TV8 Survivor All Star 2024 - Program Yorumları

Nefise’nin tek üstünlük sağlayamadığı isim Damla, bunu kazansaydı eşit olacaktı. Bir kaç oyun sonrası üstünlük sağlayacaktır.

Batuhan anlatmış zamanında zaten, al sana video.

Batuhan, 2022’deki konseyde Aleyna orada yokken 2021’deki konuyu açtıysa, Aleyna da herkesin önünde 2022’deki bir konuşmaya cevap verebilir.

Bence veremez 2022 de söylenmiş 2 yıl geçmiş aradan 2 yıl sonra uyaramaz ya

Reactions: dreamy
Merve gidip furkanı yazdı yani 5. survivorıu en deneyimli isim ama hala isim yazmayı öğrenemedi

Aleyna Kalaycıoğlu bir cümlesiyle hem Ayşe’nin ailesinin Cansu’ya “yaratık” dediğini doğrulattı, hem de Batuhan’a RRR yaptırarak sesini kesti. ÇOK BÜYÜK ÇOK…

Nasıl yorumlamam gerekiyor?
Ayşe’nin ablasının öyle dediğini 5-6 kişi çoktan doğrulamıştı

2.si rrr göremedik Atakan ı şahit gösterdi dediği lafa Atakan da onayladı yani komplo teorisine girmeyelim artıkın

------

kız bu yine @serhatt modunu açmış
avını arıyor
@Dosi @Hobbit @Alemdar @Carpe Diem

https://twitter.com/x/status/1784313370272784576

Reactions: xemrexxx
Ayşe’nin ablasının öyle dediğini 5-6 kişi çoktan doğrulamıştı

2.si rrr göremedik Atakan ı şahit gösterdi dediği lafa Atakan da onayladı yani komplo teorisine girmeyelim artıkın
Evet ama TV ekranlarında ilk kez gördük.

Ayşe’ye niye desin? Ayşe’nin Ailesi hikaye yaratmak için neden birine yaratık desin? Kötülüklerinden söylediler işte…

Reactions: Angelica

Ayşe’ye niye desin? Ayşe’nin Ailesi hikaye yaratmak için neden birine yaratık desin? Kötülüklerinden söylediler işte…
aksini iddia eden bir görüntü / davranış yokken ben 2 kişinin onayladığı şeye inanırım komplo teorilerinden sıkıldım

Reactions: Angelica and dreamy
aksini iddia eden bir görüntü / davranış yokken ben 2 kişinin onayladığı şeye inanırım komplo teorilerinden sıkıldım
Ama birinin yaptığı şeyi itiraf ettiği videoya inanmazsın ve komplo teorilerine inanırsın. Ok.

Reactions: xemrexxx
Ama birinin yaptığı şeyi itiraf ettiği videoya inanmazsın ve komplo teorilerine inanırsın. Ok.
iki videoda da Batuhan da da sihirli annem Tuğçe de de videolar çıkıyor sonra başka video yayınlayıp yalanlıyorlar hangisini hangi kafada çektiklerini bilemem
beyin okuma özelliğim yok

Reactions: Angelica
Nefise’nin tek üstünlük sağlayamadığı isim Damla, bunu kazansaydı eşit olacaktı. Bir kaç oyun sonrası üstünlük sağlayacaktır.

Allahım ölücem bakışlara bak

Elim kirlenir tenezzül bile etmem.

tek eksik serhat bacım
inş. @Carpe Diem in serkay ı da çağırmışlardır

https://twitter.com/x/status/1784532297955295621

Neyi ilk gördük ya o dönem her yerde video döndü ayşenin ailesi dedi videosu dedi yahu