Survivor 34. Bölüm Yorumları

Ondan mı adamları 1 yıl korudu Altarla kavgalı olmasına
rrağmen karşı gruba karşı savundu

Olayları bilmeden yorum yapıyorsun ve tek taraflı tartıyorsun.Adama Kurreden ayrıl diye baskı yaptılar adamda yol verdi bence iyide yaptı gerçek yüzleri ortaya çıktı.

Sende kim Semihi kötülese hemen giydiriyorsun :)

Aday çıkarmasi için kendi gurubunun olması lazım yemeği kim yapacak sütü kim sağacak adam yatata yata finale geldi))

Semihgilin bütün birlikteliğinde çıkar ilişki var durum ortada kerimoglu semihi çok mu seviyor saniyorsun))))

Ne dokunulmazlık oyununu mu sattı ? Dokunulmazlık oyununu satan Hakan'mış ahali duydunuz mu :A 1 hafta önce satan da Hakan'dı zaten :A
Cidden komedi ötesisin

Dokunulmazlık oyununda Hakan geçen sene baya yavaş gelerek kaybetmeyi amaçladı son oyunda geriden geldi ve onun yüzünden kaybettiler @Bully de kabul etmişti oyunu sattığını :)

Geçen hafta Semih rüyada oynadı sanırım :))))) Oynamadan satmak ile oynayıp satmak arasında ciddi fark var hadi nas :A

Aday çıkarmasi için kendi gurubunun olması lazım yemeği kim yapacak sütü kim sağacak adam yatata yata finale geldi))

Semihgilin bütün birlikteliğinde çıkar ilişki var durum ortada kerimoglu semihi çok mu seviyor saniyorsun))))
Semih yata yata finale gelmedi stratejisiyle geldi :A

Olabilir ama Semih ütopyadaki arkadaşlarını hhiçbir zaman satmadı :A

Cidden komedi ötesisin

Dokunulmazlık oyununda Hakan geçen sene baya yavaş gelerek kaybetmeyi amaçladı son oyunda geriden geldi ve onun yüzünden kaybettiler @Bully de kabul etmişti oyunu sattığını :)

Geçen hafta Semih rüyada oynadı sanırım :))))) Oynamadan satmak ile oynayıp satmak arasında ciddi fark var hadi nas :A
@Bully cevap versin ben yoruldum :) Modum at şunu konudan konuşamasın :Z
:A

Cidden komedi ötesisin

Öyle bir şey dediğimi hatırlamıyorum. :A

Semih yata yata finale gelmedi stratejisiyle geldi :A

Olabilir ama Semih ütopyadaki arkadaşlarını hhiçbir zaman satmadı :A
Semih hep aynı Semih startejik davranıp korkanları yanına aldı tüm işleri onlara yaptırdı burda da oyunların yarısında oynamıyor yada güçsüzleri alıyor.. Aynı Semih işte)))

Pis 5li Nihale saldırıyor üstelik korkarak semihi yazmamışlar kızı suçlu ilan edecekler Nihal bu kafasizlarla yürüdügun fazla sürekli neden sen affediyorsun tavrını koy artık

Ben dizi olduğundan az izledim ama dün semih beni çok sinir etti vede gizem ikiside
oynamadı onlar yüzünden dokunulmazlık gitti gönüllüleri desteklemiyorum ama semihin
ve gizemin yaptıkları olmuyor bugün yemek olunca nasılda yarışmışlar

Ben dizi olduğundan az izledim ama dün semih beni çok sinir etti vede gizem ikiside
oynamadı onlar yüzünden dokunulmazlık gitti gönüllüleri desteklemiyorum ama semihin
ve gizemin yaptıkları olmuyor bugün yemek olunca nasılda yarışmışlar
Semih gizem boyle yapınca hem takım arkadaşların emeğini çalıyor hemde fanlarina ihanet ediyor.. Adam fanlarini inek sağar gibi sağıyor))) nede olsa saf ergen fanlarim var babalarinin parasıyla oy atar diyor))). Turabi geçen sene durumu kötü olanlar bana oy atmasın denemişti bir de semihin fanlarina yaptığına.. Ne diyelim Allah bu ergenlere akıl versin)))

Sonunda ne yaptin ne ettin cocugu konudan attirdin aga :kiki:
Ne diyordu Semih ''herkes haddini bi-le-cek'' :A

:F Yok o beni aşıyor. :A Ama bu Maskeli çok iddia kaybetti zamanında, avatarını Hasan ve Beren Saat yapmak zorunda kaldığı zamanları görmen lazımdı. :A
Beren'li zamana yetiştim :) Artık nasıl bir iddiaya girdiyse rezil rüsva olmuş zaar :A Zaten Vadi izlediği yok Kösem'e hemen uyum sağlamıştır :A (Ne de olsa cevap veremiyor gömün gitsin:A)

Semih gizem boyle yapınca hem takım arkadaşların emeğini çalıyor hemde fanlarina ihanet ediyor.. Adam fanlarini inek sağar gibi sağıyor))) nede olsa saf ergen fanlarim var babalarinin parasıyla oy atar diyor))). Turabi geçen sene durumu kötü olanlar bana oy atmasın denemişti bir de semihin fanlarina yaptığına.. Ne diyelim Allah bu ergenlere akıl versin)))

Aynen öyle en önemlisi kul hakkına giriyorlar nihal tam 3 kere oynadı acun beyede
kızdım ben böyle bir kural olmamalıydı bence

Ha bu arada Semih karşı tarafı itinayla dolduruyor körebe oyununda zaferi doldurdu bunu oynatmıyorlar diye gazladi))) sonra konseyden sonra Nihale dedikoduyu yetiştirdi sonra damlaya sizi birbirinize düşürecegim demedim diyor))))

@Forumdash

Aynen öyle en önemlisi kul hakkına giriyorlar nihal tam 3 kere oynadı acun beyede
kızdım ben böyle bir kural olmamalıydı bence
Aynen burda Semih kadar acun da hatalı.. Diğer 7li de biz de oynanıyoruz dese ne olacak. Acun neyi izleyecek bize))) niye bunlar salak mi enerji harcıyor adamlar enerjilerini bireysel dokunulmazlığa harcıyor

Ha bu arada Semih karşı tarafı itinayla dolduruyor körebe oyununda zaferi doldurdu bunu oynatmıyorlar diye gazladi))) sonra konseyden sonra Nihale dedikoduyu yetiştirdi sonra damlaya sizi birbirinize düşürecegim demedim diyor))))

@Forumdash

Semih ne derse inkar ediyor zaten gizem aynı şekilde gizem de inkar ediyor konuşmadılarmı gizem demedimi bilerek oynamadım demedi mi dünde diyor ki iddia ediyorlar diyor itiraf
etti kız ne gıcık kız ya