Rezil olma yurekliligi beee.Ne desem bilemiyorum.HELAL OLSUNDU.Komik seni.İşte buda yürek işi. Bazılarında yok.😎
Hilmi Dağıtır.
Plastik adam yine uçuşta.![]()
Rezil olma yurekliligi beee.Ne desem bilemiyorum.HELAL OLSUNDU.Komik seni.İşte buda yürek işi. Bazılarında yok.😎
Hilmi Dağıtır.
Plastik adam yine uçuşta.![]()
Ne oldu agaHahahaha işte artistliğin sonu.Ulan ne güldüm ya Turabi rezil oldu resmen.
![]()
Rezil olma yurekliligi beee.Ne desem bilemiyorum.HELAL OLSUNDU.
Takım oynatmadı adam napsın.![]()
Aga parkurun sonunda top atma var işte. 3 tane hedefi deviren kazanacak.Ne oldu agaben izleyemiyorum
Ben kaçırdım o kısmı ne oldu ne rezilliği?@sokak sanati
Keşke zap yapmasaymışım.Turabi kazanacağı oyunu artistlik yapıp kaybetti bunlarda seviniyor.İki hareket yapayım derken topu düşürdü o sırada Anıl oyunu aldı. Anıl hakettide aldı sanki Turabi kaybettiği için aldı.
![]()
Yarın oynayıp susturacak inşallah sizleri.Ona cesaret deniliyor işte. SOnuçta hep kahraman olamaz ama hatırlanır.
Oynayamıyorsa Takım napsın.![]()
Aga parkurun sonunda top atma var işte. 3 tane hedefi deviren kazanacak.
Turabi önde olduğunu sanıp topla bazı hareketler yaptı kendi çapında ama Anıl geriden gelip gömdü bunu.Çok güldüm ya defalarca izlerim ben o sahneyi.
![]()
Yarın oynayıp susturacak inşallah sizleri.![]()
Sanki bana Bozok-Pascal, Seda-Merve gibi bi fark vardi.Anil biraz arkasindaydi sadece.Aahahahhaha hala guluyorum.Turabi kazanacağı oyunu artistlik yapıp kaybetti bunlarda seviniyor.İki hareket yapayım derken topu düşürdü o sırada Anıl oyunu aldı. Anıl hakettide aldı sanki Turabi kaybettiği için aldı.
![]()
Keşke zap yapmasaymışım.Kim bilir Turabi nasıl mor olmuştur.
![]()
Sanki bana Bozok-Pascal, Seda-Merve gibi bi fark vardi.Anil biraz arkasindaydi sadece.Aahahahhaha hala guluyorum.![]()
Turabi mosmor olunca ben:
Artistliğin sonu.
Bu arada Acun hile yapıyor, yav sıra kızlarda niye Turabi ile Doğukanı oynatıyorsun? Ben söyleyim Gönülsüzler öne geçsin ve yine 9-9 olsun diye. Onu geçtim Anıl daha yeni oynadı, 2 kız yarıştı sonra yine Anıl, onu da geçtim Fulya oynamıyordu...
Beni eleminize kederinize katmayın.@mrt-06 bu adam hiç oynamayan elemanları destekliyor sonra gülüyor.Senin desteklediğin oyuncular bir oynasın sonra gül.
Tolga'da arada oynuyordu.![]()
Utanır tabii artistik yapıp yenilirse tabii utanır.Morarmadı utandı.Takımı için yani.ss
O tahtalı yerde en az 3-4 saniye fark attı. Gayet vardı yani fark.![]()
Lafı hiç dolandırma konumuz Turabi'nin artistçe hareketi sonucu rezil olması.@mrt-06 bu adam hiç oynamayan elemanları destekliyor sonra gülüyor.Senin desteklediğin oyuncular bir oynasın sonra gül.
Tolga'da arada oynuyordu.![]()