Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte sen o yanlışları Turbo yapınca savunan biri olarak hak vermemek lazım. @Billy Kane
yahu ben turabinin her yaptigi harekete hak vermiyorum arada yanlislari var ve beyazsoyun o mesajinda katildigim noktalar var 10 uzerinden 10 demem yanlis oldu belki ama cogu kismina hak veriyorum. o mesajda yanlislarinin hic birini savunmadim begum olayinda hakliydi.

@sokak sanati ben eleştirmiyorum zaten turabici oldum sayılır ama bırak herkesin bir fikri var ve değişmiyor bırak aynı şeyleri söyleyip durma yeter be
@Harunnn60 rica ederim

@sürgünüm kaçırdığın yerler internete yükleniyor 😉
Öyle bir zamanım yok. Boş vakitlerimde dizi ve film izliyorum.

Aslında ben Survivor'u Pazartesi hariç haftada 3 gün izleyebilirim.

Galatasaray (@Bully) ve Fenerbahçe (@-KADİR-) puan kaybetsin diye hafta sonları onların maçını izliyorum.

Ben ne zaman izlesem puan kaybediyorlar. Yoksa Beşiktaş başka türlü şampiyon olamayacak.

Anlayacağın totem yapıyorum.

@china_shangai abi yorumlarının hepsine imzamı atarım. Hilmi ve Bozok konusunda haklısın onlar tam Turabi yalakası yani ikisinden de bir cacık olmaz. Ama Hasan'dan umutluyum. Turabi'ye karşı çıkabiliyor nadiren de olsa.
))) Bu da bir şeydir napalım.
))

@Harunnn60 analizin çok iyi olmuş bence genel olarak katılıyorum. Hakan'a bi laf çarpmışsın ama olur o kadar.

@ABAY_06 @sürgünüm agalar dün akşam siz Karadayı izlediğiniz için görmediniz Hakan 2 puan kazandırdı takımına.
Kendine gelecek yavaş yavaş dediğim gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...