@sokak sanati ben biliyorum oynu kimin kazandığı bana niye anlatıyon
Bu arada Turabi Akın'ı nası yeniyor onu anlamadım ben oynadığımı hatırlamıyorum oynu olsaydım yenerdim belki Hırpoyu![]()
Öyle yazmıştın Akın benim beğenemedinmiAnıl'ı gömdü Akın kim yaa.![]()
Öyle yazmıştın Akın benim beğenemedinmi![]()
Ne hırsı loSen az önce beni etiketleyip anlat demedin mi.@ABAY_06
Akın'ın sen olduğunu biliyorum ama nedir bu hırs.Sakin olalım.
![]()
Ne hırsı lo
Ben ada konseyinde son oy kime çıktı dedim oyunu biliyorum zaten izledim![]()
Turabi altı üstü 1 oyun oynadı ne hırslanacam o hırboyu çokta tın yaniHee tamam o zaman.
Turabi oradakileri gömünce sen burada hırslanmışsın gari.![]()
@eskici agam bir kerede anladı söylediğimi sana 10 kere anlatmak lazım anlaman için @sokak sanati
Turabi altı üstü 1 oyun oynadı ne hırslanacam o hırboyu çokta tın yani![]()
@eskici agam bir kerede anladı söylediğimi sana 10 kere anlatmak lazım anlaman için @sokak sanati
Turabi altı üstü 1 oyun oynadı ne hırslanacam o hırboyu çokta tın yani![]()
@ABAY_06 doğukanı da severim@sokak sanati abartma be çocuğum turabinin bu oyunda anılı yenmesi normal ne abartıyorsun ama yine de anıl çok dayandı turabi de titriyordu anılın dalga düz dursa belki de yencekti hırboyu abartma yani ben sadece hilminin pascalı yenmesine şaşırdım
![]()
Valla bu aralar pek konuşmuyorum be Umut'um farkındaysan ağzımı bile açmadım desem yeridirTın diyonuz ama konuşup duruyorsunuz @Bully ile.![]()
Aga bırak sevinsin çocuk hevesini kussağında bırakma@ABAY_06 doğukanı da severim@sokak sanati abartma be çocuğum turabinin bu oyunda anılı yenmesi normal ne abartıyorsun ama yine de anıl çok dayandı turabi de titriyordu anılın dalga düz dursa belki de yencekti hırboyu abartma yani ben sadece hilminin pascalı yenmesine şaşırdım
![]()
La ne diyon sen kendini hırboyu izliye izliye onamı özendin yoksam burda işlemez onlarSes kes.ss
Valla bu aralar pek konuşmuyorum be Umut'um farkındaysan ağzımı bile açmadım desem yeridir
Aga bırak sevinsin çocuk hevesini kussağında bırakma
La ne diyon sen kendini hırboyu izliye izliye onamı özendin yoksam burda işlemez onlar![]()
Altı üstü senaryolu bir yarışma niye 4 gözle izleyeyim)))