Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dun konusma yapıyodu kime kızdı orda?

Birazdan dönüş yapacağım sana. Bende bazı yerleri tekrar izliyorum.

@Billy Kane Anıl orada kuvvetle muhtemel Hakan'a saldırıyor. Hakan onun arkasından Ahmet ile çok takılıyor mu ne demiş. Buda ona patlamış. Hakan yada Merve Oflaz çünkü kız taklidi yaptı anlatırken.

Sahra gizliden bir şeyler mi fitneliyor ne.
Taner'i çekmiş yanına seni oynatmıyorlar falan diye dolduruyor.

Son düzenleme:
Özlem sonda Hilmi'nin mercimeğini düşürdü galiba orada kendi hakkını verdi. Çok sağlam kız yaa bu.

Bu arada Pizza'yı kaybettik ama farkedildiyse karışan taraf ünlüler takımı. Bizim takımda tık yok. İşte Neden Duygu bir daha düşünün.

Hee birde hep derim bu Ünlüler çok içten pazarlıklı diye. Daha dokunulmazlık kaybedilmeden Merve Oflaz ve Doğu'nun dünkü konuşması, Hakan'ın Sero ve Fulya ile konuşmaları, Anıl'ın Ahmet ile dertleşmesi. Ne çok fitne fucur dolanıyor takımda.
Hepsi egolu hepsi fazlasıyla plancı o anlardan bu anlaşılır yani.

ya şöyle basit şeyler için gerginlik çıkarıyolar hakan'a ne oluyormuş takılır ona ne.

Fazla ortalıkta çok işe karışmasından dolayı bir vukaat çıkartabilir ve bizim gönüllüler tepki çekebilir yakında.
umarım öyle bişey olmaz, aslanlar-kanaryalarda çok küçük bir ayrıntıdan dolayı elenmişti bana göre kazanmayı hakediyordu inşallah bu sene ilk 4e kalır

umarım öyle bişey olmaz, aslanlar-kanaryalarda çok küçük bir ayrıntıdan dolayı elenmişti bana göre kazanmayı hakediyordu inşallah bu sene ilk 4e kalır

Bence gönüllülerin ilk topa koyacakları isimlerden Begüm ile beraber.

İlk haftadan Duygu'nun elendiği bir yarışmadan her şey beklenir.
aynen duygunun elenmesine gerçekten çok şaşırdım bu sene çok daha heyecanlı

anket 16 bine yaklaşmıs ve sonuçlar şu şekil:

Survivor All Star'Da Favorin Kim?
Anil 18.67% (2,937 votes)
Turabi 13.68% (2,151 votes)
Merve Aydin 11.74% (1,847 votes)
Serenay 11.73% (1,845 votes)
Hilmicem 10.82% (1,702 votes)
Ahmet 5.98% (940 votes)
Merve Oflaz 5.33% (839 votes)
Seda 5.2% (818 votes)
Hakan 2.8% (441 votes)
Pascal 2.31% (363 votes)
Begum 2.07% (326 votes)
Berna 2.07% (326 votes)
Hasan 1.65% (260 votes)
Dogukan 1.58% (249 votes)
Sahra 1.47% (232 votes)
Almeda 0.85% (134 votes)
Taner 0.69% (108 votes)
Ozlem 0.6% (95 votes)
Nadya 0.51% (81 votes)
Bozok 0.17% (27 votes)
Fulya 0.05% (8 votes)
Total Votes: 15,729

Son düzenleme:
Acun güç oyunu seçmiş bu oyunda ufak boylu kalın bacaliklar daha basarili bu durumda ünlüler kaybedecek gibi @eskici Acun bunu planlamış ama böyle olur mu bilemeyiz çünkü oyuncular gerçek

Berna 'belim acıyor' deyince ne üzüldüm bee. İçim burkuldu.

Ünlüler bugün mal gibi kalacaklar.

Doğukan Allahın izniyle kazanıp moralimizi yerine gelir diyor hakanın aklındaki tilki kaybederek millet eline silahini aldı savaş çıkacak diyor

İki insan arasındaki fark))

Doğukan Allahın izniyle kazanıp moralimizi yerine gelir diyor hakanın aklındaki tilki kaybederek millet eline silahini aldı savaş çıkacak diyor

İki insan arasındaki fark))

Kesinlikle fark ettim. Hakan çok içten pazarlıklı. @Bully senin eleman ne rasyonel çıktı.
Tabi oynamayıp yorulmayınca akılda şeytan oluyor.
@mrt-06

Uff heyecanlandım yaa.

Taner tatile geldiyse demek.

3 hafta oldu adam sadece 1 oyun oynamış.

Geçen oyun da Doğukanın yanlış yaptığını söylerken, Bozok sürükledi yere onu, kendi öne geçti. Resmen ezik muamelesi yapıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...