Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kendi takım arkadaşın bernayı kötüledi duymadın mı , birde berna merve-ahmet grubunda yani kendi ile aynı grupta :D
Ama Berna'nın dengesiz hareketleri var bişeyler yapıcak o tek sen değilsinki aç diğer insalarda aç patlamaya hazır bir bomba yani anlıyacağın

@beyazsoy Sence bu akşam ne olacak konseyde? Oflaz neden bu kadar şaşırıyor, Aydın neden ağlıyor..?

Ama Berna'nın dengesiz hareketleri var bişeyler yapıcak o tek sen değilsinki aç diğer insalarda aç patlamaya hazır bir bomba yani anlıyacağın
işte burada asıl mevzu anılın bunu bernaya demesi , dedikodu nedir arkadan konuşma ?? işte anıl berna yerine ahmet-merveye söylüyor bunu :)

@Billy Kane benim incelemem nasıl ? :)
#anil ile #almeda yorumuna katılmıyorum. #anil 'ı bi ben mi görmüyorum dedikodu yapıyomuş sinsilik yapıyomuş uydurmayalım. :D

#merveaydin oflaz için şöyle birşey demişti, burası senin yarıştığın zamandaki survivor değil diye. aynen öyle işte #almeda baya iyi yarışcı çok küçümseniyo burda. yarışta hiç geride kalmıyor mesela oynadığında katkısı oluyor.

1 olay daha vardı @Billy Kane .hakan olayı olmalı. Hak veriyorsun Turabi Genelde.
arada sırada.. ama senin gibi her yaptığına doğru demiyorum.

Pazartesi oynanan oyunlarda dahil olan sıralama.:X

[HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] zirveyi bırakmıyor. Onu Hasan takip etmeye devam ediyor. Berna [HASHTAG]#jaguarhilmi[/HASHTAG] 'yi geçerek 3.lüğe yükseliyor. Merve Aydın yine ortalama başarısında.

Altlarda ise Hiç oynamayan Seda ve Ahmet Dursun var. Sonrasında ise Begüm var ve devamında ünlülerin vasat erkek yarışmacıları dizilmiş.:A

Ekli dosyayı görüntüle 43889
Sahra'm iyi gidiyormuş. :)

ohaa fragmanı şimdi gördüm kim gidiyor agalar inş ahmet dursun gider:A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...