Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Harunnn60 açıklanacak noktalarda eleştiri yaparsan bir şey demem

İşte sen o yanlışları Turbo yapınca savunan biri olarak hak vermemek lazım. @Billy Kane
yahu ben turabinin her yaptigi harekete hak vermiyorum arada yanlislari var ve beyazsoyun o mesajinda katildigim noktalar var 10 uzerinden 10 demem yanlis oldu belki ama cogu kismina hak veriyorum. o mesajda yanlislarinin hic birini savunmadim begum olayinda hakliydi.

@sokak sanati ben eleştirmiyorum zaten turabici oldum sayılır ama bırak herkesin bir fikri var ve değişmiyor bırak aynı şeyleri söyleyip durma yeter be :F @Harunnn60 rica ederim :D

@sürgünüm kaçırdığın yerler internete yükleniyor 😉
Öyle bir zamanım yok. Boş vakitlerimde dizi ve film izliyorum. :)

Aslında ben Survivor'u Pazartesi hariç haftada 3 gün izleyebilirim. :)

Galatasaray (@Bully) ve Fenerbahçe (@-KADİR-) puan kaybetsin diye hafta sonları onların maçını izliyorum. :A

Ben ne zaman izlesem puan kaybediyorlar. Yoksa Beşiktaş başka türlü şampiyon olamayacak. :)

Anlayacağın totem yapıyorum. :)

@china_shangai abi yorumlarının hepsine imzamı atarım. Hilmi ve Bozok konusunda haklısın onlar tam Turabi yalakası yani ikisinden de bir cacık olmaz. Ama Hasan'dan umutluyum. Turabi'ye karşı çıkabiliyor nadiren de olsa. :)))) Bu da bir şeydir napalım. :)))

@Harunnn60 analizin çok iyi olmuş bence genel olarak katılıyorum. Hakan'a bi laf çarpmışsın ama olur o kadar. :A

@ABAY_06 @sürgünüm agalar dün akşam siz Karadayı izlediğiniz için görmediniz Hakan 2 puan kazandırdı takımına. :A Kendine gelecek yavaş yavaş dediğim gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
173,358
Üyeler
8,487
Son Üye
riksU