yalnız sende bir arkadaşa diyodun her yorumda turabi var ama senin de her yorumunda hasan varhakan yavaş yavaş toparlıyor eski formuna kavuşursa en büyük favorilerden biri olacak
camoka her zaman ki gibi müthiş en başarılı yarışmacı helal olsun adama
bu arada merve aydın kadar itici bir insan görmedim arkadai bu ne şımarıklı laubalilik gıcık oldum kıza ya
taner ne ayak yav adam buraya niye gelmiş hiç oyun oynarken görmedim daha![]()
İzliyonmu aga adam 1 kere felan oyun oynadı galiba toplamdahakan yavaş yavaş toparlıyor eski formuna kavuşursa en büyük favorilerden biri olacak
camoka her zaman ki gibi müthiş en başarılı yarışmacı helal olsun adama
bu arada merve aydın kadar itici bir insan görmedim arkadai bu ne şımarıklı laubalilik gıcık oldum kıza ya
taner ne ayak yav adam buraya niye gelmiş hiç oyun oynarken görmedim daha![]()
çok gıcık bi tip olmuş insanın soğumaması mümkün değil çok yapmacıkMerve Aydın'dan iyice soğumaya başladım.
aga fırsat buldukça izliyorum işte yarım yamalak şekilde diyelimİzliyonmu aga adam 1 kere felan oyun oynadı galiba toplamda![]()
@sokak sanati artık bana güven kanki her dediğim çıkıyor@Cengo begümün toparlanması lazım böyle olmaz
![]()
ben genel değerlendirme yapıyorum camokada oyunun en iyisi değerlendirmeden geçmek mümkün değil kiyalnız sende bir arkadaşa diyodun her yorumda turabi var ama senin de her yorumunda hasan var![]()
Aynı bende öyle işteaga fırsat buldukça izliyorum işte yarım yamalak şekilde diyelim![]()
bu konuda katılıyorum hasan gönüllüler takımında tuttuğum 2-3 kişidem birisi hiç saygısızlığını görmedim efendi birisiben genel değerlendirme yapıyorum camokada oyunun en iyisi değerlendirmeden geçmek mümkün değil kihem çakal çukalı desteklemem hasan çok efendi ve başarılı bi adam 1.olmayı hakediyor