hasanın oylar begüme kaldı merve zaten sms te güçlüydü bir de begüm çıktı hasan kalsa finale işleri rahattı hilmiciğiyleTurabi Hasan'ı zaten elemek istiyordu, Merve'nin elemesi onun için sıkıntı olmaz.
Hasan elendi diye üzülmezde. Ne elinde patlamış anlamadım doğrusu.
Hilmiyi kurtardı Begümü kurtardı. Daha ne olsun. @xemrexxx
turboş zaten becerememiş oyunu elinde patlamış bence begüm hilmicemi gönderip elenebilirBegüm ilk elenen isim olacak orada. Turabi zaten direk finale çıkacak öyle diyorlar. Merve ile Hilmi arasında Merve finale çıkarsa Merve kazanır Hilmi finale çıkarsa Turabi kazanır.
Bekliyoruz Perşembeyi @xemrexxx
Oyun falan yok ortada. Turabi sevmediği kişileri saf dışı bırakmak için Begüm ve Hilmicem'e taktik verdi ve ikiside kazandı.
Eee Hasan elendi abi kendi pini kendi çektiEllerine gecen firsati hasani elemiyerek cok buyuk hata yaptilar .hatta survivor dengelerini tekrardan kardilar)))) halbuki hilmicem sedanin yerine hasan ddmis olsaydi hasan gidecekti.orada kritik olan olay turabinin birinci olmamassydi.eger birinci olsaydi hasani soylerdi.ama ufak bir hata bundan sonra hepsine izdirap olacak ozellikle de hilmicem kendi ipini kendi cekti )) halbuki o elemeden evvel hasanla turabi baya bir tartisma yasamislardi.ama hilmi bunu gormesine ragmen hasani teget gecti ve sonlarini kendi elleriyle hazirlamis oldular )))
en az turboş oynamış çok oynasa 40 a düşerdi oranİşte istatistikler @eskici .
TURABİ şimdiden zirveye yerleşti. @Maskeli Fedai
BEGÜM iyice coştu. %30'dan %45'e. Galibiyette Merve'yi geçiyor neredeyse. @olizvel @HachiKo @GunesinOglu
Merve Aydın % olarak erimiş zaten. @xemrexxx sende merak ediyordun. @Yiğitt bak yanlış tarafta olduğunu gör.
@Bully Turabi'nin başarısına alışıksın zaten sen. Tebrik et adamımı.
@sürgünüm @ABAY_06 @beyazsoy @dosimosi @takas @polat şaşmaz gibi izleyicilerde istatistiği görebilir.
Ekli dosyayı görüntüle 45387
en az turboş oynamış çok oynasa 40 a düşerdi oran
Beni etiketlemesene buralara. ss Neyse tebrikler. ssİşte istatistikler @eskici .
TURABİ şimdiden zirveye yerleşti. @Maskeli Fedai
BEGÜM iyice coştu. %30'dan %45'e. Galibiyette Merve'yi geçiyor neredeyse. @olizvel @HachiKo @GunesinOglu
Merve Aydın % olarak erimiş zaten. @xemrexxx sende merak ediyordun. @Yiğitt bak yanlış tarafta olduğunu gör.
@Bully Turabi'nin başarısına alışıksın zaten sen. Tebrik et adamımı.
@sürgünüm @ABAY_06 @beyazsoy @dosimosi @takas @polat şaşmaz gibi izleyicilerde istatistiği görebilir.
Ekli dosyayı görüntüle 45387
Merve mi Turabi'yi yiyor. Hilmi'mi ilk Finalist oluyor.😱 Güldürdün beni.Beni etiketlemesene buralara. ss Neyse tebrikler. ss
Ha bu arada akşamki oyunda Hilmi'yi destekliyorum. Direkt finale çıksın. Merve de Turabi ve Begüm'ü yiyip finale çıkar zaten.
Yaw hee hee. Turabi haketmedi. Onu zirveye taşımak için oyun kurdu Acun. AYnen öyle.@sokak sanati sasirmadim tahmin ettigim bir siralama zaten dünkü oyunu turabiyi zirveye almak icin yapmislar ve basarmislar tebrikler ama bomba bir tüyo geliyor birazdan bekle