Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan hep en sonda bir hata yapmalı mutlaka, aksi mümkün değil.

Önde gelmesine rağmen kaybetti Hakan, çok şanssız ya. :(

bu konuda katılıyorum hasan gönüllüler takımında tuttuğum 2-3 kişidem birisi hiç saygısızlığını görmedim efendi birisi
sadece efendi değil çok iyi yarışıyo adam daha kaybettiği oyun görmedim bi o çevirmeli oyunda elenmişti galiba onun dışında her oyunda rakiplerinden üstün

kızlardan berna baya iyi yarışıyo bu kızı tanımıyorum hiç iyiymiş baya :D

begüm falan bunlar kim ya begümü bu yarışmaya ne diye alırsın ki zaten 30 kilo açlıktan gidecek kız

kızlardan berna baya iyi yarışıyo bu kızı tanımıyorum hiç iyiymiş baya :D

begüm falan bunlar kim ya begümü bu yarışmaya ne diye alırsın ki zaten 30 kilo açlıktan gidecek kız
2012'de 4.oldu tekrar hatırlatayım.Geçen hafta sembolü aldı onu da hatırlatayım.Tüm dokunulmazlıklarda %100 oranıyla oynadı bunu da hatırlatayım :) Daha bir şey hatırlatayım mı :)

2012'de 4.oldu tekrar hatırlatayım.Geçen hafta sembolü aldı onu da hatırlatayım.Tüm dokunulmazlıklarda %100 oranıyla oynadı bunu da hatırlatayım :) Daha bir şey hatırlatayım mı :)
çok büyük başarılarmış yemişim 4.cülüğünü bişeye yaradığı yok kemik gibi bişey :D

O değil de Merve geçen sene Sahrayı kazandığı oyunlarda 3`e katlamıştı şu an sadece 2`ye katlamış, demek geçen seneye göre zayıflamış. :(

Özlem kazandı ve Gönüllüler 6 - 2 one geçti. :Z

Seda kazanamaz inş, hadi Merve ez şunu. :Z

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...