Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taner oynamıyor çok şaşkınım şuan:)))

Ben yarın izlemeye karar verdim çünkü netim pert.:( @eskici
[HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] [HASHTAG]#adamgibiadamturabicamkiran[/HASHTAG] [HASHTAG]#sinsirellaunluler[/HASHTAG] [HASHTAG]#tilkihakan[/HASHTAG] [HASHTAG]#sinsirellaanil[/HASHTAG]

Son düzenleme:
Begüm almazsa forum resmim Recep Tayyip yapacağım o derece iddialıyım :D

ya kardeşim şu taner hiç oynamıyo ya başından beri 1-2 oyun oynadı başka da yok böyle all star mı olunur

hakan yavaş yavaş toparlıyor eski formuna kavuşursa en büyük favorilerden biri olacak
camoka her zaman ki gibi müthiş en başarılı yarışmacı helal olsun adama

bu arada merve aydın kadar itici bir insan görmedim arkadai bu ne şımarıklı laubalilik gıcık oldum kıza ya :D

taner ne ayak yav adam buraya niye gelmiş hiç oyun oynarken görmedim daha:F

hakan yavaş yavaş toparlıyor eski formuna kavuşursa en büyük favorilerden biri olacak

bu arada merve aydın kadar itici bir insan görmedim arkadai bu ne şımarıklı laubalilik gıcık oldum kıza ya :D

yalnız sende bir arkadaşa diyodun her yorumda turabi var ama senin de her yorumunda hasan var :D

İzliyonmu aga adam 1 kere felan oyun oynadı galiba toplamda :kiki:

Tanerin altındaki yumurtalardan gelecek hafta civ-civler çıkacak. :F

O değil de hep sırt çantasını falan alıp, ayakkabılarını toplayıp niye zahmet edip oyuna geliyor acaba? :D

Ünlülerin maskeler düşüyor.:F Daha 2 gün önce mutluyuz biz diyorlardı adamız tam bir huzur cenneti falan filan.:kiki:

[HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] [HASHTAG]#adamgibiadamturabicamkiran[/HASHTAG] [HASHTAG]#sinsirellaunluler[/HASHTAG] [HASHTAG]#tilkihakan[/HASHTAG] [HASHTAG]#sinsirellaanil[/HASHTAG]

Son düzenleme:
yalnız sende bir arkadaşa diyodun her yorumda turabi var ama senin de her yorumunda hasan var :D
ben genel değerlendirme yapıyorum camokada oyunun en iyisi değerlendirmeden geçmek mümkün değil ki :D hem çakal çukalı desteklemem hasan çok efendi ve başarılı bi adam 1.olmayı hakediyor

aga fırsat buldukça izliyorum işte yarım yamalak şekilde diyelim :D
Aynı bende öyle işte :D

Camoka Hasan daha tam iyi değil zayıfladıkça kendine gelir

Hakan'ın hoşuma gitmeyen yönleri var ayrıca oyunlardaçok etkilli değil

ben genel değerlendirme yapıyorum camokada oyunun en iyisi değerlendirmeden geçmek mümkün değil ki :D hem çakal çukalı desteklemem hasan çok efendi ve başarılı bi adam 1.olmayı hakediyor
bu konuda katılıyorum hasan gönüllüler takımında tuttuğum 2-3 kişidem birisi hiç saygısızlığını görmedim efendi birisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...