Survivor 41.Bölüm Yorumları

kesinlikle yarismanin kahramani Atakandan sonra TUGBA. kadin iki oyun oynadi ikisinide aldi. Gizem memicin cok cok önde olup son 1 tanesini kalirken o hala arkalarda arabayla ugrasirken gelip gizem memici yendi. o sayi olmasaydi ödul gönullulerindi

Semihi savunacagim diye ne hale düştün be))). Semih bu beyin ameliyatı yapan adam iki saniyenin psikolojisine mi yenildi adam sadece psikolojiyle ayakata duruyor yahuu)))
Semihin böyle kaç kere oyun verdiğini sen benden daha iyiy biliyon :F en son puzzle da takıldıgı için atişları kötü olmuştu :F

Semihin böyle kaç kere oyun verdiğini sen benden daha iyiy biliyon :F en son puzzle da takıldıgı için atişları kötü olmuştu :F
Puzzule psikoloji ile alakalı değil adam önceden düşünemediği her şey de takılıyor bak ilk oyunda ne kadar takıldı.. Puzzule takılınca hızlı atış yapıyor ve düşünmeden atınca vuramıyor işte

Semih çoluk çocuğu seçip hava attığında da diyeceksin bunları)))
Yunus cocuk mu?
Ben ne zaman sevindim semihin ynusu yada memeti yendiğinde sevindim ya adagxfafa:F atakan ya da yatıyı yendiğinde sevinirim o da doğal hakkım. Çelimsiz adam sporcularla yarişiyor:X

Puzzule psikoloji ile alakalı değil adam önceden düşünemediği her şey de takılıyor bak ilk oyunda ne kadar takıldı.. Puzzule takılınca hızlı atış yapıyor ve düşünmeden atınca vuramıyor işte
İbs başladı :X
Nihalin anasına mı o baharı kötuleyen karı :F git kaynanı gör :F

Yunus cocuk mu?
Ben ne zaman sevindim semihin ynusu yada memeti yendiğinde sevindim ya adagxfafa:F atakan ya da yatıyı yendiğinde sevinirim o da doğal hakkım. Çelimsiz adam sporcularla yarişiyor:X
yunusu ve yılmaz kaybedince onları da böyle Savun diye dedim. Semih kaybedince onlar sporcu (yati yaşlı istediği kadar sporcu olsun) diye savunuyorsun ama yunus ve yılmaz dedeler kaybedince hiç savunma yok)))

yunusu ve yılmaz kaybedince onları da böyle Savun diye dedim. Semih kaybedince onlar sporcu (yati yaşlı istediği kadar sporcu olsun) diye savunuyorsun ama yunus ve yılmaz dedeler kaybedince hiç savunma yok)))
Hee bana ters psikoloji yaparak yem atıyon :F gelmem bu oyuna :oley:

Yunus cocuk mu?

İbs başladı :X
Nihalin anasına mı o baharı kötuleyen karı :F git kaynanı gör :F

Ninesi yahuu))) kız 18yasinds ne anası

Selamlar
gönüllüler kaybetti semihe güldüm yenildi ses yok kerimoğlu ile konuştular
oyun olunca nasıl konuşuyordu:A

Ne bilim nesi ben de sanansoruyorum :T: geri sardın izledin dimi?:A anası geç evlenmiştir ne biliyoruz dicem de konu nihal ve sen olunca biliyorsundur diye üstelemiyorum:F
Kadın atmisinda 42 yaşında doğurmasi lazım bu da pek fizyolojik olarak mümkün değil. Beyaz saç görünce akla ilk nine gelir tanımaya mi gerek var

@beyazsoy Nihal kafayı yedirtir evde bakma burda savunuyor :F
Evde nasıldır bilmem onunla hiç kafa yormadim Senin gibi Yahuu)))

illa bir kızı beğenince aklınıza niye başka şeyler geliyor. Seni Semih eğlendiriyor (nasıl eğlendiriyorsa o da ayrı mesele))) ben de nihalin esprilerine. Kurduğu cümlelere gülüyorum o kada

Yolda giderken açtım programı ünlüler 8-4 öndeydi sonra 9-8 geriye düştük Mehmet ve Yunus bir oyun alın la her şeyi de Atakan'dan beklemeyin. ss

Atakan'ın İbrahim'i yendiği oyun sezonun en heyecanlı oyunlarındandı :D Finalde de Nagihan'la beraber darbeyi indirdiler :D

Şu anda şampiyonluğun 1 numaralı adayı Atakan'dır, net :D

Fragmanda da ayarı veriyordu adamım sonunda arkasından dönen dolapları öğrendi :Z

Yolda giderken açtım programı ünlüler 8-4 öndeydi sonra 9-8 geriye düştük Mehmet ve Yunus bir oyun alın la her şeyi de Atakan'dan beklemeyin. ss

Atakan'ın İbrahim'i yendiği oyun sezonun en heyecanlı oyunlarındandı :D Finalde de Nagihan'la beraber darbeyi indirdiler :D

Şu anda şampiyonluğun 1 numaralı adayı Atakan'dır, net :D

Fragmanda da ayarı veriyordu adamım sonunda arkasından dönen dolapları öğrendi :Z
Semih dururken mi Atakan şampiyon yav he he :A

La güldürdün la Atakanın arkasında halk desteği varmış yav he he :A

Adam dedikodu da kadına hakaretlerde 1 numara :))))
Semihi arkasında hancerleyecek bir arkadasi bile yok(sadece bir kuyrugu var))))

Atakan iyilik yaptigi o kadar arkadasi var ve adam gerçek madur öyle birikerini kiskirtip igneleyip madur durumuna dusmedi harbi harbi koruduğu ismi yazilmasin diye ugrastigi arkadaslari satti adamı

Forum İstatistikleri

Konular
176,232
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs