hilmi yenerse hasanı. kendisinin şansı ar artacaktıHasan Hilmicem yarisinda Hilmi'nin kural hatasina kahroldu.
Merve'yi de seviyorsun di mi.Biliyordum.Sevinçli haberler geliyor.Çok mutlu oldum. Finale hep sevdiğim isimler kalacak.
Kesin değil sevinme Hasan da gidecek.Sevinçli haberler geliyor.Çok mutlu oldum. Finale hep sevdiğim isimler kalacak.
Görürüz uydurma bence kesinlikle elenmicek Hasanım.İtiraf etmesi güç ama Merve'den nefret etmiyorum. Ama bazı Mervecilerden fena tiksiniyorum.@olizvel
Ben hırslı insanları severim o nedenle nefret etmem falan zor bir olay.
@EFE UYSAL bu dediğin Hasancilarin uydurmasi.Besbelli elenmiş işte.
tamamda fotoda hasanla birlikte mervede yok bence hasan tek basına ileride yürüyor çünkü bu üçlü arasında hasan hep tek takılan taraf oluyor belliki oyunu bengü kazanmış ve sms e çıkmış merveyle hasan sms tede hasan merveyi yenmiş zaten mervenin hasanı sms te yenme ihtimali yok hatta kimsenin yok sms te en güçlü arkası olan hasan orada 🙂🙂🙂
Hasan elenmez her zaman böyle uydurma haberler yapıyorlar.tamamda fotoda hasanla birlikte mervede yok bence hasan tek basına ileride yürüyor çünkü bu üçlü arasında hasan hep tek takılan taraf oluyor belliki oyunu bengü kazanmış ve sms e çıkmış merveyle hasan sms tede hasan merveyi yenmiş zaten mervenin hasanı sms te yenme ihtimali yok hatta kimsenin yok sms te en güçlü arkası olan hasan orada 🙂🙂🙂
ayoll daha geçen gün bunlar değilmiydi yine fotoğraf varmış begüm yoktu begüm elenicek diyenHasan elenmez her zaman böyle uydurma haberler yapıyorlar.
Aynen öyle.ayoll daha geçen gün bunlar değilmiydi yine fotoğraf varmış begüm yoktu begüm elenicek diyen
belliki merveyle hasan sms e çıkmıs cnm ikiside fotod olmadına göre ikisinden birisi elenicek acunda heyecan haratmak için fotoyu sızdırmıs bence hasanmı mervemi elenecek diye ama sms te bence hasan merveyi geçer bu fotoda mervenin elendiği çok belli bence zaten suratsızın tekiydi çok iyi olurAynen öyle.
Oh olsun sanaSaka gibi ya adam özellikle begume göre oyun koyuyor ve begume kazandiriyor ya böyle bir sacmalik olamaz neden elemiyor bu kizi anlamiyorum
Bizim burda da evde kalan kızlar gidiyor düğünlere.Fena degilyapin bakalim dedikodu. Tatilde olmasaydim cok sey yazardimda imkan yok. Finalden sonra girmem burays. Yogun bir tempo olacak. Dugunlerden vaktim olmayacak
@sürgünüm kimmis o bana beceriksiz diyen ? Kendi beceriksizligiymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?