TV8 Survivor All Star 2024 - Program Yorumları

Ahahaahahh

Niye silik ?
Çünkü 2023 sezonu en az izlenen sezon, bu sene All Star’a gelmese kimse tanımayacaktı şampiyon olduğu halde. Ada hayatında da karakterini tam olarak ortaya koymadığını düşünüyorum. Parkur hızına ve başarısına lafım yok tabii.
 
Reactions: 12.Adam
Yanlışın var 2019 en az izlemen bence
zaten Seda ve hikmetin domine ettiği sezonu kim napacaktı
 
Reactions: 12.Adam and dreamy
Yanlışın var 2019 en az izlemen bence
zaten Seda ve hikmetin domine ettiği sezonu kim napacaktı
En az izlenen 2019’sa bile pek de fark yoktur bence aralarında. Sonuç olarak üçü de All Star’a katılmasa hatırlanmayacak, iz bırakmayan isimler. Hikmet katılacak diyorlar tekrar?
 
Seni ilgilendiren katılmamış, evinde karısı ve 2 çocuğuyla mutlu mutlu izliyor


https://twitter.com/x/status/1754610323254857923
Güzel yorum yazmış Mustafa Kemal haklıydı az önce izledim konseyi 😃
------

Konseyi izledim Mustafa Kemal kesinlikle haklıydı Merve olayları çarpıtarak anlattı bence herkes gördü diyor sadece Yunus Emre destekledi Merve yi başka kimseden ses çıkmadı Özgür konusunda tepki aldığını duyduğu için Merve konuyu abartmış beni köşeye çekti diyor tartışıp hemen sandal a bindiler ne ara çekti bir köşeye de konuştu niye kimse görmedi.
Mustafa kendini çok güzel savundu anlattı bazı sözleri işlerine gelmediği için Bozokta Emrede sinirlendi Özellikle oyun alanları yazıyorsunuz kaybedince de ağlıyorsunuz lafı doğru idi
Diğer güzel lafıda Acun hiç böyle bir şey olmadı hatırlamıyorum dediğinde de 2018 de de böyle yapmıştı Merve demesi
Yani acun gereğinden fazla yüklenmiş Mustafaya Yunus Emre nin bu nasıl model lafı hiç hoş değil Acunun normal karşılayıp Özgür de neler neler duydu demesi yanlıştı
Yarın yine kavga var bakalım ne olacak
 
Son düzenleme:
Reactions: xemrexxx
Sonunda cildirmis
Ayyg patron yalakalığında son nokta


Neyse biri diskalifiye olacak diyolla macun yarın panoroma ya katılacak mış

https://twitter.com/x/status/1754833200013066528
 
Mustafa Kemal aslında davasında haklıyken, üslübuyla, iletişim beceriksizliğiyle haksız duruma düştü. Komik olan Merve bu olaya niye bu kadar höyküre höyküre ağladı. Merve gibi bi karakter Mustafa'yı inandırmak için kendini bu denli paralamaz. İstediğimi yazarım der geçer. Daha önce de demiştim Merve Özgür'ü yazdığı için dışarıda kötü göründüğü bilgisine ağladı ve gözyaşlarını kullanarak günah çıkarmaya çalıştı. Gram samimi bulmuyorum.

Bugün Nagihan ve Mustafa devrimi izleyeceğiz sanıyorum. Kırmızı takım daha doğrusu Turabi tayfa en başından beri güçlüleri yollamayı amaçlıyor. Bu yüzden Nagihan ve Mustafa'yı tepkilerini hatta oyuna çıkmak istememelerini normal buluyorum ama öte yandan da herkes istediğini yazabilir. Böyle bi hakları da var sonuçta. Acun'un bu duruma sinirlenmiş olabileceğini düşünüyorum ama bunu daha önce Semih'te yapmıştı. Böyle bi durumda müdahale etmeyerek mevzunun çözümünü takıma bıraksa daha doğru olur gibi geliyor. Neyse seyir keyfi yüksek bi bölüm gibi duruyor. İzleyiğ göreceğiz
 
Barış ve şu futbolcu kiz vardı ama Aycan değil diğeri. Serenay Aktaş sanırım. Onlar olabilir veya Merve Oflaz. Ama sonuncusu sallamasyon..
Diskalifiye olan Nagi ise anca, elif gören ya da Meryem gelirse az biraz dengelenir

Sema nın geleceğini sanmam 2022 sen sonra onu saymıyorum