Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merveden nefret etmediğine şaşırdım ben.
Sahra zaten gözüme giriyor bu sene.
Ama Merve ordaki en güçlü kız bunu objektif olan herkes görür. Sadece atışları hep kötü.

Berna dün onu seçti yarışta sakat olduğu halde aklınca intikam alıyor.
Merve'yi rakip olarak görüyor hep zaten. Yarışırkende bir birlerine gülüyorlar genelde.
İstatistikler Berna en iyi kız diyor.

Gönüllülerin karni iyi doğduğundan (hakan balık tutamadığı için) ünlülerden tek anıl kalalabildi

Turabi hadi bu sefer becer şu oyunu.
[HASHTAG]#sinsirellaunluler[/HASHTAG] [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] [HASHTAG]#adamgibiadamturabicamkiran[/HASHTAG] [HASHTAG]#tilkihakan[/HASHTAG] [HASHTAG]#sinsirellaanil[/HASHTAG]

Son düzenleme:
Anıl Finalde.
Helal be.

Berna dün onu seçti yarışta sakat olduğu halde aklınca intikam alıyor.
Merve'yi rakip olarak görüyor hep zaten. Yarışırkende bir birlerine gülüyorlar genelde.
İstatistikler Berna en iyi kız diyor.
Geçen sene atışmışlardı Sahra Merve ile.

Berna güçlü kız, ama Merve kadar değil. Berna bence doğru olanı yaptı, sonuçta bu oyun, tek odakları kazanmak olmalı, sakat ya da değil.

Bu sefer olmadı Anıl.

Turabi konsantreyi sağlayıp büyük gömdü.
Haftanın en iyi erkek yarışmacısı olmakta yakışır adamıma.

Hatırlayamadım Merve&Sahra atışmasını.

Berna ile Merve'nin kulvarları farklı. Merve parkurda ve hızda süper Berna beceri, atış olaylarında. Denk sayılırlar.

Hakan bu adaya kulis için mi gelmiş.Habire merak.Seni neden ilgilendiriyor Berna'yla Merve karışma be :9

Merve açıklamasını yaptı, hemen saldırmayın. Sporcu tabii hırslı olacak. Turabi hırslı olunca çok şeker oluyor ama Merve hemen itici damgası yiyor.

Hakan da dedikodu yapıyor kızlarla, bi gün yapmadığı kaldı.

Hakan girme şu Gizem konularına.
Sinir oluyorum. Kullanma şu aşk meşk olaylarını. Az bir şey Ahmet nefretliğimden sempatik duruyordun ama yine kaybedeceksin bak.😡

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...