TV8 Survivor All Star 2024 - Program Yorumları

Nefise’nin tek üstünlük sağlayamadığı isim Damla, bunu kazansaydı eşit olacaktı. Bir kaç oyun sonrası üstünlük sağlayacaktır.

Batuhan anlatmış zamanında zaten, al sana video. :A

Batuhan, 2022’deki konseyde Aleyna orada yokken 2021’deki konuyu açtıysa, Aleyna da herkesin önünde 2022’deki bir konuşmaya cevap verebilir. :A

Bence veremez 2022 de söylenmiş 2 yıl geçmiş aradan 2 yıl sonra uyaramaz ya

• Okudum
Reactions: dreamy
Merve gidip furkanı yazdı yani 5. survivorıu en deneyimli isim ama hala isim yazmayı öğrenemedi :F

Aleyna Kalaycıoğlu bir cümlesiyle hem Ayşe’nin ailesinin Cansu’ya “yaratık” dediğini doğrulattı, hem de Batuhan’a RRR yaptırarak sesini kesti. ÇOK BÜYÜK ÇOK…

Nasıl yorumlamam gerekiyor?
Ayşe’nin ablasının öyle dediğini 5-6 kişi çoktan doğrulamıştı :X

2.si rrr göremedik Atakan ı şahit gösterdi dediği lafa Atakan da onayladı yani komplo teorisine girmeyelim artıkın :X
------

kız bu yine @serhatt modunu açmış :F avını arıyor :F @Dosi @Hobbit @Alemdar @Carpe Diem

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Ayşe’nin ablasının öyle dediğini 5-6 kişi çoktan doğrulamıştı :X

2.si rrr göremedik Atakan ı şahit gösterdi dediği lafa Atakan da onayladı yani komplo teorisine girmeyelim artıkın :X
Evet ama TV ekranlarında ilk kez gördük.

Ayşe’ye niye desin? Ayşe’nin Ailesi hikaye yaratmak için neden birine yaratık desin? Kötülüklerinden söylediler işte…

• Güldürdün
Reactions: Angelica

Ayşe’ye niye desin? Ayşe’nin Ailesi hikaye yaratmak için neden birine yaratık desin? Kötülüklerinden söylediler işte…
aksini iddia eden bir görüntü / davranış yokken ben 2 kişinin onayladığı şeye inanırım komplo teorilerinden sıkıldım :X

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: Angelica and dreamy
aksini iddia eden bir görüntü / davranış yokken ben 2 kişinin onayladığı şeye inanırım komplo teorilerinden sıkıldım :X
Ama birinin yaptığı şeyi itiraf ettiği videoya inanmazsın ve komplo teorilerine inanırsın. Ok. :A

dediğim gibi mahkeme kararı olmadan inanmam :X misal sihirli annem Tuğçe bu videoyu çekip paylaşmıştı sonra kocam zorla çektirdi diye açıklama yapıp inkar etti :))))
------

konuyu abartma seviyen @dreamy :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Ama birinin yaptığı şeyi itiraf ettiği videoya inanmazsın ve komplo teorilerine inanırsın. Ok. :A
iki videoda da Batuhan da da sihirli annem Tuğçe de de videolar çıkıyor sonra başka video yayınlayıp yalanlıyorlar hangisini hangi kafada çektiklerini bilemem :A beyin okuma özelliğim yok :A

• Güldürdün
Reactions: Angelica
Nefise’nin tek üstünlük sağlayamadığı isim Damla, bunu kazansaydı eşit olacaktı. Bir kaç oyun sonrası üstünlük sağlayacaktır.

Allahım ölücem bakışlara bak :F

Elim kirlenir tenezzül bile etmem. :Z

tek eksik serhat bacım :F inş. @Carpe Diem in serkay ı da çağırmışlardır :F

Neyi ilk gördük ya o dönem her yerde video döndü ayşenin ailesi dedi videosu dedi yahu