ya aga babanı bu kadar korumazsın ne kadar itici mesajlar yazıyorsun ooooo@beyazsoy kendisi dövüşçü
Hilmicem'le Taner gibi çekemedi yanına takıntı yaptı.İlerde Hasan oyun kazandıkça daha da artar bu.Turabi yine ikiyüzlülüğünü konuşturuyor.Anca Hasan'ın arkasından konuşur zaten yiyorsa yüzüne söyle.)))))
Hasan'a sempati duymaya başladım adam mütevazi, efendi, kimsenin arkasından konuşmayan beyefendi bir insan. Turabi baktı ki Hasan'ı diğerleri gibi yanına çekemedi hemen sallıyor arkasından.)))
ne dedi ben beyaz futbola geçtimTurabi niye Hasanın yüzüne söylemiyorsun düşüncelerini? Seni döver diye mi korkuyorsun?
aga sen adamdan anlıyorsunTurabi yine ikiyüzlülüğünü konuşturuyor.Anca Hasan'ın arkasından konuşur zaten yiyorsa yüzüne söyle.)))))
Hasan'a sempati duymaya başladım adam mütevazi, efendi, kimsenin arkasından konuşmayan beyefendi bir insan. Turabi baktı ki Hasan'ı diğerleri gibi yanına çekemedi hemen sallıyor arkasından.)))
Eski duygu yok. İlk sezon iyiydi simdi çok zayıf elenebilir yada ikiliye kalacakTürabı bu kaslarla direğe tutunamaz bence artik başka iş yapacak))))Beyazsoy Duyguyu nasil buluyorsun?
aga sen heralde survivoru yeni izlemeye başladın taneri tanımıyon belli ki duygu kim tanerin yanındataner dururken duygu'nn yazılması.
Dokunulmazlık aldı ya Hasan, bu da sitem etti biraz, istere 10 tane yüzük taksın, yüzüklerin efendisi olamaz gibi bi şey söyledi.ne dedi ben beyaz futbola geçtimcamoka onu yerleyeksan eder korkudan bişey diyeceğini sanmıyorum anca arkadan kamyon arkadı laflar söyler o sprittizci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?