sağolİyi analizler Haro![]()
1. benim turabiyi kötüleyim diye yazmadım dikkat edersen herkesi eleştirdim öncelikle bunu açıklayayımNeyse @Harunnn60 sen sayamayacaksın galiba ben [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] 'nin iyi yönlerini sayayım bari.
1.si yarışlarda süper iyi.
2.si olduğu gibi görünenlerden. Ne hissediyorsa, ne düşünüyorsa belli ediyor. Gizlisi saklısı yok.
3.Kadınlara inanılmaz saygılı. Geçen gün ki Begüm oalyını derseniz atlarım şimdi şuradan. Kız o kadar çok konuştu ki Turabi bile olsa karşıdaki patlıyor yani.
4.sü Davranışları anlayana çok anlamlı.
5.si kimin ne olduğunu anında kestirebiliyor ve inanılmaz ileri görüşlü. Daha şu şöyle deyipte yanıldığını görmedim.
6.sı lider vasıflara sahip... diye gider.@Maskeli Fedai @eskici @Yiğitt
2.turabi delikanlılık diyor daha ilk hafta ada konseyinde gökhan akın , yiğit hakkında yazılar yazıyor , delikanlıysa yüzüne söylerdi o kelimeleri gidip iyiğite it diyor ,sonra sebepsiz yere duygudan kurtulmamız lazım diyor hiçbir sebep yokken
yine ilk hafta durduk yerde hakana tavır aldı , sonra gittik hakana hareketler yaptı bak ilk hafta diyorum o haftayı izle hakan turabiye birşey yapmıyor
3. ben turabinin doğru davranışarınıda yazıyorum mesela geçen özlemi koruma davranışı iyi bir davranış dedim sonra performans iyi dedim