Yine yarışmayı takip etmiş oluyorsun ama sen bilirsin.Ben izlemiyorum çünkü Twitter'da her şeyi paylaşıyorlar zaten. Beni örnek alsaydın şöyle gezerdin ortamlarda.
Yine yarışmayı takip etmiş oluyorsun ama sen bilirsin.Ben izlemiyorum çünkü Twitter'da her şeyi paylaşıyorlar zaten. Beni örnek alsaydın şöyle gezerdin ortamlarda.
Sonuna kadar katılıyorum sana üstelik bir de kaptan yaptı adamı yaOgeday’ın 0 ceza alması çok adaletsiz…
Yunus Emre’ye verilen ceza ise kendine yarar, direkt ödül diyelim biz ona. İsmi çıksa dinlenerek düelloya çıkacak. Takıma sayı getiren bir ismin oyun dışı kalması da maviye yarar…
Kısacası Acun sıvadı bu sezon. Suç hala yarışmayı takip eden bizde.
Bu ahlaksız, terbiyesiz, en ufak şeyden tahrik olan, küfürsüz tek bir cümlesi olmayan, mahalle kabadayısı gibi dolaşan ve tedavi edilmesi gereken sarı kafalı adam ne zaman gönderilecek bu yarışmadan?
İsot'cum sen cool bir doktor adayısın, Survivor izleme artık yeter...
Yine yarışmayı takip etmiş oluyorsun ama sen bilirsin.
4 aydır 1 defa oyun alınca kendini Ogeday ile bir tutan yıkık Sercan 5 kere düelloya çıkmakla övünüyor. Bi de Ogeday'ın potaya girmemekle suçluyor. Fıkra bu kadar 🤭🤭
Sercan kendi isteğiyle falan potaya girmedi. Performansı tırt olduğu için takım tarafından yazılıp durdu. Makine gibi performansı olan, takımının büyük çoğunluğu ile anlaşan Ogeday niye potaya girsin?
Ülke ülke gezip metres olmayı başarıyor @serhatt bile sönük kaldı yanında, bambaşka bir büyüklük @Dosi @Zeyno @Yakamoz-Asi @Emre Ozansoy @Carpe Diem @Hobbit @batuhankaralarSonuna kadar katılıyorum sana üstelik bir de kaptan yaptı adamı ya
Evet aklı oynadı Acun'un Ogeday bırakacak diye sanırım 😄😄😄Macunun ogesu koruması yarışmacıların da tepkisini çekmeye başladı dün Nefise bugün Sercan ))
Birazcık daha Türkçe'si olsa bütün adayı birbirine katar.Alamancı Berna gözüme girdi palmiye ogesuyu patlatarak @kerem
------
Berna nasıl patlattı konseyde de
Artık takip bile etmiyorum. Başlarda iyiydi yine ama artık çok sıkıcılaştı diye binbir tweet gördüm. Reytingler de rezalet zaten. Kim elenip kalırsa üzülüp sevinmeyeceğim artık.Yine yarışmayı takip etmiş oluyorsun ama sen bilirsin.
Bunları alamanya da evlendir @dreamy @Angelica @12.Adam @HobbitBirazcık daha Türkçe'si olsa bütün adayı birbirine katar.
Acun 4 kere boşuna getirmedi Survivor'a queeni.
Artık takip bile etmiyorum. Başlarda iyiydi yine ama artık çok sıkıcılaştı diye binbir tweet gördüm. Reytingler de rezalet zaten. Kim elenip kalırsa üzülüp sevinmeyeceğim artık.