Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fragmanda iyiymiş. Ünlüler tam karıştı.
Merve Oflaz, Hakan, Sero vs Ahmet, Anıl, Merve Aydın.
Bu durumda Sero için Merve Oflaz'ların tarafı tutuyorum.
Merve Aydın, Anıl ve Ahmet'in kellesini getirin bana.

@ABAY_06 Oyunu 8-1 gönüllüler aldı. yarışan herkes oyun kazandı. Turabi, Hasan, Hilmi, Bozok, Sahra, Nadya, Özlem ve Begüm.
Özlem Merve Aydın'ı yendi 10 puan kazanmış kadar sevindik forumcak.
Turabi Anıl'a bir gömmüş feleği şaştı ünlülerin.

Hilmi Pascal'ı devirdi. Hakan ise biraz direndi Bozok karşısında ama tüm duaları okumasına rağmen kaybetti.

Oyun böyleydi. Son sayıyı Sahra-Berna oynadı. Sahra aldı. Tek kaybettiğimiz oyunu ise Sahra Fulya'ya karşı kaybetti. Sahra dışında herkes bir kere oynadı ve Taner ile Seda oynamadı.

Bireysel dokunulmazlığı Merve Oflaz ile Hakan oynadı ve Hakan kazandı.

Konseyde Takımın nasıl 2'ye bölündüğünü gördük. Baya saflar belirlenmiş ve Hakan'ın deyimiyle herkesin eli belinde ki silahta.

Gruplaşmaya yukarıda değindim.

Fragmanı da izle. çok önemli.

@sokak sanati ben biliyorum oynu kimin kazandığı bana niye anlatıyon
Bu arada Turabi Akın'ı nası yeniyor onu anlamadım ben oynadığımı hatırlamıyorum oynu olsaydım yenerdim belki Hırpoyu

Hakan'ın elendiğini görmek için sabırsızlanıyorum.

@ABAY_06 doğukanı da severim
@sokak sanati abartma be çocuğum turabinin bu oyunda anılı yenmesi normal ne abartıyorsun ama yine de anıl çok dayandı turabi de titriyordu anılın dalga düz dursa belki de yencekti hırboyu abartma yani ben sadece hilminin pascalı yenmesine şaşırdım

@ABAY_06 doğukanı da severim
@sokak sanati abartma be çocuğum turabinin bu oyunda anılı yenmesi normal ne abartıyorsun ama yine de anıl çok dayandı turabi de titriyordu anılın dalga düz dursa belki de yencekti hırboyu abartma yani ben sadece hilminin pascalı yenmesine şaşırdım

Yaw Hakan kaybediyor çok dayandı tebrikler diyorsunuz, Anıl kaybediyor çok başarılıydı tebrikler diyorsunuz. Turabi kazanıyor kazanması normal abartmayın diyorsunuz, Bozok kazanıyor hakan çok iyiydi diyorsunuz. Bir kerede tebrik edin yaa. Ne bu kin.
Ama sizin kininizi gördükçe ben hırslanıyorum ve Turabi'yi daha çok destekliyorum.

Tın diyonuz ama konuşup duruyorsunuz @Bully ile.
Valla bu aralar pek konuşmuyorum be Umut'um farkındaysan ağzımı bile açmadım desem yeridir

Aga bırak sevinsin çocuk hevesini kussağında bırakma

La ne diyon sen kendini hırboyu izliye izliye onamı özendin yoksam burda işlemez onlar

Evet farkındayım ama yazdığında da yazıyorsun.ss

Bu şeref olur benim için.
Şaka şaka sadece seviyorum onun gibi olmam.

@sokak sanati ne alakası var kardeşim bak sana kaç kere söyledim beni başkalarıyla karıştırma ben hakanla ilgili bir şey söylemedim turabi çıksın hasanı yensin tebrik edeyim ama bu normal yani sen sanki imkansızı başarmış gibi abartıyorsun ben bunu söylüyorum sadece abartma yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...