Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konunun dan diye ortasından girince yine yanlış anlamışsın.:F Bireysele geçildiğinde beri Begüm Hilmicem'in bile önüne geçti bence..:D @eskici

@sokak sanati evet turabininde önüne gecti herkesin önüne gecti ama sen genel istatistik demissin yani survivorun basindan beri performanslarinda begum onde demissin ona sasirdim zaten bilmiyorum istatistigi uzun zamandir bakmadim paylassana bir bakayim durum ne merve dip yapmistir heralde son oyunlarla :F

kıbrıs yolcusu kalmasıınn.

anıl ve almeda'nın kardeşi. :D çocuk çok tatlıııı. ablasına çekmiş. :D
1.jpg

2.jpg

3.jpg

lo @sokak sanati senin turboş oyun çevirmiş elinde patlamış diyolla :) hasanla merve sms e çıksın diye turboşla yavrusu hilmicem begümü desteklemiş oyunlarda istediklerini almışlar ama merve hasanı eleyince planları tutmamuış diyolla :D

Turabi Hasan'ı zaten elemek istiyordu, Merve'nin elemesi onun için sıkıntı olmaz.:F
Hasan elendi diye üzülmezde. Ne elinde patlamış anlamadım doğrusu. :D
Hilmiyi kurtardı Begümü kurtardı. Daha ne olsun.:F @xemrexxx

Turabi Hasan'ı zaten elemek istiyordu, Merve'nin elemesi onun için sıkıntı olmaz.:F
Hasan elendi diye üzülmezde. Ne elinde patlamış anlamadım doğrusu. :D
Hilmiyi kurtardı Begümü kurtardı. Daha ne olsun.:F @xemrexxx
hasanın oylar begüme kaldı merve zaten sms te güçlüydü bir de begüm çıktı hasan kalsa finale işleri rahattı hilmiciğiyle:A

Begüm ilk elenen isim olacak orada.:D Turabi zaten direk finale çıkacak öyle diyorlar. Merve ile Hilmi arasında Merve finale çıkarsa Merve kazanır Hilmi finale çıkarsa Turabi kazanır. :D
Bekliyoruz Perşembeyi:D @xemrexxx

Oyun falan yok ortada. Turabi sevmediği kişileri saf dışı bırakmak için Begüm ve Hilmicem'e taktik verdi ve ikiside kazandı. :X

Begüm ilk elenen isim olacak orada.:D Turabi zaten direk finale çıkacak öyle diyorlar. Merve ile Hilmi arasında Merve finale çıkarsa Merve kazanır Hilmi finale çıkarsa Turabi kazanır. :D
Bekliyoruz Perşembeyi:D @xemrexxx

Oyun falan yok ortada. Turabi sevmediği kişileri saf dışı bırakmak için Begüm ve Hilmicem'e taktik verdi ve ikiside kazandı. :X
turboş zaten becerememiş oyunu elinde patlamış :A bence begüm hilmicemi gönderip elenebilir :D

Hasan'ı gönderdi işte. En sevmediği isim gitti. :F @xemrexxx Oyunu becermiş yani.

Bakalım. Merve ile Hilmi Sms'de başa baş gitmişler. Belli olmaz. Hilmicem'de Merve'de finale gidebilir. Turabi kesin finalde ama.:D

Ellerine gecen firsati hasani elemiyerek cok buyuk hata yaptilar .hatta survivor dengelerini tekrardan kardilar:))))) halbuki hilmicem sedanin yerine hasan ddmis olsaydi hasan gidecekti.orada kritik olan olay turabinin birinci olmamassydi.eger birinci olsaydi hasani soylerdi.ama ufak bir hata bundan sonra hepsine izdirap olacak ozellikle de hilmicem kendi ipini kendi cekti :))) halbuki o elemeden evvel hasanla turabi baya bir tartisma yasamislardi.ama hilmi bunu gormesine ragmen hasani teget gecti ve sonlarini kendi elleriyle hazirlamis oldular :))))
Eee Hasan elendi abi kendi pini kendi çekti :A

İşte istatistikler @eskici .:A

TURABİ şimdiden zirveye yerleşti.:Z @Maskeli Fedai

BEGÜM iyice coştu. %30'dan %45'e.:F Galibiyette Merve'yi geçiyor neredeyse.:A @olizvel @HachiKo @GunesinOglu

Merve Aydın % olarak erimiş zaten.:A @xemrexxx sende merak ediyordun.:A @Yiğitt bak yanlış tarafta olduğunu gör.:A

@Bully Turabi'nin başarısına alışıksın zaten sen.:F Tebrik et adamımı.:A

@sürgünüm @ABAY_06 @beyazsoy @dosimosi @takas @polat şaşmaz gibi izleyicilerde istatistiği görebilir.:D

Ekli dosyayı görüntüle 45387
en az turboş oynamış çok oynasa 40 a düşerdi oran :F

İşte istatistikler @eskici .:A

TURABİ şimdiden zirveye yerleşti.:Z @Maskeli Fedai

BEGÜM iyice coştu. %30'dan %45'e.:F Galibiyette Merve'yi geçiyor neredeyse.:A @olizvel @HachiKo @GunesinOglu

Merve Aydın % olarak erimiş zaten.:A @xemrexxx sende merak ediyordun.:A @Yiğitt bak yanlış tarafta olduğunu gör.:A

@Bully Turabi'nin başarısına alışıksın zaten sen.:F Tebrik et adamımı.:A

@sürgünüm @ABAY_06 @beyazsoy @dosimosi @takas @polat şaşmaz gibi izleyicilerde istatistiği görebilir.:D

Ekli dosyayı görüntüle 45387
Beni etiketlemesene buralara. ss Neyse tebrikler. ss

Ha bu arada akşamki oyunda Hilmi'yi destekliyorum. :A Direkt finale çıksın. Merve de Turabi ve Begüm'ü yiyip finale çıkar zaten. :A

@sokak sanati sasirmadim tahmin ettigim bir siralama zaten dünkü oyunu turabiyi zirveye almak icin yapmislar ve basarmislar tebrikler :F ama bomba bir tüyo geliyor birazdan bekle :F

Beni etiketlemesene buralara. ss Neyse tebrikler. ss

Ha bu arada akşamki oyunda Hilmi'yi destekliyorum. :A Direkt finale çıksın. Merve de Turabi ve Begüm'ü yiyip finale çıkar zaten. :A
Merve mi Turabi'yi yiyor. Hilmi'mi ilk Finalist oluyor.😱:F Güldürdün beni.:A
Merve yine 3. olup ağlaya zırlaya elenecek inşallah.:oley:

@sokak sanati sasirmadim tahmin ettigim bir siralama zaten dünkü oyunu turabiyi zirveye almak icin yapmislar ve basarmislar tebrikler :F ama bomba bir tüyo geliyor birazdan bekle :F
Yaw hee hee.:F Turabi haketmedi. Onu zirveye taşımak için oyun kurdu Acun.:):):) AYnen öyle.:F

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...