Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merve mi Turabi'yi yiyor. Hilmi'mi ilk Finalist oluyor.😱:F Güldürdün beni.:A
Merve yine 3. olup ağlaya zırlaya elenecek inşallah.:oley:

Yaw hee hee.:F Turabi haketmedi. Onu zirveye taşımak için oyun kurdu Acun.:):):) AYnen öyle.:F
Merve fanları bu sezon çok çılgın işiniz zor. :F Hakan, Sero ve Oflaz dışındaki ünlülerin fanları da Merve'ye oy atar. :A

Yiyecek inşallah Turabi'yi. :Z

Ne kadar mutlu oldum anlatamam şu an Begüm'üm benim. :F

Begüm - Merve el ele finale. :A Bu sezon da bayanlar finali izleyelim. :A

@sokak sanati inkar etme bosuna bunu sende biliyorsun dünkü oyunu turabi icin yapmislar acik ve net :F
@GunesinOglu tüyo bende birazdan paylascam bekle :F

Ne alaka Alah aşkına. Artık parkur koymanın bir anlamı yok. Beceri, Yetenek, Atma oyunları olacak.
Turabi başarılı olunca zaten hep böyle yorumlar atıyosun. şaşırtmadın beni yine.:)

Hadi söyle sende tüyoyu bee.:F

@sokak sanati yav he he oyun dedigin karisik olur full beceri olmaz canim turabi parkurda da basarili oluyor ben bir sey demem tebrik ederim ama dünkü oyun %100 turabi kazansin diye yapmislar baska bir ihtimal olmasin demisler bunu sende biliyorsun inkar etme :F tüyoyu bekle 2 dk sonra söyleyecem sasiracaksin :F

@sokak sanati yav he he oyun dedigin karisik olur full beceri olmaz canim turabi parkurda da basarili oluyor ben bir sey demem tebrik ederim ama dünkü oyun %100 turabi kazansin diye yapmislar baska bir ihtimal olmasin demisler bunu sende biliyorsun inkar etme :F tüyoyu bekle 2 dk sonra söyleyecem sasiracaksin :F

Yaa adam 10 oyun olsa 8'inde yetenekli. Bir sallama oyununda birde Havuz oyununda kötü. Bence çok fazla yorma beynini buna.:F

Hadi söyle.ss

Oyunlari kazanarak finale cikan ilk isim BEGUM oldu @GunesinOglu @sokak sanati beni deli etme onun icin yapmislar iste al sana tüyo :F @ABAY_06 aga fos cikmaz merak etme :F
Hadi canım inanmam bu kadar süpriz yeter Acun izin vermez o kadarına. :F

Bu bildiğin saçmalık. Acun izin vermez buna.

@ABAY_06 o konudada en güçlü isimlerdeniz.:Z
Valla bilmiyorum Umut herşey olabilir Merve , Hilmi ve Turabi'den biri kazanıcak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...