Gündemi takip etmeyen, yarışmada oluşturduğu fake karaktere inanan kitle ve bot basan ergen fanlar sağolsun.evet herkes hemfikir acunun her oylamasında Batuhan ondan 1.
Gündemi takip etmeyen, yarışmada oluşturduğu fake karaktere inanan kitle ve bot basan ergen fanlar sağolsun.evet herkes hemfikir acunun her oylamasında Batuhan ondan 1.
neyse Merve ablam yeni garanti sayısını buldu sonundaGündemi takip etmeyen, yarışmada oluşturduğu fake karaktere inanan kitle ve bot basan ergen fanlar sağolsun.
1-1 henüz.neyse Merve ablam yeni garanti sayısını buldu sonunda
aleynacılar da kapatılsın1-1 henüz.
Halka olmasa Aleyna alıyordu… Sezon başlarında halkayı çok iyi atıp sonradan bu kadar berbat nasıl atabiliyor anlamıyorum…
49’a inmişBernaya bile bu kadar üstünlük kurmamıştı Queen garanti sayının dibi damla
atış hakkı olmazsa ilk düelloda paket zaten damla49’a inmiş
16 oyundan 5 aldı son zamanlarda. Büyük çöküş, Aleyna zorlasın geçecek onu
Geçerse çok iyi olur düellolar için…49’a inmiş
16 oyundan 5 aldı son zamanlarda. Büyük çöküş, Aleyna zorlasın geçecek onu
atış hakkı olmazsa ilk düelloda paket zaten damla
Son düelloda bariz bi kayırma vardı. Damla balonu çoktan söndü. Onun istatistik güçsüzlerle, Aleyna ise güçlülerle oynadı çoğunlukta, yani bu durumda Aleyna daha iyi.Geçerse çok iyi olur düellolar için…
ayol Aleyna baktı ki çer çöp arkadaşları bir bir elendi yunus emreden hayır yok özgür de sessiz ilerliyor napsın nefise ve nagi ile barış yaptıSon düelloda bariz bi kayırma vardı. Damla balonu çoktan söndü. Onun statiği güçsüzlerle, Aleyna ise güçlülerle oynadı çoğunlukta, yani bu durumda Aleyna daha iyi.
Bir ara Aleyna’ya gıcık kapmıştım ama birleşme civarı yeniden ısındım Nagim ilede iyi anlaşıyor
Giydiği şort kıza uğur getirdi. Galiba Nagihan’ındede hem ogesu hem havuç taratordan sayısını aldı bugün helal
------
ayol Aleyna baktı ki çer çöp arkadaşları bir bir elendi yunus emreden hayır yok özgür de sessiz ilerliyor napsın nefise ve nagi ile barış yaptı
damla ile arayı kapattıGiydiği şort kıza uğur getirdi. Galiba Nagihan’ın
Aleyna Seda ile 29 oyun oynamış.Son düelloda bariz bi kayırma vardı. Damla balonu çoktan söndü. Onun statiği güçsüzlerle, Aleyna ise güçlülerle oynadı çoğunlukta, yani bu durumda Aleyna daha iyi.
Bir ara Aleyna’ya gıcık kapmıştım ama birleşme civarı yeniden ısındım Nagim ilede iyi anlaşıyor
39 oyuna çıkmış.Aleyna Seda ile 29 oyun oynamış.
Yanlış bakmışsın toplamda 39 oyun oynamışlar, Seda 29 kazanmışAleyna Seda ile 29 oyun oynamış.
Damla başlarda istatistiği %70 falandı, sonradan kırmızıda güçlüler kalınca çakıldı. Şu anki hedefimiz Damla’yı elemek. Ondan sonra elense de kazanmış olur gözümde. İki hafta sonra kadın erkek karıştırılırsa bir iki erkek de eleyebilir.
Aynı şeyi yazdık ssjjsjjss
Nagihan’ın şortu cidden uğurlu geldi, bir daha çıkarmaz inşallah. @xemrexxxYanlış bakmışsın toplamda 39 oyun oynamışlar, Seda 29 kazanmış
------
Aynı şeyi yazdık ssjjsjjss