Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sahra sen özlemin tırnağı olamazsin !!!!!

Bundan sonra sadece Hakan Hatipoğlu ve Doğukan Manço. Merve Oflaz kaç yıllık dostunun arkasından nasıl konuşuyorsun öyle hayal kırıklığına uğradım resmen.
aga camokayı unutma :D bende aynen hakan hasan doğukan

Ulan Taner Allahını seviyorsan konuşma. Alacağımız oyunu verdik diyor. La sen bi tane oyun aldın mı ki konuşuyorsun? Bari alacağınız oyunu kaybettiniz de. :F

İnsanda konuşacak yüz olmalı değil mi? Bu yüzsüzün daniskası. :F

Hilmiceme bak. Turabiye top gelmesi delirtmiş onu guya. Survivor panoramada o haraketleri bana yapamaz diyen sen değilmiydin? Azıcık adam olun be.

Sahra da Özleme takmış. İyice hakaret ediyor kıza resmen. Özlem senden kat kat terbiyeli.

aga camokayı unutma :D bende aynen hakan hasan doğukan
Hasan'ı da seviyorum tabii ki aga adam gibi adam, gönüllülerde tek desteklediğim isim ama ünlüleri desteklediğim için onlardan saydım sadece, adalar birleşince Hasan'a da destek veririm. :D

Ulan Taner Allahını seviyorsan konuşma. Alacağımız oyunu verdik diyor. La sen bi tane oyun aldın mı ki konuşuyorsun? Bari alacağınız oyunu kaybettiniz de. :F

İnsanda konuşacak yüz olmalı değil mi? Bu yüzsüzün daniskası. :F

Hilmiceme bak. Turabiye top gelmesi delirtmiş onu guya. Survivor panoramada o haraketleri bana yapamaz diyen sen değilmiydin? Azıcık adam olun be.
bunların 3 ü de birbirinden beter ya da 4 ü bi de bozok var
taneri oyun oynerken hiç görmedim bu arada

sahrayı bakalım kim boğacak))
özlem üstüne atlasa ezse güzel olur :D

Yatak Gönülsüzleri çok rahatlatmış, o geldiğinden beri oyun kazanamadılar. :D

Özlemin Zekası Düşük diye suçlayan sahra
Özlem Kılıç balığı tuttu !!
Allahım sen ne büyüksün yarabbim :)

nihat doğan olsaydı baya oalylar olurdu pascal kesin giderdi yine :kiki:
Pascal çok gönülsüz oynuyor, adamda 1 gr heves yok, hırslanında insan hiss ediyor, bu oyunu alacak diyorum ve alıyor, ama hevessiz gidiyor çoğu oyuna, umursamıyor, hemen pes ediyor.

Kafası karışık. Hala Ahmet Dursuna benden niye fazla para verdiler diye düşünüyor herhalde. :F

Ahmet Dursun iyiydi ama. Eski bölümleri izlersen çoğunu kazanıyordu, sonra ayağını sakatladı öylece kaldı.

Sahra sen ne yüzle Özlem'in tuttuğu balığı yiyecen böyle arsızlık görmedim. :))))))

Sahra ne yüzsüzsün insansın sen? Karaktersiz olma. Madem kavgalısın yeme balığı.

Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin gerçekten.

Taner kilo alıp dönecek. :F

Acun reklamı öyle gösteriyor ki, sanırsın fareyi gören Bernanın kalbi duruyor korkudan. :F

Berna orda hiç ya fare geldi korktum diyecek orda bitecek. :F

Özlem helal sana
Sahra Karaktersizligin kitabını yazıyorsun 1 sen 1 turabi
Hilmi Taner bozok da arkanızdan geliyor :F :F

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...