aga camokayı unutmaBundan sonra sadece Hakan Hatipoğlu ve Doğukan Manço. Merve Oflaz kaç yıllık dostunun arkasından nasıl konuşuyorsun öyle hayal kırıklığına uğradım resmen.
Hasan'ı da seviyorum tabii ki aga adam gibi adam, gönüllülerde tek desteklediğim isim ama ünlüleri desteklediğim için onlardan saydım sadece, adalar birleşince Hasan'a da destek veririm.aga camokayı unutmabende aynen hakan hasan doğukan
bunların 3 ü de birbirinden beter ya da 4 ü bi de bozok varUlan Taner Allahını seviyorsan konuşma. Alacağımız oyunu verdik diyor. La sen bi tane oyun aldın mı ki konuşuyorsun? Bari alacağınız oyunu kaybettiniz de.
İnsanda konuşacak yüz olmalı değil mi? Bu yüzsüzün daniskası.
Hilmiceme bak. Turabiye top gelmesi delirtmiş onu guya. Survivor panoramada o haraketleri bana yapamaz diyen sen değilmiydin? Azıcık adam olun be.
özlem üstüne atlasa ezse güzel olursahrayı bakalım kim boğacak))
nihat doğan olsaydı baya oalylar olurdu pascal kesin giderdi yineBu yarismada bu sezon kesin bir takimdan biri diskalifiye olacak. Bakalim piyango kime vuracak.![]()
Pascal çok gönülsüz oynuyor, adamda 1 gr heves yok, hırslanında insan hiss ediyor, bu oyunu alacak diyorum ve alıyor, ama hevessiz gidiyor çoğu oyuna, umursamıyor, hemen pes ediyor.nihat doğan olsaydı baya oalylar olurdu pascal kesin giderdi yine![]()
bişey daha yapıyor alınan galibiyetlerden sonra kızlara sarılıp sevinç gösterisi yapıyor dikkat etTaner yemek yemekten başka bir şey yapmıyor.![]()