Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hahahaha işte artistliğin sonu. :kiki: Ulan ne güldüm ya Turabi rezil oldu resmen. :kiki:

Almeda puanı almıstı ya.Fulya'ya bilendim cok feci.

Ne oldu aga :) ben izleyemiyorum
Aga parkurun sonunda top atma var işte. 3 tane hedefi deviren kazanacak.

Turabi önde olduğunu sanıp topla bazı hareketler yaptı kendi çapında ama Anıl geriden gelip gömdü bunu. :F Çok güldüm ya defalarca izlerim ben o sahneyi. :F

Turabi mosmor olunca ben: :F

Artistliğin sonu. :A

Bu arada Acun hile yapıyor, yav sıra kızlarda niye Turabi ile Doğukanı oynatıyorsun? Ben söyleyim Gönülsüzler öne geçsin ve yine 9-9 olsun diye. Onu geçtim Anıl daha yeni oynadı, 2 kız yarıştı sonra yine Anıl, onu da geçtim Fulya oynamıyordu...

Turabi kazanacağı oyunu artistlik yapıp kaybetti bunlarda seviniyor.:F İki hareket yapayım derken topu düşürdü o sırada Anıl oyunu aldı. Anıl hakettide aldı sanki Turabi kaybettiği için aldı.:)
Keşke zap yapmasaymışım. :F Kim bilir Turabi nasıl mor olmuştur. :A

Aga parkurun sonunda top atma var işte. 3 tane hedefi deviren kazanacak.

Turabi önde olduğunu sanıp topla bazı hareketler yaptı kendi çapında ama Anıl geriden gelip gömdü bunu. :F Çok güldüm ya defalarca izlerim ben o sahneyi. :F

@mrt-06 bu adam hiç oynamayan elemanları destekliyor sonra gülüyor.:F Senin desteklediğin oyuncular bir oynasın sonra gül.:A

Yarın oynayıp susturacak inşallah sizleri. :A

Tolga'da arada oynuyordu.:F

Turabi kazanacağı oyunu artistlik yapıp kaybetti bunlarda seviniyor.:F İki hareket yapayım derken topu düşürdü o sırada Anıl oyunu aldı. Anıl hakettide aldı sanki Turabi kaybettiği için aldı.:)
Sanki bana Bozok-Pascal, Seda-Merve gibi bi fark vardi.Anil biraz arkasindaydi sadece.Aahahahhaha hala guluyorum. :kiki::kiki:

Keşke zap yapmasaymışım. :F Kim bilir Turabi nasıl mor olmuştur. :A

Morarmadı utandı.:bhr: Takımı için yani.ss

Sanki bana Bozok-Pascal, Seda-Merve gibi bi fark vardi.Anil biraz arkasindaydi sadece.Aahahahhaha hala guluyorum. :kiki::kiki:

O tahtalı yerde en az 3-4 saniye fark attı. Gayet vardı yani fark.:X

Turabi mosmor olunca ben: :F

Artistliğin sonu. :A

Bu arada Acun hile yapıyor, yav sıra kızlarda niye Turabi ile Doğukanı oynatıyorsun? Ben söyleyim Gönülsüzler öne geçsin ve yine 9-9 olsun diye. Onu geçtim Anıl daha yeni oynadı, 2 kız yarıştı sonra yine Anıl, onu da geçtim Fulya oynamıyordu...

Bende takıldım ona. Fulya ne ara oyuna girdi.

@mrt-06 bu adam hiç oynamayan elemanları destekliyor sonra gülüyor.:F Senin desteklediğin oyuncular bir oynasın sonra gül.:A

Beni eleminize kederinize katmayın. :A Ama sanki Umut haklı gibi geliyor bana Hakan oyun oynamaktan kaçıyor sanki? @Bully

Morarmadı utandı.:bhr: Takımı için yani.ss

O tahtalı yerde en az 3-4 saniye fark attı. Gayet vardı yani fark.:X
Utanır tabii artistik yapıp yenilirse tabii utanır. :F

Lafı hiç dolandırma konumuz Turabi'nin artistçe hareketi sonucu rezil olması. :F

Hakan dönecek ve herkese cevabını verecek başka da bir şey söylemiyorum. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...