Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@eskici kendi favorini bana mı soruyorsun

Eğer benimkini sormak istediysen tabi ki belli olmuyor mu

@Cengo benim favorim işte sen de begümü tutuyorsun ya o yüzden dedim katıl diye yani

@Yiğitt çok doğru kanki

@Maskeli Fedai merak ettim şimdi oyun nasıl bir oyun pascal döver akşam tv de bakarım çıkarsa izlerim fragmanı

@Cengo bakayım duyguyla begümün birlikte fotosunu bulursam yapıcam hemen duyguyu kaldırırsam ayıp olur ikili foto bakacam

@Maskeli Fedai bu sene zaten hep top atma var bence her zaman bazı beleşçiler top atmayla kazanıyor hep

her zaman olmasın top atma

Acun ne kadar mutlu Turabi dalga geçiyor derken lol ya.

Bozok ne kadar sinir birisi ya, yaşına yakışmayacak hareketler yapıyor her zaman derhal adadan ayrılır umarım

Çok yakın zaman sonra Duygu inşallah geri dönecek ve asıl o günden sonra hiç bir şey eskisi gibi OLMAYACAK!

Bozok akıllı olsun Pascal reyiz alır valla aklını.

Hakan yine mi oynamıyor oyunda ya

Fragmana dair;

Evet Hilmi'yi kötü empoze etmeceler başlamış ünlülerde. Pascal sanane. Duygu'ya oradayken 'döveceksin' diyordunuz bu ne şimdi. Bariz oynuyorlar. Klasik ünlülerin hareketleri ama yemezler. Akıllı olsunlar.

Pascal Bozok olayında ise Bozok bu sezon biraz abartılı hareketler yapıyor bencede ama sevinmesinde mahsur yok. Pascal kaybettikleri oyunların bedelini ödesin.

Anıl'a gömmeceler başlamış TURBO tarafından.
Adam reis yaa. Anıl'da sakatlanma numaralarına girişmiş.

Bozok akıllı olsun Pascal reyiz alır valla aklını.

Hakan yine mi oynamıyor oyunda ya

Geçen sezonda Tolga'ya böyle diyorduk dimi @beyazsoy @Maskeli Fedai .

Bunun içibnde Turabi suçlandı yaa Helal olsun.
Geçen sezonlarda Duygu'ya Hilmi hiç dost olmadı. Son 3 kişi kaldığında arkadaş gibiydiler. Hilmi'nin derdini anlaryın çünkü 3 ayın yarısını Duygu yüzünden aç kalmışsın yine aynısını mı yaşasın.
Turabi'nin hiç bir etkisi olamaz çünkü Hilmi yeterince zeki biri ve kukla oalrak kullanılacak biri değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...