Bu ahlaksız, terbiyesiz, en ufak şeyden tahrik olan, küfürsüz tek bir cümlesi olmayan, mahalle kabadayısı gibi dolaşan ve tedavi edilmesi gereken sarı kafalı adam ne zaman gönderilecek bu yarışmadan?
Ogeday on yumruklar etkili değil demek kiKızlardan biri arada yumruk yedi gibi ama kim olduğunu çözemedim. Her kimse bi etki etmemiş demek ki 😄😄
Sen Nisa aman Aleyna sultanım diye dolanmıyor muydun ; 🌼 giderse senin sultan mental olarak çökerBu ahlaksız, terbiyesiz, en ufak şeyden tahrik olan, küfürsüz tek bir cümlesi olmayan, mahalle kabadayısı gibi dolaşan ve tedavi edilmesi gereken sarı kafalı adam ne zaman gönderilecek bu yarışmadan?
Kadın yarışmacıya gelen yumruğun Ogeday'ın yumruğu olduğuna dair bi emare yoktu ki 😄😄😄 Etkisini Yunus Emre'nin yüzünden rahatlıkla okuyabilirsin bence. Neyse Acun oyun alanındaki agrasyona, tansiyona toleranslı olduğunu söylemişti. Belki de bi diskalifiye gelmeyecektir.Ogeday on yumruklar etkili değil demek ki
------
Sen Nisa aman Aleyna sultanım diye dolanmıyor muydun ; 🌼 giderse senin sultan mental olarak çöker
Umurumda değil, bu herifi izlemek istemiyorum…Ogeday on yumruklar etkili değil demek ki
------
Sen Nisa aman Aleyna sultanım diye dolanmıyor muydun ; 🌼 giderse senin sultan mental olarak çöker
------
Erkek eleme haftasında 4te 0 yapan Sercan ve Özgür özgüveni ;
Adamın hobisi oldu geçen hafta ogedayı haşladı bu hafta da yunus emrede sıra galiba , andropoz etkisiKadın yarışmacıya gelen yumruğun Ogeday'ın yumruğu olduğuna dair bi emare yoktu ki 😄😄😄 Etkisini Yunus Emre'nin yüzünden rahatlıkla okuyabilirsin bence. Neyse Acun oyun alanındaki agrasyona, tansiyona toleranslı olduğunu söylemişti. Belki de bi diskalifiye gelmeyecektir.
İsot'cum sen cool bir doktor adayısın, Survivor izleme artık yeter...Damla’yı bu sene önce Aleyna, sonra Sercan, bu aralar da Nagihan sayesinde ekranda gördük/görüyoruz. Silikliği bambaşka bir boyutta.
10 gündür boş olduğum için yarışmaya tekrar sardım. Tatilden sonra tekrar uzaklaşırım gibi. Bazen ben de sorguluyorum bunu.İsot'cum sen cool bir doktor adayısın, Survivor izleme artık yeter...
Kızda mental kalmadı ne çökmesi?Sen Nisa aman Aleyna sultanım diye dolanmıyor muydun ; 🌼 giderse senin sultan mental olarak çöker
------
Benim gibi onlarda yaşlandı zaar 😂
Teyzoş halkımız kaos seviyorBenim gibi onlarda yaşlandı zaar 😂
Ogeday’ın 0 ceza alması çok adaletsiz…Acun 10 numara oynadı yine 👏👏
Seda ve Y. Emre yumruk yemesine rağmen Ogedayın sıfır ceza almasının tek bir açıklaması olabilir ; sene başından beri iddia ettiği rekabet /denk takımlar muhabbeti için kırmızı takımın önünü kesmek
Zaten damla hanımın istediği parkurlar var 4 gündür ne tesadüfse
Acun cezayı bu şekilde vermese sırayla yaman, Berna, Yasin vedası izleyecektik şimdi araya Özgür ya da Aleyna sıkışabilir, takımlar denk ya, yersen 🤣🤣
Ben izlemiyorum çünkü Twitter'da her şeyi paylaşıyorlar zaten. Beni örnek alsaydın şöyle gezerdin ortamlarda.10 gündür boş olduğum için yarışmaya tekrar sardım. Tatilden sonra tekrar uzaklaşırım gibi. Bazen ben de sorguluyorum bunu.
Sen anca donsuz şoparlar gibi gezersinBen izlemiyorum çünkü Twitter'da her şeyi paylaşıyorlar zaten. Beni örnek alsaydın şöyle gezerdin ortamlarda.