Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kendi takım arkadaşın bernayı kötüledi duymadın mı , birde berna merve-ahmet grubunda yani kendi ile aynı grupta
Ama Berna'nın dengesiz hareketleri var bişeyler yapıcak o tek sen değilsinki aç diğer insalarda aç patlamaya hazır bir bomba yani anlıyacağın

@beyazsoy Sence bu akşam ne olacak konseyde? Oflaz neden bu kadar şaşırıyor, Aydın neden ağlıyor..?

Ama Berna'nın dengesiz hareketleri var bişeyler yapıcak o tek sen değilsinki aç diğer insalarda aç patlamaya hazır bir bomba yani anlıyacağın
işte burada asıl mevzu anılın bunu bernaya demesi , dedikodu nedir arkadan konuşma ?? işte anıl berna yerine ahmet-merveye söylüyor bunu

@Billy Kane benim incelemem nasıl ?
#anil ile #almeda yorumuna katılmıyorum. #anil 'ı bi ben mi görmüyorum dedikodu yapıyomuş sinsilik yapıyomuş uydurmayalım.

#merveaydin oflaz için şöyle birşey demişti, burası senin yarıştığın zamandaki survivor değil diye. aynen öyle işte #almeda baya iyi yarışcı çok küçümseniyo burda. yarışta hiç geride kalmıyor mesela oynadığında katkısı oluyor.

1 olay daha vardı @Billy Kane .hakan olayı olmalı. Hak veriyorsun Turabi Genelde.
arada sırada.. ama senin gibi her yaptığına doğru demiyorum.

Sahra'm iyi gidiyormuş.

ohaa fragmanı şimdi gördüm kim gidiyor agalar inş ahmet dursun gider

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...