Beni alt etmesi gerekecek, Sema'yı kimselere kaptırmam@The_Erinch bu sene semayı destekleyecekmiş ihtiyar kurt olarak@MasacRE @Bully @cookies @tekin @Royal Highness @RüzgarGülü @Dosi @Maskeli Fedai
Beni alt etmesi gerekecek, Sema'yı kimselere kaptırmam@The_Erinch bu sene semayı destekleyecekmiş ihtiyar kurt olarak@MasacRE @Bully @cookies @tekin @Royal Highness @RüzgarGülü @Dosi @Maskeli Fedai
bu da 3 gün önce yurtdışına kaçmışBeni alt etmesi gerekecek, Sema'yı kimselere kaptırmam
Nerede işe yaramaz serseri çakal varsa hepsinin ortak bir noktada buluşma ismi var bilin bakalım kim?bu da 3 gün önce yurtdışına kaçmışinş. tutuklanır da bir daha survivora katılamaz@Dosi @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Hobbit @12.Adam @MasacRE @Angelica @Royal Highness
https://twitter.com/x/status/1855963079663595967
Ayyyy aldık emre keyfim yerindeeeebu da 3 gün önce yurtdışına kaçmışinş. tutuklanır da bir daha survivora katılamaz@Dosi @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Hobbit @12.Adam @MasacRE @Angelica @Royal Highness
Onu bununla halledeceğim görmeye dayanamıyor nasılsa gözüne gözüne sokacam@xemrexxx @Yakamoz-Asi @12.Adam
Ekli dosyayı görüntüle 130828
Beter et onu sok gözüne gözüne.Onu bununla halledeceğim görmeye dayanamıyor nasılsa gözüne gözüne sokacam@xemrexxx @Yakamoz-Asi @12.Adam
Ekli dosyayı görüntüle 130828
Beter et onu sok gözüne gözüne.
Tamam senin gözlerini bağlarım paylaşırken yada sen forumda yokken paylaşırım
Ben forumun her yerindeyimher yerde görürüm
Kız valla buradaki mesajlarını gün arkadaşlarına , teyzengile , halangile gösteririm seni edeplenmen için hemen 65 lik bir hacı ile evlendirirlerTamam senin gözlerini bağlarım paylaşırken yada sen forumda yokken paylaşırım
------
Sokacammm benden kurtuluşu yokkkk
Kız valla buradaki mesajlarını gün arkadaşlarına , teyzengile , halangile gösteririm seni edeplenmen için hemen 65 lik bir hacı ile evlendirirler
sen öyle sanŞansına küs halam yok babam tek çocuktu diğerlerine de ulaşamazsın
sen öyle sanyazın o arabaya bindiğin teyzeler dahil hepsini kaydettim, zamanını bekliyorum
Nerede işe yaramaz serseri çakal varsa hepsinin ortak bir noktada buluşma ismi var bilin bakalım kim?
Ayyyy aldık emre keyfim yerindeeee
dur gııı kaos çıktı
Sen bunu bırak da ne zaman açıklanacak bu yarışmacılar kardeşim. Acun Fener ile bozdu kafayı, unuttu Survivor'ı. Kasımın ortasına geldik daha bir tane resmi açıklama yok yarışmacılarla ilgilibu da 3 gün önce yurtdışına kaçmışinş. tutuklanır da bir daha survivora katılamaz@Dosi @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Hobbit @12.Adam @MasacRE @Angelica @Royal Highness
Beni alt etmesi gerekecek, Sema'yı kimselere kaptırmam
Nerede işe yaramaz serseri çakal varsa hepsinin ortak bir noktada buluşma ismi var bilin bakalım kim?
Ayyyy aldık emre keyfim yerindeeee
Masacre ile @Sherlock un Zeynep sultanını bol bol ağlatır gönderirler 2 ay içinde gibiSen bunu bırak da ne zaman açıklanacak bu yarışmacılar kardeşim. Acun Fener ile bozdu kafayı, unuttu Survivor'ı. Kasımın ortasına geldik daha bir tane resmi açıklama yok yarışmacılarla ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?