Aga sende izlicen mi?Bu konuda mi post kasiyoruz ?
Aga sende izlicen mi?Bu konuda mi post kasiyoruz ?
Bana da haber verirsin birlikte izleriz, @ABAY_06 yok. Seninlede en az o kadar sarar.Aga sende izlicen mi?
Arada bir izlerim herhalde abidah dogrusu vakit bulursam
Tanitim fena degil. Eski görüntülerden olusmus, yeni sezonla ilgili bir tanitim olacaktir.YENİ FRAGMANDAN BAŞLAYALIM.
ASIL BÜYÜK TANITIM İSE HAFTA İÇİ GELECEKMİŞ.
@Cengo @Harunnn60 @Bully @sokak sanati @Maskeli Fedai @KayıpSehir @RevaN
Ya forumdaki resimler bende açılmıyor resmenDUYGU ÇETİNKAYA BUGÜN MERVE AYDIN İLE BİRLİKTE VİZELERİNİ YAPTIRMAYA GİTTİLER. DUYGU ÇETİNKAYA YOK DİYENLER İÇİN CEVAP.
@Bully @eskici @Harunnn60 @sokak sanati @Maskeli Fedai @Cengo @Ahmad @china_shangai @Billy Kane @HachiKo @Nisa @cookies @yigit_00 @KayıpSehir @-KADİR- @ozgur2113
çok iyi haber aga süper olduDUYGU ÇETİNKAYA BUGÜN MERVE AYDIN İLE BİRLİKTE VİZELERİNİ YAPTIRMAYA GİTTİLER. DUYGU ÇETİNKAYA YOK DİYENLER İÇİN CEVAP.
@Bully @eskici @Harunnn60 @sokak sanati @Maskeli Fedai @Cengo @Ahmad @china_shangai @Billy Kane @HachiKo @Nisa @cookies @yigit_00 @KayıpSehir @-KADİR- @ozgur2113
Yok tam yüklenmedi zaten sunucu hatası verdi.Ya forumdaki resimler bende açılmıyor resmen
Forumdaki hiçbir resim açılmıyor sorun orada .DYok tam yüklenmedi zaten sunucu hatası verdi.
Ama resim var Merve ile.
Gördüm ben de resimi. Duygu'ya karşı nötrüm ama heyecan açısından güzel oldu.DUYGU ÇETİNKAYA BUGÜN MERVE AYDIN İLE BİRLİKTE VİZELERİNİ YAPTIRMAYA GİTTİLER. DUYGU ÇETİNKAYA YOK DİYENLER İÇİN CEVAP.
ARKADAŞLAR HERKESE KÖTÜ HABERİM VAR.BU YIL YAN SUNUCU BURCU ESMERSOY OLACAKMIŞ. @Maskeli Fedai yaşadın.
Ekli dosyayı görüntüle 43162
@Bully @ozgur2113 @Cengo @Harunnn60 @eskici @sokak sanati @KayıpSehir @-KADİR- @yigit_00 @HachiKo @Nisa @Billy Kane @cookies @china_shangai @
Neresi kötü bunun?ARKADAŞLAR HERKESE KÖTÜ HABERİM VAR.BU YIL YAN SUNUCU BURCU ESMERSOY OLACAKMIŞ. @Maskeli Fedai yaşadın.
Ekli dosyayı görüntüle 43162
@Bully @ozgur2113 @Cengo @Harunnn60 @eskici @sokak sanati @KayıpSehir @-KADİR- @yigit_00 @HachiKo @Nisa @Billy Kane @cookies @china_shangai @
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?