Survivor 41.Bölüm Yorumları

Hala mağdura yattı diyorsun anlattığım olaylar mağdur olmak icin yeterli değilse kusura bakma baska kanıt yok elimizde :))))

Semih o kavgada orda yatıyordu Serkaylar başlattı kavgayı yemek yemeyeceksin diye.Semih ağlamadı yalnız bu olayı gündeme bile getirmedi :))))
O olay sonrasi kizlar yemegini yapip vermis ama semih bundan hic bahsetmiyor))). Madurluk bu... iki kisi bunu yapti 8 kişi beni dovdu anne oldu)))

Onlara karsi tek ben.. Bak ac kaldi nasilda bu saygisizlarla baristi)))))

Sanki sana cevap. Vermisim gibi oldu dondum baktim senin mesajina mi cevap yazmisim diye))) bu mesjin daha oncesi var ona gonderme var.. Celalenme yok yani merak etme her olayda kafalar hep bir yerlere giden arkdaslarahayata tek gozle bakmasinlar diye yardinci oldum sadece ufuk acayim dedim)))
Nihal olayını ben yazdıgım için üstüme alındım:X tamam o zaman :X

Sanki sana cevap. Vermisim gibi oldu dondum baktim senin mesajina mi cevap yazmisim diye))) bu mesjin daha oncesi var ona gonderme var.. Celalenme yok yani merak etme her olayda kafalar hep bir yerlere giden arkdaslarahayata tek gozle bakmasinlar diye yardinci oldum sadece ufuk acayim dedim)))
Sanki ben gerçekten diyormuşum gibi konuşmuşsun :T:

O olay sonrasi kizlar yemegini yapip vermis ama semih bundan hic bahsetmiyor))). Madurluk bu... iki kisi bunu yapti 8 kişi beni dovdu anne oldu)))

Onlara karsi tek ben.. Bak ac kaldi nasilda bu saygisizlarla baristi)))))
Madem öyle orda Serkay ve Efecana karşı Semihi savunacaklardı.Semih ben size yardım etmedim mi diye sorduğunda hatırlamıyoruz falan dediler Semihte çizgiyi cekti.

Nerde barıştı??? Kenardan hadi Semih diye bağıranlar uzaylılar mıydı

Evet hep öyle diyor başkasına kullanmıyor bi tek atakana:X neyse ben atakan vs damla olur diyorum:A

Hee o uçak olayı ekran arkası benı ekran önu ilgilendirir:F
Atakan gibi oyunlarda her şeyini ortaya koyan biri yok çünkü :A Damla'yı final koltuğunda mı görüyorsun yok artık :F Son 4'ü görürse iyi. :D Serkayların arkasına sığınarak ona buna sataşmakla bir halt yapamaz o :A

Atakan gibi oyunlarda her şeyini ortaya koyan biri yok çünkü :A Damla'yı final koltuğunda mı görüyorsun yok artık :F Son 4'ü görürse iyi. :D Serkayların arkasına sığınarak ona buna sataşmakla bir halt yapamaz o :A
Dur sahalara dönsün hele bileği iyileşsin :F (inş elenir) Acun reklamıyla finali görür:A

@beyazsoy baldız kazanamadı benim kız kazandı:A zaten hak etmişti duruşuyla stiliyle :A

Dur sahalara dönsün hele bileği iyileşsin :F (inş elenir) Acun reklamıyla finali görür:A

@beyazsoy baldız kazanamadı benim kız kazandı:A zaten hak etmişti duruşuyla stiliyle :A
Tvyi coktan kapadim sevinmen ilginc ibs nin semihi her yarismada oldugu gibi kaybetti beklenen sonuc))) çıkıntılik yapanı turk hakki itinayka söker))

Sen şimdi geri alır izlersin :F bu arada Beyaz Semihi tutuyor sanırım:F (survivor izlemiyorum dese bile)

Dur üstüne gitme sen de :F baharı teselli etcez twitterdan:F

Beyaz kim daha cok alkış aliyorsa onu tutar adamın fikrinin toplumla bağının olmadığını öğretmen olayında gorduk. Ondan Semihci olabilir)))

Bahar ilk çıktınds ibs'e sayfasına şunu yazdım nihalden arta kalan ne varsa anne ve babası baharı yapmış diye))) Nihalden boydan kınamışlardı diğer özellikleri fazladan koymuşlar anne ve babası doğal olarak bahara kalmamış)))
Yarışmalarda sivri tipler hep finale kalır(reyting) ama hep iyiler kazanır)). Bu reality gerçeği (yeşim bahar, Semih tincik Nihat derya )

Beyaz kim daha cok alkış aliyorsa onu tutar adamın fikrinin toplumla bağının olmadığını öğretmen olayında gorduk. Ondan Semihci olabilir)))

Bahar ilk çıktınds ibs'e sayfasına şunu yazdım nihalden arta kalan ne varsa anne ve babası baharı yapmış diye))) Nihalden boydan kınamışlardı diğer özellikleri fazladan koymuşlar anne ve babası doğal olarak bahara kalmamış)))
Yarışmalarda sivri tipler hep finale kalır(reyting) ama hep iyiler kazanır)). Bu reality gerçeği (yeşim bahar, Semih tincik Nihat derya )
Semih Tuncik olayı farklı orda ciddi ciddi adamın hakkı yendi :A

Turabi-Gökhan ve Turabi-Merve'yi unutmuşsun :A

Semih Tuncik olayı farklı orda ciddi ciddi adamın hakkı yendi :A

Turabi-Gökhan ve Turabi-Merve'yi unutmuşsun :A
Turabi Merve olayında iki sınır bozucu yarışmacı finale kaldı burun farkıyla Mervenin babası kaybetti onu katagori dışında tutuyorum)))

Gökhan turabi karşında çok rakip olmadı liderlik kuramadı sivrilseydi biraz alirdi..hilmicem Doğukan biraz öyle Doğukan allstarda olduğu gibi iyi olmadığı çıktı
Bu teori çok sivrilen yarışmacılarla ilgili

Turabi Merve olayında iki sınır bozucu yarışmacı finale kaldı burun farkıyla Mervenin babası kaybetti onu katagori dışında tutuyorum)))

Gökhan turabi karşında çok rakip olmadı liderlik kuramadı sivrilseydi biraz alirdi..hilmicem Doğukan biraz öyle Doğukan allstarda olduğu gibi iyi olmadığı çıktı
Bu teori çok sivrilen yarışmacılarla ilgili
Hilmicem Murat sayesinde 1.oldu ama All starda Turabinin yancılığından öteye gidemedi.

Turabi Gökhan olayında hepsi finalde Turabiye kültürsüz falan filan dediler aadamı yerdiler halkta çıktı Turabiye oy attı :A

Merve olayın da Turabi haketmişti sende sms yollamıştın öhö öhö :A