Rezil olma yurekliligi beee.Ne desem bilemiyorum.HELAL OLSUNDU.Komik seni.İşte buda yürek işi. Bazılarında yok.😎
Hilmi Dağıtır.
Plastik adam yine uçuşta.
Rezil olma yurekliligi beee.Ne desem bilemiyorum.HELAL OLSUNDU.Komik seni.İşte buda yürek işi. Bazılarında yok.😎
Hilmi Dağıtır.
Plastik adam yine uçuşta.
Ne oldu agaHahahaha işte artistliğin sonu.Ulan ne güldüm ya Turabi rezil oldu resmen.
Rezil olma yurekliligi beee.Ne desem bilemiyorum.HELAL OLSUNDU.
Takım oynatmadı adam napsın.
Aga parkurun sonunda top atma var işte. 3 tane hedefi deviren kazanacak.Ne oldu agaben izleyemiyorum
Ben kaçırdım o kısmı ne oldu ne rezilliği?@sokak sanati
Keşke zap yapmasaymışım.Turabi kazanacağı oyunu artistlik yapıp kaybetti bunlarda seviniyor.İki hareket yapayım derken topu düşürdü o sırada Anıl oyunu aldı. Anıl hakettide aldı sanki Turabi kaybettiği için aldı.
Yarın oynayıp susturacak inşallah sizleri.Ona cesaret deniliyor işte. SOnuçta hep kahraman olamaz ama hatırlanır.
Oynayamıyorsa Takım napsın.
Aga parkurun sonunda top atma var işte. 3 tane hedefi deviren kazanacak.
Turabi önde olduğunu sanıp topla bazı hareketler yaptı kendi çapında ama Anıl geriden gelip gömdü bunu.Çok güldüm ya defalarca izlerim ben o sahneyi.
Yarın oynayıp susturacak inşallah sizleri.
Sanki bana Bozok-Pascal, Seda-Merve gibi bi fark vardi.Anil biraz arkasindaydi sadece.Aahahahhaha hala guluyorum.Turabi kazanacağı oyunu artistlik yapıp kaybetti bunlarda seviniyor.İki hareket yapayım derken topu düşürdü o sırada Anıl oyunu aldı. Anıl hakettide aldı sanki Turabi kaybettiği için aldı.
Keşke zap yapmasaymışım.Kim bilir Turabi nasıl mor olmuştur.
Sanki bana Bozok-Pascal, Seda-Merve gibi bi fark vardi.Anil biraz arkasindaydi sadece.Aahahahhaha hala guluyorum.
Turabi mosmor olunca ben:
Artistliğin sonu.
Bu arada Acun hile yapıyor, yav sıra kızlarda niye Turabi ile Doğukanı oynatıyorsun? Ben söyleyim Gönülsüzler öne geçsin ve yine 9-9 olsun diye. Onu geçtim Anıl daha yeni oynadı, 2 kız yarıştı sonra yine Anıl, onu da geçtim Fulya oynamıyordu...
Beni eleminize kederinize katmayın.@mrt-06 bu adam hiç oynamayan elemanları destekliyor sonra gülüyor.Senin desteklediğin oyuncular bir oynasın sonra gül.
Tolga'da arada oynuyordu.
Utanır tabii artistik yapıp yenilirse tabii utanır.Morarmadı utandı.Takımı için yani.ss
O tahtalı yerde en az 3-4 saniye fark attı. Gayet vardı yani fark.
Lafı hiç dolandırma konumuz Turabi'nin artistçe hareketi sonucu rezil olması.@mrt-06 bu adam hiç oynamayan elemanları destekliyor sonra gülüyor.Senin desteklediğin oyuncular bir oynasın sonra gül.
Tolga'da arada oynuyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?