sadece efendi değil çok iyi yarışıyo adam daha kaybettiği oyun görmedim bi o çevirmeli oyunda elenmişti galiba onun dışında her oyunda rakiplerinden üstünbu konuda katılıyorum hasan gönüllüler takımında tuttuğum 2-3 kişidem birisi hiç saygısızlığını görmedim efendi birisi
İpi neden açmaya çalışıyor onu anlamıyorum. Oyunu dikkatle dinlemiyor bence.Önde gelmesine rağmen kaybetti Hakan, çok şanssız ya.
2012'de 4.oldu tekrar hatırlatayım.Geçen hafta sembolü aldı onu da hatırlatayım.Tüm dokunulmazlıklarda %100 oranıyla oynadı bunu da hatırlatayımkızlardan berna baya iyi yarışıyo bu kızı tanımıyorum hiç iyiymiş baya
begüm falan bunlar kim ya begümü bu yarışmaya ne diye alırsın ki zaten 30 kilo açlıktan gidecek kız
çok büyük başarılarmış yemişim 4.cülüğünü bişeye yaradığı yok kemik gibi bişey2012'de 4.oldu tekrar hatırlatayım.Geçen hafta sembolü aldı onu da hatırlatayım.Tüm dokunulmazlıklarda %100 oranıyla oynadı bunu da hatırlatayımDaha bir şey hatırlatayım mı
O yüzden tüm güç oyunlarında %100 oranıyla oynuyorçok büyük başarılarmış yemişim 4.cülüğünü bişeye yaradığı yok kemik gibi bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?