasın içine düşmezse bireysellerde kimse yenemez onu kolay kolay tüm oyunları süpürecek gör bak İnşallah onu yenerek delirtir camoka

Oha aynı dediğim oldu.
noldu

bir de millete şöyle yapın böyle yapın diyor tam komedi
ee aga adam survivor şampiyonu

kumpasın içine düşmezse bireysellerde kimse yenemez onu kolay kolay tüm oyunları süpürecek gör bak İnşallah onu yenerek delirtir camoka

noldu
Hasan İnşallah bu hafta 1. olur. Ki ben olacağını düşünüyorum, yine içimden bir ses öyle diyor.

O zaman Taneri yollar kesin, zaten en düşük oy alan Bozokla Taner.

Turabi ve Hilmicem üzülmüş gibi yapar ama bakma gayet de işlerine gelir Tanerin gitmesi. Nasılsa eleyeceklerdi kendileri, ellerini kirletmediler, biz dostumuzu arkasından vurmayız hesabı. Ama eninde sonunda kimse elemese kendileri eleyecek.

İnşallah sms desteğini de arkasına alır o zaman tek güç olur

Özlem de 1.olursa şasma Revan
Twitter'da baya destek var çünkü

İnşallah sms desteğini de arkasına alır o zaman tek güç olur
Zaten hedefinde Taner var, adam adaletli, kim zayıfsa onu gönderiyor. Ona bakarsan kavga yaşadığı Bozokun ismini verdiği an Bozuk Bozok gider çünkü en az oyu o alıyor ama Taner zayıf olduğu için onu diyor.

Hilmcemle Turabi de şaşırıyor, Taneri kim yazdı ya?
Sanki yazılması garip bir durum. Taner de utanmadan 3. hafta kendimi gösterdim diyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...