O abla ilk 20 ye giremez performans senesindeGerçek şampiyon Merve Oflaz. 🤘🥇
------
Kolay olur deve gibi boyun varSenin boyunun ölçüsünü ben alacağım az kaldı.
O abla ilk 20 ye giremez performans senesindeGerçek şampiyon Merve Oflaz. 🤘🥇
Kolay olur deve gibi boyun varSenin boyunun ölçüsünü ben alacağım az kaldı.
Senin gibi cüce olmaktan iyidir.O abla ilk 20 ye giremez performans senesinde
------
Kolay olur deve gibi boyun var
Avakado reisten iyidir. Nasıl kazandı şimdi açtırmayın kara kutuyu bana. 😂abla ilk 20 ye giremez performans senesinde
Takıntılılık seviyem.
Ayol gördük en son all stara geldiğindeAvakado reisten iyidir. Nasıl kazandı şimdi açtırmayın kara kutuyu bana. 😂
Gayet de haklı konuyu yine kardeşine getirdi konuşmadaTakıntılılık seviyem.
😂😂😂 Haklısın neyse artık durulma vakti artık benim için. Kalan 6 gün siz izleyin. Bana 1 günün son 30 dakikası yeterli. Ekstrem bir şey olduğunda görüşmek üzere.Ayol gördük en son aşk stara geldiğindeo sene gruplaşma olmazsa final hakan - ihsan olurdu çok net
------
Gayet de haklı konuyu yine kardeşine getirdi konuşmada
SMS’siz Survivor’da neden bunun üzerinden mağduriyet kasmaya çalışsın ki? Ki olay kardeşine getirmesi değil, Ayşe Aleyna’nın ortalığı karıştırdığı iddialarına yazmış bence onu.Ayol gördük en son all stara geldiğindeo sene gruplaşma olmazsa final hakan - ihsan olurdu çok net
------
Gayet de haklı konuyu yine kardeşine getirdi konuşmada
Kanacak çok insan var Sercan, Gizem ve Y. Emre gibi çünküSMS’siz Survivor’da neden bunun üzerinden mağduriyet kasmaya çalışsın ki? Ki olay kardeşine getirmesi değil, Ayşe Aleyna’nın ortalığı karıştırdığı iddialarına yazmış bence onu.
Daha çok kişi izlese eminim Özgür Tetik şampiyon olurdu. Eski sezonundaki videolarını izledim de düşman başına. Aynı çirkefliğine devam ediyor anladığım kadarıyla. Hiç değişmemiş.
Kapanmış galiba kontrol ettiğimde rastlamadım.Aziz ses odası açmış 500 kişiyle panoroma yapıyor şu an
https://twitter.com/x/status/1754985228790046778
Valla bir önceki All starda Sude ye bin beteri yapıldı mert makbule ile sevgili iken Sude ile çıkmaya başladı diye.Aleyna'ya olan kıskançlıklarının artık sonuna geldi ve Nagihan patladı. Bu kadar hırsla yakında elenir ve ağlayarak evine gider. Nefise'de beni çok şaşırttı ondan böyle hareketler beklemezdim.
Altına imzamı atarım. Ne kadar haklı da olsan birine durduk yere temasta bulunamazsın. Onu yapmasaydı şuan başka şeylerden bahsediyor olacaktık.Nagihan'ın Aleyna konusunda tamamen haklı olduğunu düşünüyorum. Kız sürekli birilerinin arkasından dedikodu yapıyor ve dedikodu yaptığı insanların yüzüne gülüyor. O eleştirdiği Pınar kadar cesareti yok çünkü. Ama tabi ki tipik Nagihan her davada olduğu gibi haklıyken öyle berbat şeyler yapıyor ki her olayda haksız duruma düşürmeyi başarıyor kendini.
Mustafa da Nagihan'ın gazına gelip yaktı kendini resmen. Ee potaya yazıldım diye oynamazsan olacağı bu. 😄😄
Yalnız bu meseleden dolayı Nagihan diskalifiye olursa üzülürüm.
Habil - Kabil savaşları tam gaz devam ediyor.
Kabil Seda sanırım yine çöker benceHabil - Kabil savaşları tam gaz devam ediyor.
Naginin. Yerini Atakan la doldurmak mı😱 cinsiyetsel bir farklılık var sanki ya da acun da @serhatt gibi olmuşHabil - Kabil savaşları tam gaz devam ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?