Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi analizler Haro :D
sağol :D

Neyse @Harunnn60 sen sayamayacaksın galiba ben [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] 'nin iyi yönlerini sayayım bari.

1.si yarışlarda süper iyi.
2.si olduğu gibi görünenlerden. Ne hissediyorsa, ne düşünüyorsa belli ediyor. Gizlisi saklısı yok.
3.Kadınlara inanılmaz saygılı. Geçen gün ki Begüm oalyını derseniz atlarım şimdi şuradan. Kız o kadar çok konuştu ki Turabi bile olsa karşıdaki patlıyor yani.
4.sü Davranışları anlayana çok anlamlı.
5.si kimin ne olduğunu anında kestirebiliyor ve inanılmaz ileri görüşlü. Daha şu şöyle deyipte yanıldığını görmedim.
6.sı lider vasıflara sahip... diye gider.:X @Maskeli Fedai @eskici @Yiğitt
1. benim turabiyi kötüleyim diye yazmadım dikkat edersen herkesi eleştirdim öncelikle bunu açıklayayım

2.turabi delikanlılık diyor daha ilk hafta ada konseyinde gökhan akın , yiğit hakkında yazılar yazıyor , delikanlıysa yüzüne söylerdi o kelimeleri gidip iyiğite it diyor ,sonra sebepsiz yere duygudan kurtulmamız lazım diyor hiçbir sebep yokken
yine ilk hafta durduk yerde hakana tavır aldı , sonra gittik hakana hareketler yaptı bak ilk hafta diyorum o haftayı izle hakan turabiye birşey yapmıyor

3. ben turabinin doğru davranışarınıda yazıyorum mesela geçen özlemi koruma davranışı iyi bir davranış dedim sonra performans iyi dedim

@ABAY_06 Dün izleyemedim önemli bişey oldu mu?

Turabi Hakan'ı ittirdi, Oda Acun'a şikayet etti ve Yarışmanın en hızlı yarışmacısı [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] diskalifiye oldu. İttirdi dediğim kendi takım arkadaşlarının yanına git derken el hareketi yapıyordu ve o sırada hakan'da yaklaştı temas oldu.
Sonra Adam Hilmi Cem'e sardı ama görüntüler var tabi sallayamadı.

Ünlüler yine aç kaldı. 10-8 yendik.:Z

Begüm-Seda tartıştı. Ben iyim sen iyisin gibi basit bir tartışma.

Sen yemeğe gitmiyomuydun hırbocu bana laf yetiştirmeye çalışıyo:F

Doğru bakış açısı @beyazsoy tarafsız bir gözle izleyip yorum yapıyor

Yalnız Anıl'ın nersi dedikoducu @Harunnn60 :D
kendi takım arkadaşın bernayı kötüledi duymadın mı , birde berna merve-ahmet grubunda yani kendi ile aynı grupta :D

@Harunnn60 yorumlarının geneli doğru ama herkes bir yerden atlayıp itiraz etmişler güldüm :F özellikle @sokak sanati bu söylediklerini bin kere söyledin be kardeşim yeter artık anla sen seviyorsun turabiyi ama sevmeyenlerde var sana göre turabi delikanlı ona göre değil yeter sus :F

sağol :D

1. benim turabiyi kötüleyim diye yazmadım dikkat edersen herkesi eleştirdim öncelikle bunu açıklayayım

2.turabi delikanlılık diyor daha ilk hafta ada konseyinde gökhan akın , yiğit hakkında yazılar yazıyor , delikanlıysa yüzüne söylerdi o kelimeleri gidip iyiğite it diyor ,sonra sebepsiz yere duygudan kurtulmamız lazım diyor hiçbir sebep yokken
yine ilk hafta durduk yerde hakana tavır aldı , sonra gittik hakana hareketler yaptı bak ilk hafta diyorum o haftayı izle hakan turabiye birşey yapmıyor

3. ben turabinin doğru davranışarınıda yazıyorum mesela geçen özlemi koruma davranışı iyi bir davranış dedim sonra performans iyi dedim

Hakan'ın gerçek yüzünü hala görmedin mi Neden tavır aldığını anla. ileri görüşlülük yazmışım orada. Hakan bildiğin Tilki.

@Harunnn60 yorumlarının geneli doğru ama herkes bir yerden atlayıp itiraz etmişler güldüm :F özellikle @sokak sanati bu söylediklerini bin kere söyledin be kardeşim yeter artık anla sen seviyorsun turabiyi ama sevmeyenlerde var sana göre turabi delikanlı ona göre değil yeter sus :F

Turabi Hakan'ı ittirdi, Oda Acun'a şikayet etti ve Yarışmanın en hızlı yarışmacısı [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] diskalifiye oldu. İttirdi dediğim kendi takım arkadaşlarının yanına git derken el hareketi yapıyordu ve o sırada hakan'da yaklaştı temas oldu.
Sonra Adam Hilmi Cem'e sardı ama görüntüler var tabi sallayamadı.

Ünlüler yine aç kaldı. 10-8 yendik.:Z

Begüm-Seda tartıştı. Ben iyim sen iyisin gibi basit bir tartışma.
Seda'da çeneden başka bişey yok. Sizin takımda çürük elma olarak tek o var. Onu gönderirseniz kolay kolay oyun kaybetmezsiniz. :)

Eleştirmeyin susayım yada haksız olduğunu ispatlayın.:A

Hakan'ın gerçek yüzünü hala görmedin mi Neden tavır aldığını anla. ileri görüşlülük yazmışım orada. Hakan bildiğin Tilki.
off Umut :D turabiye bile eleştiri kaldıramıyorsun daha dün turabi kendine bile eleştiri yapıyor ,hatta özür bile diliyor :F

sonundaa ya :D çok teşekkürler

off Umut :D turabiye bile eleştiri kaldıramıyorsun daha dün turabi kendine bile eleştiri yapıyor ,hatta özür bile diliyor :F

sonundaa ya :D çok teşekkürler

Orada haklı olduğunu bildiği halde oldu. Adam üzerine yürüyor Turabi'nin o sırada ele çarpıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...