Aynen gidecektir büyük ihtimalle ben sonuncu olacağını düşünüyorum hatta sms'lerde.Hmm.. Gider bence.
Sms sonuçları Salı günü açıklanacak. Sms'lerde 1.olan kişi Fulya'nın karşısına birisini çıkaracak. Yani veda Salı günü olacak.Eee hani kimse gitmedi?![]()
Acun sms ücretlerini cebemi indiriyor yoksa bir yardım kuruluşunamı bağışlıyor?Aynen gidecektir büyük ihtimalle ben sonuncu olacağını düşünüyorum hatta sms'lerde.
Sms sonuçları Salı günü açıklanacak. Sms'lerde 1.olan kişi Fulya'nın karşısına birisini çıkaracak. Yani veda Salı günü olacak.![]()
Fragmani izlemedim@beyazsoy valla şaşırdım fragmanda da onu göndermek için elimizden geleni yapıcaz diyor adam naptı size böylefragmanda sakatlanan kim sen anladın mı
![]()
geçen sene yardıma bağışlıyordu bence bu senede öyle.Acun sms ücretlerini cebemi indiriyor yoksa bir yardım kuruluşunamı bağışlıyor?![]()
Hakan'mı diyo bunları sevmemeye başladım bu adamı nedense birden Ahmet düşmanı kesildi adamDoğukan Manço beni çok şaşırttı
Hakan:
"Ahmet'i elemek için elimizden geleni yapacağız!"
Turabi adammış da sen değilmişsin be![]()
Ünlüler içinde unlu kimse yok ))) iki dizde yancı oynayan(oynayamayan) anıl en ünlüsü düşün tabiki anıl bir iki seranay ya da merve aydın@beyazsoy yarın kim birinci olur sence?
Hakan'mı diyo bunları sevmemeye başladım bu adamı nedense birden Ahmet düşmanı kesildi adam![]()
Turabi'nin ailesi Serenay'in evine gitmisti yarisma baslamadan 1 hafta once.
Eyw aga