Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dogukan yine de bir sey yapmamasina ragmen özür diledi. Olaya bak. :D

Turabi: "Eyvallah tamam sIkIntI yok"

Gören de hic bir sey yapmamis sanir. :D

hasan nasıldı bugün onun oyunu değil gibi pek
2/1 yaptı. Doğukana yenildi sadece. :)
klasik camoka adamım ya :D o oyunu da izledim kıl payı gitti kolları uzun ve büyük olduğu için arada düşürdü pek topları normaldir

@beyazsoy evet olabilir geçen hamburgeri gönüllüler kazanmıştı bunu da ünlüler kazansın demiştir :F

Almeda kesinlikle Merve Oflazdan daha iyi. Tamam kız hızlı koşmuyor ama ikinci oyun bu tam sayı alıyor. Merve toplamd 1-2 oyun ya kazandı ya kazanmadı. Almeda 2. Kez takımı kurtarıyor.

Pascal beni cok üzdü bugün.

Merve-Serenay-Hakan üclüsü bozuluyor mu??

berna psipokat ya yine dövecek sahrayı :kiki:

merve oflaz zaten bi halta yaramıyor hakana söylediklerine bak be yazık olsun o senin kaç yıllık dostun ilk survivorda da şampiyon olduysan hakan sayesindedir
insanlar nankördür hakan a üzüldüm

Sahra yine rahat durmuyor ben onu anladim. :D

fragmana bak berna yine sahraya saldırıyor :D

yollayın şu anılı kardeşim bi işe yaramaz artık :D

Şu Sahra başta demişti zaten diskalifiyenin alasını tattırırım onlara.

Bir kez gözümde yükseliyor öteki gün hızla düşürüyor. Bernayı yine diskalifiye etmezse rahatlamaz.

Ulan Turabi madem görmüyorsun belki topları koyarken zıpladı da top geldi? Ulan bi de yalancı. Üstelik değmedi bile top.

Sen ona bayrak atıyorsun ama, haklı Hakan.

nihat doğan olsaydı pascalla yine kapışırlardı ah nihat ah birazcık boş konuşmayı kesseydin ne güzel olacaktı :D

helal doğukan büyük ustanın oğlu adam gibi adam

doğukan asıl mesleğini söylemedi adamın :F

Bu yarismada bu sezon kesin bir takimdan biri diskalifiye olacak. Bakalim piyango kime vuracak. :D

Bundan sonra sadece Hakan Hatipoğlu ve Doğukan Manço. Merve Oflaz kaç yıllık dostunun arkasından nasıl konuşuyorsun öyle hayal kırıklığına uğradım resmen.

özlem adaya göre değil tabi sağlam karakterli o kilosuna rğamen çok başarılı sizin gibi ona buna sataşmıyor adaya göre değil
özlem en başarılı kadın yarışmacıdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...