Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onuda nerden çıkarttın @Harunnn60 .
Su An Acun'un tablosuna göre Turabi, Hasan ,Hilmi sonra Merve geliyor başarıda.

@Maskeli Fedai edkici kim la
pislik yanlış demekmiş sağol senin sayende yeni bir şey öğrendim

@eskici Turabi ye durduk yere batladı. Turabi içinde ki pislik yani kötülük dedi o ben miyim pis diye olaya nereden baktı. Sonrasında olağan işti şeyler duydu zaten.

@sokak sanati pislik dedi işte olum hala ne konuşuyorsunuz sözde kızlara iyi davranıyor ama nerdeee
ayrıca harun geçen sene diyor geçen sene hilmicem mi vardı hasan mı vardı turabi mi vardı

@Billy Kane evet turabinin karşısında ezilmediğini göstermek istedi ama haklıydı sonuçta

@eskici Harun demiş benle alakası ne.
Ayrica pislik demedi için pislik dedi mecaz olarak.

Eskici @Billy Kane bile görmüş ön plana çıkmak istediğini.
Emre sen biraz ugrasmakla doğruyu bulucam bak.

@sokak sanati haruna demişsin ya nerden çıkardın diye ondan dedim
ön plana çıkmak deil sadece ezilmediğini gösterdi o kadar

@eskici Harun demiş benle alakası ne.
Ayrica pislik demedi için pislik dedi mecaz olarak.

Eskici @Billy Kane bile görmüş ön plana çıkmak istediğini.
Emre sen biraz ugrasmakla doğruyu bulucam bak.
ben doğru yoldayım.
bi gün herkes anıl tetik fc'ye gelicek.

turabi onu ezicek bişey yapmadı ki niye kendini ispatlamaya çalıştı durup duruken?
turabi'nin lafları başka yere çekiyo falan gereksizdi yani.

@Billy Kane turabi gayette onu ezicek şeyler yaptı pislik falan haklıydı begüm
bak durum şu. begüm kendisini ezik göstermemek için sesini çıkarmaya çalıştı ön plana çıkmak istedi turabi karşılık verince bi an heyecan yaptı yanlış yere çekti lafı turabi'nin gerçekten pislik demediğini sende bende biliyoruz savunmak için çırpınıyosun.

Acun gecen hafta oylama sistemi degisecek dedi ya bence sms ve performansin ortalamasi alinacak.O yuzden surekli istatistikleri yayinliyorlar gibi geliyor bana.Boyle olursa Merve Aydin'in sansi yuksek.

@Billy Kane pislik ne demek kardeşim içindeki pislik diyor için pis diyor yani hemde başkalarına kızlara laf atma dediği halde bir kıza diyor bunu erkeğe dese neyse nedir bu çelişki

@Billy Kane pislik ne demek kardeşim içindeki pislik diyor için pis diyor yani hemde başkalarına kızlara laf atma dediği halde bir kıza diyor bunu erkeğe dese neyse nedir bu çelişki
Olm ne insanı kabız ediyon içindeki pislik kötülük anlamında
ona rağmen kıza kötü birşey demedi.Birde gitmiş yalandan özür diliyor

@Maskeli Fedai abe çocuğum bende aynısını diyorum zaten ne yalandan özrü ya kız kavgayı bitiriyor yalandan özür diyorsun ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...