Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Burada Merve yazan 5 ünlüye de ben bu adayı dar edecem."

Yürü be Hakan reyiz, arkandayız.

hakan yine boyundan buyuk konusuyor ezik.simdi de pascal'a sarmis.kendi tarafina cekemedi ya o cenesiyle,kotu oldu pascal.

off anıl babaya bak nasıl konuşuyor bu çocuk böyle konuşmazdı kesin acun diyor böyle artist artist konuş ünlülerin turabisi sen ol diye dimi @sokak sanati @Bully kankiciklerim

oyunu kaybettik
merve oflaz ilk aday oldu bakalım nolacak,anılın yada merve aydının 1.olmasından yanayım inşallah hakedenin olur birincilik.

hakan nasıl bir plan yaptıysa 5 kişiye adayı dar edecekmiş . hakan hadi boz aralarını şapka çıkaralım sana))

Çok şükür Survivor'un başından itibaren çizgimi koruyorum.

@eskici az önce tarafsızim diyordun şimdi anıl baba diyorsun.
Anıl 2 kelimeyi 3 kere iijjgggggyyyy layarak yanyana getiriyor. Nesi iyi.
Bu arada suan konseyi izlemiyorum.

milletin ne gıcığı varmış özlem'e bee. geçen hafta duygu gidince sahra aynı durumun kendi başına da gelebileceğini hissedip (malum deliganlılık varsa gralını turabi yapmalı, hilmi birinci olursa sahrayı yazıp karşısına turabiyi çıkartma hesabı) adada herkese özlem'i kötülemeye başlamıştı zaten. kız şişman mişman ama oyunlarda elinden geleni yapıyor. ayrıca simit ödülünde 2şer tane vermişlerdi gönüllülere, kız birini sırayla herkese ısırttırdı dağıttı, sadece birini yedi. acun'da fazla göstermedi üstelik kameraya da oynamadı yani. milleti gösterirken arkadan falan kadraja girip yaptı.

@sokak sanati eğer anılı tutuyor olsam adamım derdim baba demezdim ben böyle havalı konuşanlara genelde baba derim turabiye de derim yani ne olacak dediğimin arkasındayım kimseyi tutmuyorum tarafsızım
@Bully aga yok be benim gözümden düştü ama başkalarının gözünden düşmez deli fanları var adamın ama hakanda fazla iddalı konuşuyor o da yanlış

Duygu'nun sataşmadığı insan kalmadı 2 sezonda.

Merve efendi kızda, ben bu kadar efelenmesine kılım. Bu sene öyle bir şans tanımazlar ona.
duyguyu severim ama çok ani gitti
geçen sezon sahranın oyu hiç yoktu acun yarışmada bunu tutyordu ki reyting artsın diye ( sahra varsa kavga var ) bu sezon erkenden eleneceğini düşünüyorum sahranın

Merve O. sonradan açılır bence , şuan ısınma aşamasında

[HASHTAG]#almeda[/HASHTAG] elenmemeli. [HASHTAG]#almeda[/HASHTAG] 'dan önce sırasıyla merve of. (
) ahmet, hakan elenmeli. [HASHTAG]#almeda[/HASHTAG] evet zayıf ama çok sakin yarışıyor. survivor'da sakinlik çok önemli, geçen hafta çatır çatır almıştı sayıları. yarıştığı zaman takıma katkısı oluyor kızın. anıl reyiz 1. çıkacak umarım hakan'ı çıkartır, o zaman kim giderse gitsin.

sahra ışık var ahmet dursun var bozok var merve aydın var ve gene sahra ışık var.

arkadaş ne kadar cins sinir edici, antipatik, gıcık varsa toplanmış

sahra gerçekten kadına şiddete hayır kampanyasının antisisin.

Sahra'nın hatası başlı başına ünlülerin kızlarını güçlü kızdı, şuan sahra ünlülerde olsa gönüllüler maç vermezdi bence.

Erkekler garanti alıyor, ünlülerde kızlar garanti alıyor. Berna şuan kızlara en iyi ve totalde 4. sırada en azından gönüllülerde olsaydı eşitlenirdi.

Sahra yine kavga etti yine gönüllülerin en iyilerinden biriyle. Bilmiyorum ne olacak bu kızla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...