Maskeli Fedai
Favori Üye
Yalandandı tabi Turabi tersleyince yine kavga çıkardı.Keşke gitse haftaya o adadan@Maskeli Fedai abe çocuğum bende aynısını diyorum zaten ne yalandan özrü ya kız kavgayı bitiriyor yalandan özür diyorsun ya
Yalandandı tabi Turabi tersleyince yine kavga çıkardı.Keşke gitse haftaya o adadan@Maskeli Fedai abe çocuğum bende aynısını diyorum zaten ne yalandan özrü ya kız kavgayı bitiriyor yalandan özür diyorsun ya
Niye ya Merve'ye gelene kadar çok isim var.merve oflaz ilk aday çıktı.
Seni bizim ekibe beklerizSahra sen gerçekten çok iyi bir şeyi hak ediyorsun özlemin yada turabinin elinde kalacaksın birgün
Turabi 2-3 hafta daha gözüme batmazsa olabilir , bu hafta çok güzel bir duruş sergilediSeni bizim ekibe bekleriz
Toparlayacaktır kendisini daha yarışmanın başı sayılır.@sürgünüm oflaz çok kötü yarışmalarda beklentilerin Altın'da kaldı tabi almeda var ama gidecek diğer isim olarak o bile bir gayret gösterip oyun alıyor
Olur olur adadaki en güzel kız elenirse yarışmayı daha da izlemem.@sürgünüm ilerisi için pek umut vermiyorda kıpırdanma olurmu bilmiyorum
Niye ya. Kızlardan onu destekliyordum ben. Serenay da fena değil onu bari destekleyim bundan böyle.@sürgünüm boşver oflazı sen)
dün sahra özlemin koluna vurdu , bugün turabi hakanı ittiriyor , acun ne işe yarıyor ?Turabi - Hakan kavgası var yine. Hırbo ittiriyor Hakan'ı.
Sms'te üst sıralardaysa elenmez tabii geçen hafta beşinciydi bakalım bu hafta ne olacakEleneceği kesin değil dimi? @Bully bana sms oylamasından bahsetmişti. Yukarılarda çıkarsa elenmeyebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?